Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonelt og entusiastisk, den IEC ansatte og tilhørende partnere forfølge fremme to utfordrende mål

For å oppnå disse målene, er det aktuelle profil av IEC personalet og dens tilhørende partnere ekstremt høy. Personalet på IEC er ikke bare spesialisert i programledelse, men også opplevd i tekniske og metodiske kompetanseområder. , .

styrende prinsipp

Den Steinbeis Foundation

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Potensialet i vårt mastergradsprogram "Bedrifts- og organisasjonspsykologi" er aktuelt i hverdagens rutiner for moderne organisasjonsliv. Gradkurset tilbyr vitenskapelig ... [+]

Master i forretnings- og organisasjonspsykologi

Den dynamiske utviklingen av økonomien og samfunnet og de mange nye utfordringene det skaper på alle områder av arbeidslivet, krever moderne faglig og ledelsesmessig kompetanse.

Mastering av disse utfordringene krever spesialister og ledere med allsidig og omfattende opplæring og ferdigheter som kan anvende sine kommersielle og organisatoriske psykologiske ferdigheter effektivt på det sted hvor mennesker og den økonomiske sfæren krysser.

Masterprogrammet lærer deg den viktige funksjonelle og ledelsesmessige kompetansen og utvikler de personlige ferdighetene du trenger for å forstå og forme de mange faktorene og mekanismene på jobb i enhver organisasjon.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Location address
Steinbeis-Hochschule
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Ernst-Augustin-Str. 15
12489 Berlin

Berlin, Berlin, 12489 DE