Saar University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of Applied Sciences!

Vi er University of Applied Sciences i Saarbrücken, Tyskland. Ved University of Applied Sciences er mer enn 6000 studenter registrert i fem akademiske enheter - Business School, School of Architecture and Civil Engineering, School of Engineering, School of Social Sciences, og det fransk-tyske instituttet for teknologi og virksomhet (ISFATES-DFHI).

Studerer ved University of Applied Sciences

Hvis du leter etter en praktisk orientert studium med en utmerket kombinasjon av hands-on ferdigheter sammen med en sterk teoretisk base, har du kommet til rett sted. Vi er stolte av vårt åpne og studentvennlige læringsmiljø. Universitetet dag tilbyr mer enn 50 heltids akkreditert studieprogrammene, samt et økende antall deltids videreutdanning yrkesfaglige utdanningsprogram.

Du er mer enn bare student eller ansatt

Vi fremmer utviklingen av sosiale ferdigheter og ansvar blant våre studenter, lærere og ansatte, gjennom et rikt utvalg av tiltak og prosjekter innen bedriftens samfunnsansvar, tjenestelæring, rettferdig handel, studentveiledning og mer.

Forskning i forkant

Ved University of Applied Sciences er forskning av stor betydning. Vi er et av de ledende applikasjonsorienterte universitetene i Tyskland som forsker. Omtrent 15% av universitetets samlede budsjett kommer fra applikasjonsorienterte forskningsprosjekter med selskaper og offentlige finansieringsorganer ved universitetet.

Tett samarbeid med bedrifter

Med Institute for Technology Transfer har selskaper i alle størrelser og sektorer en pålitelig partner i hånden som danner grensesnittet mellom dem og universitetet.

Steder

Saarbrücken

Address
Goebenstraße,40
66117 Saarbrücken, Saarland, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: