PFH Private University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

PFH Private University of Applied Sciences , etablert i 1995, er et statlig anerkjent universitet som fokuserer på opplæring og opplæring av fremtidige ledere og spesialister innen nøkkelteknologi. Ansettbarhet er i sentrum for alle sine bestrebelser. Universitetsfilosofien er at personlig mastergrad, faglig fortreffelighet og praktisk kunnskap og erfaring er avgjørende for å bli en ansvarsfullt fungerende profesjonell. Dette kan bare oppnås gjennom individuell oppmerksomhet kombinert med teoretisk grunnlagt og praksisorientert undervisning. Med karriere- og coaching-tjenester samt individuell veiledning innebygd i universitetets struktur, er alle studieprogrammer preget av deres praktiske og økonomiske relevans, deres internasjonalitet og en utprøvd orientering mot karriere.

PFH tilbyr totalt 17 på campus eller fjernundervisning studieprogrammer innen business, engineering, psykologi og helsetjenester teknologi på både bachelor og masternivå. Mer enn 2 200 studenter studerer enten på campus i Göttingen, Hansecampus Stade eller Berlin eller på et av de 12 distanslæringssenterene i Tyskland og Østerrike. Takket være sine effektivt organiserte, praktiske og markedsorienterte studieprogrammer er utdannede fra PFH i stor etterspørsel med bedrifter. 99% av unge PFH-fagfolk starter jobben straks etter eksamen. Universitetet er i nært samarbeid med akademiske organisasjoner, forskningsinstitutter og private bedrifter på både nasjonalt og internasjonalt nivå, og gir dermed en ideell plattform for tverrfaglig utveksling av kunnskap og praksisorientert undervisning.

Campuser og studieområder

Campus Göttingen

Bedrift | Helse Teknologi | Orthobionics

Psykologi og forretningssykologi

PFH Campus Göttingen tilbyr alle fordelene ved et lite, dynamisk universitet innen det inspirerende miljøet til en av de mest anerkjente universitetsbyene i Tyskland. Velsignet med en ung befolkning på 125 000 mennesker, hvorav 30 000 er studenter, i dag, er Göttingen et hotspot i forskning. Byen har mange R

PFH Hansecampus Stade

Engineering | Virksomhet

PFH Hansecampus Stade ligger i CFK-Valley, en verdensledende klynge av karbonfiberforsterket plast (CFRP) teknologi, og består av 3.000 kvm foredragshaller, konferanse- og seminarrom og toppmoderne laboratorier. Hjem til nøkkeloperasjoner fra Airbus og over 100 andre europeiske selskaper innen kompositter, alle CFRP-prosesskjedefaser, inkludert R

Campus Berlin

Virksomhet

Tysklands hovedstad har mer å tilby enn bare den tøffe føderale politikken: fra et konsolidert forretningsnettverk til uforståelige kulturelle ekstravaganser, fra et uberørt natteliv til middagskonserter, har Berlin alt det en sann verdensby kunne ønske seg. Campus Berlin tilbyr toppmoderne infrastruktur med utmerket beliggenhet. I tråd med vår policy om å gi studentene individuell veiledning, er campus og studieprogrammene designet for små kohorter. Samtidig som de nyter godt av individuell oppmerksomhet på campus, kan studentene, takket være universitetets ulike samarbeid, nyte tjenestene til Berlins studentforening og få tilgang til andre fasiliteter, som Universitetsbiblioteket i TU Berlin.

PFH Studyworld

Bedrift | Psykologi og forretningssykologi

PFH studieverden er et unikt konsept. Studentene blir kjent med et universitet som har overført mange års erfaring og kompetanse på campusstudier til fjernundervisningsprogrammer, og dermed garanterer de høyeste læringsstandardene. Våre programmer inneholder alle elementene som er avgjørende for en vellykket karriere. Mens heltidsprofessorer og erfarne forelesere i industrien sikrer programmene sine faglige ekspertise og praktisk relevans, gir et modent blandet læringsbegrep studentene den nødvendige fleksibiliteten. PFHs blandede læringskonsept inneholder en påvist blanding av ulike undervisningsmetoder, 12 distanselæringssenter spredt rundt i landet, den virtuelle Campus og en rekke studenttjenester designet for å støtte studenter i organisasjonen av deres ekstra yrkesstudier.

PFH International

Universitetets internasjonalisering er preget av et økende antall partnerskap med toppuniversiteter over hele verden. Samarbeidet omfatter student- og fakultetets utvekslings-, forsknings- og todelt program. I strreven for å tilby sine studenter ytterligere gode muligheter til å få uunnværlig erfaring i utlandet gjennom sine internasjonale partnere i industri og akademia, er PFH forpliktet til å utvide sitt nettverk.

Steder

Berlin

Address
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, Tyskland

Stade

Address
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Niedersachsen, Tyskland

Göttingen

Address
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss