University of Applied Sciences Worms

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den University of Applied Sciences Worms har ca 3 500 studenter som studerer i de tre disiplinene informatikk, reiseliv / transport og økonomi. Studiet omfatter både business management og tekniske bachelor- og mastergradsprogrammer. Noen av disse kursene kan også bli studert i praksis. Professional MBA kurs tilbys også.

Grunner til å studere ved University of Applied Sciences Worms

Den utmerkede beliggenheten, konsekvent bruk av studiet, et stort antall partnerskap med anerkjente selskaper og internasjonale universiteter samt gunstig beliggenhet mellom Rhein-Neckar metropolitan regionen og Rhein-Main-regionen har en ideell beliggenhet. Mange bedrifts samarbeid tillate dem å studere med en fast praksis, og for å gi verdifulle kontakter i løpet av studietiden.

Inter leves her

Et særtrekk ved UASW er dens internasjonal orientering. For tiden er det samarbeidsavtaler med mer enn 140 universiteter i mer enn 30 land over hele verden. På mange partner universiteter er det mulighet til å kjøpe en dobbel bachelor eller en dobbel mester.

Studien foregår under optimale og moderne forhold. Universitetsområdet på campus og mange sovesaler i umiddelbar nærhet runde av universitetets tilbud. Nibelungen og Luther Worms tilbyr en rekke kulturelle, sportslige og turisme muligheter, og dermed en ideell erstatning ved siden av studiet.

Steder

Frankfurt

Address
University of Applied Sciences, Worms
Erenburgerstraße 19
67549 Worms

Frankfurt, Hesse, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss