Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet - Ludwig-Maximilians-Universität München , ligger i hjertet av München. LMU Munich er et av de ledende forskningsmiljøene i Europa, med en mer enn 500 år lang tradisjon. Vi bygger på vår suksess i Excellence Initiative, en tysk konkurranse som fremmer universitetsforskning på toppnivå, for å styrke vår forskningsprofil de neste årene og styrke vår posisjon internasjonalt.

Kunnskapen og kreativ intelligens fra våre akademikere danner grunnlaget ikke bare for vår suksess i Excellence-konkurransen, men også av LMUs fremragende forskningsbalanse som anerkjent av mange nasjonale og internasjonale universitetsrangeringer. Noen 700 professorer og 3.300 akademiske medarbeidere gjennomfører forskning og undervisning i universitetets 18 fakulteter, og tilbyr et bredt og godt differensiert spektrum som dekker alle områder av kunnskap, om humaniora og kulturvitenskap, lov, økonomi og sosiologi, eller medisin og vitenskaper. Som en ekte "universitas" har LMU München den unike muligheten og en dyp forpliktelse til å håndtere de stadig mer komplekse spørsmålene menneskeheten, samfunnet, kulturen, miljøet og teknologien ved å skape tverrfaglige løsninger.

Handelshøyskolen i München er i hovedsak opprettholdt av våre institutter. Instituttene, for sin del, er spesielt preget av professorene som holder dem og dermed bestemmer den strategiske tilpasningen av forskning og undervisning.

Handelshøyskolen i München ved Ludwig-Maximilians-Universitetet har etablert et utvalg av komiteer og fasiliteter som tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe elevene med å fullføre daglige oppgaver.

Steder

München

Address
München, Bayern, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss