WHU – Otto Beisheim School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WHU - Otto Beisheim School of Management forfølger dyktighet i alt den gjør. Denne filosofien er understreket av våre krav "Excellence in Management Education." Vi oppnår våre mål for forskning gjennom motivasjon og engasjement for WHU studenter og ansatte (lidenskap), deres samtale for samfunnsansvar (People) og trofasthet mot prinsippet om at resultatene telle (Performance).

lidenskap

Å fremme entreprenørskap, nytenkning og handling, gir vi en intellektuell og kreativt miljø som er preget av engasjement og forpliktelse av alle involverte.

Mennesker

Vi forsterke, oppmuntre og utfordre individuelle personlig utvikling og samfunnsansvar gjennom gjensidig tillit, støtte og respekt i et fellesskap av studenter, alumni og lærere.

ytelse

Vi er forpliktet til å gi våre studenter med en enestående internasjonalt orientert og up-to-date opplæring og utdanning, som bygger på WHU egen forskning.

Passion, mennesker og ytelse er hjørnesteinene i våre programmer. Bare ved å aktivt fremme entreprenørielle tilnærminger og innovasjon kan vi oppnå våre mål: å utdanne og trene fremtidige ledere av økonomien. Den alltid tilstedeværende WHU ånd, født av gjensidig tillit, støtte og respekt, holder ut lenge etter den tid brukt på handelshøyskole. Det forbereder den enkelte til å ta ansvar i nærings- og samfunnsliv. Forestillingen kultur på WHU gjenspeiles både i sine gode studenter og nyutdannede, samt i fremragende forskning og akademikere, gjentatte ganger anerkjent av uavhengige rangeringer og akkrediteringer.

Steder

Vallendar

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

56179 Vallendar, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited