SRH University Heidelberg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som et av de eldste og største private universitetene i Tyskland satte vi standarden for utdanning. Vi utstyre deg med den kunnskapen du trenger for din fremtid - praktisk, innovativ og kreativ. For dette er nært samarbeid mellom våre studenter og fakultet spesielt viktig.
Vår oppskrift på suksess: Vi tilbyr nye, praktisk grad programmer, individuell veiledning og rask plassering i arbeidsmarkedet. For våre studenter betyr dette de beste sjansene for en hoppe i karrieren.

For nær 5 tiår har SRH University Heidelberg vært blant de mest anerkjente tyske universitetene, med et nært nettverk av bedrifter og institutter for høyere utdanning over hele verden.

Utdanning uten grenser

Stiftelse og perspektiver, bevegelsesfrihet og ansvar: Kom og studere i SRH Science Tower, vårt "undervisningstårn." Arkitekturen symboliserer dynamikk, åpenhet og kreativitet. Vi tilbyr deg et utdannelsesmiljø med toppmoderne utstyr og en attraktiv campus i en av de vakreste byene i Tyskland.

Utmerket kvalitet

Vi streber etter excellence. Vår studiemodell, akademikere og instruksjon, samt de tjenestene som tilbys til våre studenter, er alle målt mot denne standarden. Den kontinuerlige høye kvaliteten på utdanningen din er sikret gjennom internasjonalt anerkjente prosedyrer og metoder.

På universitetet har undervisning og forskning et internasjonalt og tverrfaglig fokus. Gjennom verdensomspennende utveksling av fakultet og studenter, fremmer vi kulturelt mangfold og åpenhet. Vi verdsetter studentenes personlige utvikling så høyt som deres pedagogiske kvalifikasjoner - våre studieprogrammer er utviklet og gjennomført gjennom en dialog med eksperter fra forskning og praksis. Slik forbereder vi dem på utfordringene og sjansene de vil møte som de høyt kvalifiserte fagfolkene og lederne av fremtiden, prestasjonsorienterte og ivrige etter å lære.

Gode forbindelser

S RH Universitet Heidelberg samarbeider med utvalgte universiteter og forskningsinstitusjoner, både i inn-og utland, for å fremme utveksling med det internasjonale vitenskapelige samfunn. Kosmopolitisk og likevel rotfestet i hovedstadsregionen, er universitetet vårt et regionalt senter for kultur og læring.

Foreløpig er ca 3.500 studenter påmeldt i våre seks skoler: Business, Engineering

Steder

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss