Technical University of Kaiserslautern

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Erfarne fagfolk hjelper deg med å sikre din suksess

Distance and Independent Studies Center (DISC) er en av de ledende virksomhetene i Tyskland for fjernundervisning på videreutdanningskurs. Etableringen har over 25 års erfaring med å utvikle og designe faglige kurs for guidet selvstudium. Det ble opprettet av Center for Distance Learning and University Education (ZFUW), som ble grunnlagt ved Technische Universität Kaiserslautern i 1992.

  • Vi tilbyr akkrediterte mastergrader innen attraktive fagområder og
    ledsager deg gjennom studiet ditt med råd, service og støtte.

Uavhengig studie

Begrepet uavhengig læring er nøkkelen til filosofien til DISC.

  • Vi styrker selvstudieferdighetene til studentene våre og støtter Technische Universität Kaiserslautern gjennom utviklingen av selvstudiemoduler for å bidra til å skape en kultur for livslang læring.
  • Dermed gir vi ikke bare et viktig bidrag til at studenter ved Technische Universität Kaiserslautern utvikler fagkompetanse, men hjelper dem også til å bli eksperter på selvstendig læring.

Studer fra hvor som helst i verden

Rundt 4200 nyutdannede bruker foreløpig kursene som tilbys av DISC for å øke karrieren - et tall som ingen andre sammenlignbare institutter for fjernundervisning i Tyskland kan matche. Studentene kommer fra hele Tyskland, nabolandet tysktalende land, men også fra utlandet, for eksempel under opphold i Kina, India eller USA.

Trening med høy suksessrate

80% av deltakerne i DISC fjernundervisningsgrader fullfører kurset. Denne høye suksessraten er basert på kombinasjonen av respekterte og anerkjente studieledere med en sterk praktisk orientering, førsteklasses didaktisk studiemateriell, online seminarer og pålitelig studiestøtte gitt av DISCs ansatte.

Technische Universität Kaiserslautern

Fremtidsorienterte kurs, praktisk opplæring i den virkelige verden og en moderne infrastruktur er rammebetingelsene som studentene kan forvente å finne på Technische Universität Kaiserslautern. Siden grunnleggelsen i 1970 har det eneste universitetet i Rheinland-Pfalz med et teknisk og teknisk fokus fått et misunnelsesverdig rykte og kan mer enn holde sitt mot de etablerte tekniske universitetene.

Prisen som ble gitt ut til Technische Universität Kaiserslautern i oktober 2009 i konkurransen "Excellence in Teaching", som hedrer etableringen som et av bare seks vinneruniversiteter i Tyskland, er et bevis på den høye undervisningsstandarden som tilbys.

Som campusuniversitet med rundt 14 000 studenter (hvorav 4 000 er fjernundervisningsstudenter), tilbyr det over 100 fremtidsrettede, praksisbaserte studiekurs i tolv avdelinger. Den lett håndterbare størrelsen garanterer også studenter nær kontakt med professorer og fremragende studentstøtte.

I tillegg til dette drar studentene fordel av de mange anerkjente forskningsinstituttene, inkludert to Fraunhofer-institutter, ett Max Planck Institute, det tyske forskningssenteret for kunstig intelligens (DFKI) og Institute for Composite Materials (IVW), som alle ligger enten på eller i nærheten av campus og samarbeide tett med universitetet innen anvendt forskning.

I januar 2010 vant Technische Universität Kaiserslautern og instituttene IESE, ITWM, DFKI og ITA to av totalt fem priser i toppklynkonkurransen som ble holdt av det tyske forbundsdepartementet for utdanning og forskning (BMBF).

To forskningssentre ble etablert ved Technische Universität Kaiserslautern i midten av 2008 med sikte på å etablere større, koordinerte forskningsforetak, inkludert spesielle forskningsområder, og å oppnå vellykket prosjektfinansiering innenfor rammen av nasjonale og internasjonale tiltak som fremmer fortreffelighet.

Steder

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: