International Media Innovation Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IMIM er et deltidsstudium program gjennomført online og i tilstedeværelse moduler i Tyskland, Østerrike, Spania og USA. Det er rettet mot høy potensielle individer fra mellomledernivå av selskaper og innovative medie gründere på grensesnittet for utvikling, innhold, produksjon, distribusjon, regulering, finansiering, markedsføring - som alle representerer verdikjeden fra internasjonale medier. Studentene bør ha minimum 5 års praktisk erfaring. Det tverrfaglige karakter er kjernen i dette masterstudiet, som det løser både ulike områder som økonomi og journalistikk, næringsliv og samfunnsansvar, innovasjon og tradisjon samt normative faglig teori og anvendt kunnskap i den daglige virksomheten. IMIM er et samarbeidsprogram Berlin Universitetet for Profesjonshøgskolen (tilknyttet Steinbeis) og fjum_forum for journalistikk og media Wien. Flere stipend vil bli gitt til deltakere fra media og kreative næringer i Sentral- og Øst-europeiske land, under vurdering av deres kvalifikasjoner, finansielle situasjon og engasjement av deres ansette organisasjoner.

Berlin Universitetet for Profesjonsstudier er Tysklands første state-godkjent videreutdanning universitet. Som en ny type akademisk universitet, og kombinerer det de høyeste standarder for faglig kvalitet i forskning og undervisning med omfattende service til studenten. Universitetet tilbyr mastergrad kurs og sertifikat programmer for å arbeide fagfolk. Sine studier er rettet mot personer med en første akademisk grad som ønsker å fortsette sin utdanning i et fjernundervisning program mens du arbeider. DUW studie modell og tilsyn konsept er skreddersydd til behovene til disse arbeids studenter.

fjum_forum journalistikk og media vienna er en non-profit medieinstitusjon grunnlagt i 2011. Fjum tilbyr høy kvalitet treninger, hovedsakelig for mid-karriere journalister. Det fungerer i et internasjonalt nettverk, er trenere høyt ansett fagfolk fra Tyskland, Storbritannia, USA, Sveits og mange andre land. Fjum tiltrekker journalister, multiplikatorer, studenter og interesserte fra Østerrike og Europa til å bli med sine kurs, paneldiskusjoner, arrangementer og kongresser samt interne opplæringsprogrammer. Det er stadig å utvide sitt nettverk og fokus på internasjonalt samarbeid.

Steder

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Wien

Address
Wien, Wien, Østerrike

New York

Address
Manhattan
New York, New York, USA

Alicante

Address
Alicante, Valencian Community, Spania