University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Hamburg

Som Nord-Tysklands største forsknings- og utdanningsinstitusjon og G ermany tredje største universitet, Universität Hamburg kombinerer ulike studiemuligheter med fremragende forskning. Det gir en bred disiplinære spektrum med mange tverrfaglige muligheter og forfølger samarbeid med et omfattende nettverk av topp regionale, nasjonale og internasjonale institusjoner. Universität Hamburg er viet langsiktig forskning og vitenskap og fremmer bærekraft forskning i alle skoler.

Som en del av Federal Excellence Initiative, fikk Universität Hamburg autorisasjon i 2007 for et Senter for fremragende i klimaforskningen: den KlimaCampus Hamburg er et pedagogisk senter for klimaforskning og jord systemer vitenskap. Foruten "Klima, jord, miljø," videre spesielt vellykkede viktige forskningsområder inkluderer: Matter og universet, struktur og funksjon av biomolekyler, nevrovitenskap, flerspråklighet, Governance, kultur og teknologi, samt heterogenitet og utdanning.

Universität Hamburg tilbyr ca 150 studieprogrammene i følgende seks skolene: School of Law; School of Business; Økonomi og samfunnsvitenskap, School of Medicine, School of Education, psykologi og bevegelses; School of Humanities og School of Mathematics, informatikk og naturvitenskap.

Videre er det flere museer og samlinger tilhører Universität Hamburg, som Zoologisk Museum, Herbarium Hamburgense, Geologisk-Paleontologisk museum, den botaniske hagen og Hamburg Planetarium.

Universität Hamburg ble grunnlagt i 1919 av lokale privatpersoner. Viktige grunnlegg tall inkluderer Senator Werner von Melle og forretningsmann Edmund Siemers. Nobel prisvinnere som Otto Stern, Wolfgang Pauli og Isidor Rabi var aktive ved Universität og mange andre kjente forskere som Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalene Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf og Carl Frierich von Weizsäcker, for å nevne noen, lærte her.

Institute of Law & Economics

Instituttet som et forskningssenter i gang med den teoretiske analysen av sivil lov mer enn 40 år siden. I dag gjelder instituttet instrumentene som tilbys av økonomisk analyse av loven til de fleste aspekter av det juridiske feltet, inkludert offentlige og internasjonal lov.

I de senere årene har empirisk analyse av juridiske normer blitt mer og mer viktig for feltet av økonomisk analyse av loven. I denne forbindelse også medlemmene av instituttet bidra til vitenskapelig innovasjon med banebrytende forskning.

Hovedoppgaven for instituttet er å fremme tverrfaglig undervisning og forskning innen jus og økonomi med spesiell fokus på økonomisk analyse av sivilretten. Administrerende direktør er professor dr rer. pol Thomas Eger.


Instituttet fører, som en del av den juridiske utdanning, området av spesialisering "Economic Analysis of Law" og forvalter praktisk program "European Master i jus og økonomi" samt "Graduate College for Law and Economics". I tillegg, Institutt for Law and Economics deltar i det internasjonale doktorgradsprogrammet "European doktorgrad i jus og økonomi".

Steder

Hamburg

University of Hamburg, Institute of Law and Economics

Address
Johnsallee 35
Hamburg, D-20148 DE

Hamburg, Hamburg, Tyskland
Telefon
+49 40 428380

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: