Jacobs University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Jacobs University
Jacobs University er et privat engelskspråklig universitet i Bremen og en av de mest internasjonale akademiske institusjonene i Tyskland. Det tiltrekker høyt talentfulle og fordomsstudenter fra hele verden. Mer enn 1500 studenter fra over 120 nasjoner bor og studerer for tiden på vårt boligcampus. På Tysklands ledende universitetsrangering har Jacobs University konsekvent oppnådd toppkarakterer. Jacobs University grunnlagt i 2001 og tilbyr et bredt spekter av grunn- og kandidatprogrammer som spenner fra naturvitenskap og ingeniørfag til samfunnsvitenskap og økonomi. Jacobs University til Jacobs University inkluderer MSc i dataingeniør og MSc i Supply Chain Management. Ved Jacobs University er klassestørrelsene små, og for hver student fungerer en professor som personlig mentor og akademisk rådgiver. I forskning og undervisning følger fakultetets medlemmer en tverrfaglig tilnærming som adresserer problemer fra flere perspektiver. På en campus hvor hele verden er hjemme, tilbyr vi en utdannelse som overskrider disipliner og kulturelle grenser. Jacobs University studenter uteksamineres som globale borgere som vil gjøre en forskjell i morgendagens verden.

Studentlivet
Jacobs University grønne og treskygge campus gir mye mer enn bygninger for undervisning og forskning. Det er hjemmet til et interkulturelt samfunn som er uten sidestykke i Europa. Et studentaktivitetssenter, ulike idrettsanlegg, et musikkstudio, en studentdrevet kafé / bar, konsertlokaler og Interfaith House sørger for at du alltid vil ha noe interessant å gjøre.

Overnatting
For studenter som ønsker å bo på campus, tilbyr Jacobs University attraktiv innkvartering på eller utenfor campus.

Stipend og finansieringsalternativer
Alle søkere til MSc Data Engineering, og MSc Supply Chain Management blir automatisk vurdert for fortjenestebaserte stipend. I tillegg kan hver opptakskandidat be om et individuelt finanspakketilbud med attraktive finansieringsalternativer.

Søknad og opptak
Nyutdannede programmer ved Jacobs University starter den første uken i september hvert år. Bruk kontaktskjemaet for å be om detaljer om hvordan du søker. Vi gleder oss til å motta din henvendelse.

Steder

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Tyskland
Telefon
+49 421 20040

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss