University of Passau

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fremragende forskning og undervisning

Siden åpner sine dører for publikum i 1978, Universitetet i Passau har raskt utviklet seg til en første adressen i tysk akademia. Universitetet oppnår regelmessig topplasseringer i akademiske rangeringer, for eksempel i rettsvitenskap, økonomi og ledelse, informatikk, kommunikasjonsstudier, statsvitenskap og kulturstudier.

Om 12 000 studenter og doktorgrads forskere fra mer enn 90 land er immatrikulert ved Universitetet i Passau. I tillegg til å studere i små læringsgrupper, studenter nytte av håndterlig størrelse av universitetsområdet, noe som resulterer i korte avstander og en utmerket student opplevelse. Vårt Senter for Viktige ferdigheter gir ansatte og studenter mulighet til å utvikle de viktige overførbare ferdigheter, som for eksempel ledelse og kommunikasjon, som er svært etterspurt av arbeidsgivere. Representative undersøkelser regelmessig attest til høyt nivå av studenttilfredshet ved Universitetet.

En global outlook

Internasjonalisme har alltid vært en av våre definerende egenskaper: våre fakulteter opprettholde et tett nettverk av samarbeid med verdensomspennende faglige og forskningspartnere, og vi har mange aktive alumni seksjoner over hele verden. En del av grunnen til at våre studenter er så vellykket på global basis er at vi gir dem den beste forutsetninger for en internasjonal karriere: Mange grad kurs gi studentene mulighet til å tjene en dobbel grad i samarbeid med partnere i utlandet, og Alle våre studenter har tilgang til et stort utvalg av språkkurs og studentutveksling. Våre fagspesifikke språklige programmer i Law, Business / økonomi, kultur / internasjonal politikk og administrasjon / Matematikk ideell utfyller våre studenters studier.

En stor student erfaring

Våre kandidater er svært ettertraktet av arbeidsgivere, da de ikke bare er utstyrt med teknisk kunnskap som trengs for å ta fatt på sin karriere; de er også høyt motiverte personer som demonstrerer flott initiativ ved å søke ytterligere kvalifikasjoner eller praktiske ferdigheter. Mange er aktive i teater, musikk, foto, film, radio og andre kulturelle aktiviteter i fritiden, for eksempel ved å bli involvert i en av våre mange kulturelle studentforeninger.

I Bayern og i hjertet av Europa

Den Universitetets moderne campus ligger i den sør-østlige delen av Bayern - Tysklands høyteknologisk stat - i frodige omgivelser, noen få minutters gange fra den historiske gamlebyen i Passau. Regnes som en av de vakreste byene i Tyskland, har Passau en svært lav kriminalitet hastighet, og tilbyr en utmerket levestandard i et politisk stabilt og økonomisk robust miljø, samtidig som nærheten til de store metro sentre i Praha, München og Wien.

Steder

Passau

Address
Passau, Bayern, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss