Saarland University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Transversale grenser er et kjennetegn ved Saarland University - uansett om disse er geografiske grenser, kulturgrenser, barrierer mellom fagområder eller utrolige divisjoner mellom akademia og økonomisk og kulturelt liv.

For alle som er interessert i å forstå vitenskapen bak eliten og høyytelsessporter i alle sine mange forskjellige former og ved å skaffe seg både teoretisk ekspertise og praktiske ferdigheter på dette feltet, kunne engelskspråklig mastergradsprogram "High Performance Sport" på Saarland University vær programmet for deg. I tillegg til å tilby avanserte moduler i forskningsmetodikk og statistikk, omfatter programplanen også underdisipliner innen idrettsmedisin, idrettspsykologi, opplæringsvitenskap og sosioøkonomi i høypresterende idretter.

Fokuset på M.Sc. Programmet handler om emner av nåværende interesse i internasjonal elitenivå sport: Hvilke treningsmetoder brukes? Hvordan utfører vi meningsfull ytelsesdiagnostikk? Hvilke aspekter av idrettsmedisin og idrettspsykologi må tas med i betraktning? Hvilke strukturer eksisterer innen internasjonal elitesport? Hvordan jobber talentidentifikasjon og talentutviklingsprogrammer? Hva ser en effektiv anti-dopingstrategi ut?

Studenter på programmet får også en dypere forståelse av ytelsesfysiologi, skadeforebygging og idrettsnæring. De blir kjent med internasjonalt anerkjente elite trening og diagnostiske programmer og lærer å selvstendig planlegge elitenivå trening økter. Andre temaer som dekkes inkluderer stressbehandling, utholdenhetstrening, ytelsesforbedring og anti-doping tiltak. Nyutdannede fra programmet finner karrieremuligheter i det globale markedet for profesjonell og høyytelsessporter, eller arbeider i universiteter i inn-og utland, i nasjonale eller internasjonale idrettsforeninger og føderasjoner og i profesjonelle idrettsforeninger.

Saarbrücken er det ideelle stedet for å studere dette omfattende masterprogrammet. Det eksisterer et nært samarbeid mellom Saarland / Rheinland-Pfalz olympiske opplæringsbase, Saarlands idrettsforbund og de avdelinger ved Saarland University sportsvitenskapsinstitutt med interesse for høyytelses- og elitsport.

Steder

Mitte

Address
Institute of Sports and Preventive Medicine
Saarland University
Campus, Geb. B8 2
Saarbrücken

66123 Mitte, Saarland, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss