University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til det medisinske fakultetet i Eberhard Karls Universität Tübingen

Sammen med de kliniske avdelinger på Universitetssykehuset Tübingen og dets institutter for medisinsk behandling og teoretisk medisin, er det medisinske fakultet Tübingen en av de største institusjonene for medisinsk trening og høyere utdanning i Baden-Württemberg.

Vår visjon

Internasjonalt anerkjente kliniske forskningsallianser integrerer grunnleggende, sykdomsorientert og pasientorientert forskning for å forme nye veier i diagnose, terapi og forebygging av sykdomsprosesser, med det endelige målet om å gi pasienten det beste.

I dette miljøet av fortreffelighet får studenter i medisin og tannlege en omfattende, forskningsinformert klinisk utdanning.

Det medisinske fakultet er forpliktet til å møte sitt sosiale ansvar og være åpen for ny utvikling. Nye grad programmer etableres, og teknologioverføring gir en stimulanse for industri og økonomi.

Det medisinske fakultet er ansvarlig for å organisere forskning og undervisning på Universitetssykehuset Tübingen. Talsmann og leder er dekanen. Fakultetets kontor er ansvarlig for forvaltningen av fakultetets fakultet.

Steder

Tübingen

Address
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Tyskland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: