University of Applied Sciences Europe

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår spesialitet

University of Applied Sciences Europe (UE) trener innen næringsliv, sport og media

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgVåre studieprogrammer

På UE tilbyr vi bachelor- og mastergradsprogrammer, som du kan studere på deltid, heltid eller deltid. To sentrale prinsipper gjelder for alle programmer: praktisk læring og internasjonal tenkning. Lær i praksis I tillegg til kjente forskere, lærer mange kjente personligheter fra ulike sektorer ved UE. Kontakten til økonomien er nær og utvekslingen er i live. Et mål er å integrere så mange aspekter av jobbkravene i studien så tidlig som mulig. Den livlige utvekslingen gir deg også muligheten til å se over skuldrene til vellykkede utøvere og personligheter. For å trene deg nært til økonomiens krav, er alle studieprogrammer på BiTS praktisk orientert. Ulike obligatoriske praksisplasser gir deg mer enn bare teori. De mange studentinitiativene gir også mulighet til å utvikle seg videre i ditt interessepunkt i tillegg til å studere. Så du får allerede i løpet av studiet første relevante erfaringer for ditt senere yrkesliv.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgVåre steder

Berlin, Hamburg og Iserlohn - karakteren av de tre stedene kunne ikke være mer annerledes. Studentene kan velge mellom hovedstaden flair, den nordtyske havne metropolen og campus universitetet nær naturen, etter den amerikanske modellen - i henhold til preferanse og type. Fordi beslutningen om å studere og et universitet er alltid en lokal beslutning. For mange, vurderingen "Hva vil jeg bli?" Er nært knyttet til spørsmålet "Hvor vil jeg være?". UE-plasseringene reagerer på et stort utvalg av ønsker: Campus i Berlin ligger i hjertet av storbyen i umiddelbar nærhet av Potsdamer Platz. Campus Iserlohn er omgitt av grøntområder og ulike rekreasjonsmuligheter rett på Seilersee. Campus Hamburg ligger i distriktet Altona i umiddelbar nærhet av havnen og Elbe.

7708_bits-berlin.jpgVåre mål

Vårt viktigste mål er din suksess. Vi hjelper deg å være godt forberedt på ditt profesjonelle liv og følge din sti. På bakgrunn av dette trener vi våre studenter til å bli entreprenørskapstankende og opptredenere. Overføring av kunnskap og kompetanse I dag er det en kombinasjon av ferdigheter som gjør at du kan lykkes i karriere: Innholdskunnskap og sosiale ferdigheter, ledelseskunnskap og en sikker tilstedeværelse på internasjonal scene er grunnlaget for en karriere som leder innen privat sektor. På alle områder av økonomien er det i dag entreprenørtanker som søker unge ledere, som er teoretisk velutdannet og allerede i løpet av studiet har fått relevant praktisk erfaring i Tyskland og utlandet. Vi gjør deg i stand til disse kravene. Resultatene er noe å være stolt av: Våre nyutdannede finner veien til profesjonelt liv på kort tid.

7709_career-center__gallery.jpg

Steder

Berlin

Address
Dessauer Str 3-5
D-10963 DE Berlin, Berlin, Tyskland

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hamburg

Address
Museumstraße 39
22765 Hamburg, Hamburg, Tyskland