University of Bayreuth

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Bayreuth

University of Bayreuth er et dynamisk, forskningsorientert campusuniversitet. Etablert i 1975 som et av de første universitetene i Tyskland med et tverrfaglig grunnleggende oppdrag, og regnes nå som en pioner innen innovativ forskning og undervisning. Med styrken i sine kjerneområder og de strategisk valgte fokusområdene, tilbyr universitetet sine rundt 13 500 studenter fra Tyskland og i utlandet et ideelt læringsmiljø, nær veiledning og attraktive, internasjonalt orienterte studieprogrammer som holdes utelukkende på engelsk.

University of Bayreuth regnes for å være blant de beste unge universitetene i verden, noe som kan sees av sin posisjon i Times Higher Education (THE) verdensomspennende rangering av universiteter “under 50”. University of Bayreuth har et imponerende internasjonalt nettverk, og reagerer på sosiale endringer og prosesser med innovasjoner som fortsetter å sette nye standarder. Av denne grunn er tverrfaglig tenking ikke begrenset til det samarbeidsarbeidet som utføres på vårt unike grønne campus. Det er også et sentralt element i våre mange tverrfaglige studieprogrammer. Det er for tiden rundt 13 500 studenter påmeldt i rundt 150 forskjellige studieprogram som tilbys av universitetets syv fakulteter.

University of Bayreuth fokuserer på tverrfaglig forskning og tilbyr gode muligheter takket være sine moderne forskningsorganer og førsteklasses forskningsinfrastruktur. University of Bayreuth er heldigvis et av de mest populære tyske universitetene blant utenlandske forskere og er jevnlig inkludert blant lederne i Humboldt-rangeringen.

v

Det har vært en internasjonal leder innen afrikanske studier i mange år; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) er en del av vår Excellence Cluster “Africa Multiple”, finansiert av det tyske føderale og statlige målet = "vernements. High Pressure & High Temperature Research utført ved Baalt =" varian Research Institute of Experimental Geochemistry & Geophysics har også haalt = "har etablert et sterkt rykte over hele verden. Polymerforskning ved Unialt =" versity er en frontløper i finansieringsrangeringen publisert av German Research Foundation (DFG). Unialt = "versity of Bayreuth har et stramt internasjonalt nettverk av strategisk utvalgte unialt =" versity-partnerskap.

Unialt = "versity tilbyr sine studenter og forskere en undervisnings- og forskningsstemning =" vironment med god plass for creatialt = "vity, og posisjonerer seg dermed i området spenning mellom akademisk frihet, vitenskapelig fremgang, praksisorientering og sosial og kulturell ansvar.

Discoalt = "ver ditt nye hjem borte fra hjemmet. Bli en del av Bayreuth-fellesskapet. Vi sees på campus eller online!

Steder

Bayreuth

Universität Bayreuth

Address
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 921 550

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss