American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Deans Velkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences ved American University tilbyr deg en utfordrende liberal arts utdanning innen et levende og mangfoldig fellesskap av studenter fra alle 50 stater og 150 land. De College of Arts and Sciences fakultet inkluderer nasjonalt og internasjonalt bemerket kunstnere, forskere og lærere forpliktet til innovative tilnærminger til undervisning og fremragende forskning og kreative bestrebelser. Hvert år, verdens ledere, fremstående forskere fra andre institusjoner, og kjente utøvere på sine felt kommer til campus for å oppmuntre til åpen debatt om aktuelle saker og å eksponere studentene til utviklingen banebrytende i sitt felt.

Enten du velger en etablert lavere store eller innen masterstudier eller designe din egen tverrfaglig grad, vil du delta i alvorlig intellektuell forespørsel i klasserommet. Du vil dra nytte av det brede utvalget av praksisplasser og samfunnstjeneste aktiviteter innen kunst, utdanning, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap i Washington, DC, og har mulighet-på egen hånd eller i samarbeid med et medlem av fakultetet til delta i forskning og kreative bestrebelser samt i mange klubber, studentaktiviteter, og serviceorganisasjoner på AU campus.

Dine opplevelser i og utenfor klasserommet vil skape bred visjon og forståelse du trenger for å lykkes i din fremtidige karriere og til å bli en utdannet og ansvarlig verdensborger.

Mission og fakta

Den College of Arts and Sciences er dedikert til god undervisning, stipend, kunst, og service til sine lokale, nasjonale og internasjonale samfunn.

Skolen gir et rikt utdanning i de liberale kunst og vitenskap for alle amerikanske universitetets lavere grads studenter, og tilbyr utfordrende studieprogram for sine bachelor- og master majors; og fremmer fremragende forskning, praksis og skapende virksomhet.

Skolen er forpliktet til kjernen formål liberal utdanning: å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

historie

En global outlook, praktisk idealisme, en lidenskap for offentlig tjeneste: De er en del av Det amerikanske universitetet i dag, og de var i lufta i 1893, da AU var chartret av kongressen. George Washington hadde drømt om en "nasjonal universitet" i landets hovedstad. Men det tok John Fletcher Hurst å grunnlegge et universitet som på mange måter, uttrykker den drømmen.

President Woodrow Wilson offisielt innviet universitetet den 27. mai 1914, og har de første hovedfagsstudenter ble tatt opp. The College of Liberal Arts ble etablert i 1925, med de første 75 studentene innrømmet at høsten.

Gjennom historien til American University, har College of Arts and Sciences skiftet navn flere ganger. Ved første kjent som "College of Liberal Arts," ble navnet endret til "College of Arts and Sciences" i 1939. For en kort periode ble det kjent bare som "Undergraduate College" før navnet ble konvertert tilbake til "College of Arts and Sciences" i 1956.

Den største skole eller høyskole ved American University, College of Arts and Sciences har for tiden 2,931 studenter, 339 heltid fakultetet, og mer enn 150 grader som tilbys. Mens College er stadig økende, endrer aldri forpliktelse til å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Historien

Campus Heltidsstudier September 2018 USA District of Columbia

Historien masterstudiet streker bred forståelse av fortiden, utvikling av kapasiteten for spesialisert forskning, og dyrking av kollegiale relasjoner. [+]

Den historie masterstudiet streker bred forståelse av fortiden, utvikling av kapasiteten for spesialisert forskning, og dyrking av kollegiale relasjoner. History MA studentene kan konsentrere seg om amerikansk historie, moderne europeisk historie, eller offentlig historie og utvikle mindre felt av studien (utenfor felt), samt (større eller mindre) på tvers av nasjonale og tverrfaglige felt. Institutt for historie fakultetet tilby kurs arbeid og veiledning i politisk historie, sosiale og kulturelle historie, diplomatisk historie, historien om kjønn og seksualitet, komparativ historie, historie av imperialisme og post-kolonialisme, intellektuell historie, medisinens historie, afrikansk-amerikansk kultur og historie, etnisk historie, og offentlig historie. Institutt for historie er fleksibel i sin tilnærming til masterstudier. Studentene oppfordres til å ta initiativ og ansvar for å forme sine programmer og oppfylle programkrav. Avdelingen vektlegger nært samarbeid mellom student og veileder i å definere fagfelt, verktøy for forskning, og andre funksjoner i et bestemt program. Hovedfagsstudenter oppfordres til å dra nytte av Washington, DC, ressurser til å utfylle kurs arbeid. Fakultet og alumni-tilkoblinger føre studenter til praksisplasser og sysselsetting. Alumni holde posisjoner i The George Washington University Archives; Historic House Trust of New York; Arlington House, NPS; Institutt for Heritage Education Services, The National Register, NPS; Eastern State Penitentiary Museum, PA; Designe Minds, DC; Historie Associates; National Museum of American History, Smithsonian Institution; Smithsonian Institution Archives; Mount Vernon; og National Trust for Historic Preservation. [-]

Ma I Spanske Og Latinamerikanske Studier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA District of Columbia

MA i spanske og latinamerikanske studier ved American University tilbyr skreddersydde spor å la elevene få en tverrfaglig forståelse av Latin-Amerika og Karibia, samt kompetanse innen oversettelse, språkvitenskap, og / eller spansk språkopplæring. [+]

Den MA i spanske og latinamerikanske studier ved American University tilbyr skreddersydde spor å la elevene få en tverrfaglig forståelse av Latin-Amerika og Karibia, samt kompetanse innen oversettelse, språkvitenskap, og / eller spansk språkopplæring. Masterstudenter velge kurs som en del av en 21-kreditt læreplanen som gir et sterkt grunnlag for studiet av kulturelle, historiske, språklige og politiske kompleksiteten i regionen. Alle sentrale kurs blir undervist på spansk. I tillegg til kjerne seminarer, den spanske: tilbyr Latin American Studies masterstudiet tre 12-15 kreditt spor som gir verdifull opplæring og faglig kompetanse for latinamerikanske spesialister: Oversettelse og lingvistikk Spanish Language Teaching Tverrfaglige om Latin-Amerika (f.eks, kultur og litteratur, internasjonale studier, historie, kommunikasjon, samfunnskontakt) Den spanske: Latin American MA Programmet krever at studentene ta minst 21 studiepoeng i spansk. Tegning på AUs ressurser campus, kan studentene ta kurs om Latin-Amerika i engelsk (inntil 12 studiepoeng) i andre avdelinger i College of Arts and Sciences og andre AU skoler for eksempel den Department of History, Department of Anthropology, School of International service, og School of Education. AU Senter for latinamerikanske og latino Studies fungerer som et knutepunkt for akademisk dynamikk på campus og utover og støtter forskningssamarbeid på ulike problemstillinger knyttet til Latin-Amerika. LÆR AV ledende fakultet EKSPERTER Kjernen fakultet bringe bred kompetanse innen humaniora og anvendt språkvitenskap. Vår humanistiske fakultet spesialister på studier av kjønn, menneskerettigheter, innvandring, globalisering, minne og vold og lære gjennom en rekke tilnærminger og sjangere, inkludert film, fortelling, dikt, novelle, performance og teater. Vår anvendt språkvitenskap fakultet spesialister på... [-]

Ma I TESOL

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA District of Columbia

Den TESOL masterstudiet forbereder studentene for undervisning både innenlands og utenlands i høyere og voksenopplæring, i private språkskoler, og i K-12 innstillinger, der staten sertifisering ikke er nødvendig. [+]

Den TESOL masterprogram forbereder studentene for undervisning både innenlands og utenlands i høyere og voksenopplæring, i private språkskoler, og i K-12 innstillinger, der staten sertifisering ikke er nødvendig. American University TESOL masterprogram tilbyr en særegen blanding av teori og praksis som gjør at hovedfagsstudenter til å søke grunnleggende begreper i faget til praktisk undervisningserfaring. Programmet legger stor vekt på erfaringsbasert læring, med hovedfagsstudenter planlegger undervisning, observere klasser og undervisning eller veiledning ESL studenter i en rekke sammenhenger fra starten av programmet. LÆR AV ledende fakultet EKSPERTER TESOL fakultetet medlemmer trekke på sine omfattende og variert undervisning opplevelser, til kunnskap om moderne forskning, og interkulturell kompetanse gi studentene den nødvendige faglige og praktiske kunnskaper til å bli vellykket fagfolk i TESOL feltet. Programmet vektlegger en kommunikativ tilnærming til språkopplæring, og tilbyr et bredt spekter av kurs og fokuserer på autentiske undervisningsaktiviteter. BLI MED AU TESOL FELLESSKAP MA TESOL studenter nyte en følelse av fellesskap, både med sine kolleger og deres professorer, som er blant de ledende fagfolk innen TESOL. Den TESOL MA programmet henvender seg til ulike student bestander, inkludert nyutdannede, fagfolk, og karriere skiftere, og gir stor fleksibilitet i å fullføre graden. Studenter kan tas opp på en full-eller deltid, og klasser møtes i kveld å imøtekomme våre studentenes travle hverdag. Kurs i TESOL masterstudiet tilbys i høsten og våren, så vel som i sommer, gjennom AU TESOL Summer Institute. Opptak til Program Søkere til masterstudiet i TESOL er underlagt minimumskrav universitetet for opptak til masterstudier. Videre er en karakter... [-]

MA I økonomi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA District of Columbia

Den økonomi mastergrad program er et anvendt, policy-orientert program som tilbyr fem forskjellige baner som masterstudenter kan forfølge: generelle, utviklingsøkonomi, kjønn analyse i økonomi, økonomisk økonomiske politikken, og anvendt økonomi (online only). [+]

Den Institutt for samfunnsøkonomi tilbyr et masterprogram med fem karakteristiske spor, et fakultet som kombinerer høy kvalitet undervisning og en interesse i den økonomiske politikken med alvorlig stipend, og de spesielle belønninger for å studere økonomi i Washington, DC økonomi masterstudiet er en anvendt, policy-orienterte program som tilbyr fem forskjellige baner som masterstudenter kan forfølge: generelle, utviklingsøkonomi, kjønn analyse i økonomi, økonomisk økonomiske politikken, og anvendt økonomi (online only). Avdelingen har et spesielt rikt tilbud av kurs som omhandler globale økonomiske spørsmål. De fleste av våre lærere har gjennomført forskning eller undervist i andre land og bringe den erfaringen til klasserommet. Den Institutt for samfunnsøkonomi master kurs arbeid er utformet for å forberede studentene for yrker i offentlige etater, Kongressens komiteer, finansinstitusjoner, økonomiske konsulentfirmaer, tankesmier, multilaterale organisasjoner og frivillige organisasjoner blant andre institusjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Alumni ofte sikre heltidsarbeid med organisasjoner der de hadde praksisplasser eller deltidsarbeid mens studenter. Dette økonomi MA studium gir studentene: Konsentrert fakultetet styrke i store anvendt innen økonomi og en policy-orientert læreplan Fakultetet med bindinger til tankesmier, forskningsinstitutter og internasjonale organisasjoner rundt om i verden State-of-the-art statistisk programvare som vanligvis brukes i anvendt økonomi forskning En Washington, DC, plassering som gir tilgang til et ekstraordinært utvalg av profesjonelle muligheter for utdannede økonomer De fleste høgare nivå kurs tilbys i kveld og mastergrad kan være ferdig i enten heltid eller deltid status. SPOR Applied Economics (Online Degree Only) Utviklingsøkonomi Kjønn Analysis in Economics Financial Economic Policy Generelt Track Opptak til Program Søkere må oppfylle... [-]

MSc

Ms I Profesjonell Vitenskap: Biostatistikk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA District of Columbia

MS studium kombinerer grundig studie i vitenskapen om biostatistikk brukes til medisinsk og helsefaglig problemløsning, med kurs i bemannings ferdigheter som forvaltning av helsepolitikk, store data, medisinsk forskning og entreprenørskap prosjekter. [+]

American University mastergrad i biostatistikk forbereder studentene for direkte adgang til en rekke karrieremuligheter i helse og medisinske felt. MS studium kombinerer grundig studie i vitenskapen om biostatistikk brukes til medisinsk og helsefaglig problemløsning, med kurs i bemannings ferdigheter som forvaltning av helsepolitikk, store data, medisinsk forskning og entreprenørskap prosjekter. Studentene får erfaring gjennom: biostatistikk og statistikk sentrale kurs, statistikk og biologi valgfag, ledelse og forretnings kurs, og en hjørnestein prosjekt og internship. Videre studenter skreddersy sitt studium avhengig av deres interesser og karrieremål ved å velge en av tre spesialisering spor: helsepolitikk, beregnings, eller ledelse. Jobbmuligheter for nyutdannede av dette programmet er rikelig. Studentene er forberedt for stillinger med offentlig helseorganisasjoner, offentlige politiske organer, medisinske forskningsinstitusjoner, store data forskningssentre, genom forskningsinstitusjoner, folketelling og helse rekordsentre, offentlige og private sykehus, farmasøytiske selskaper, medisinsk programvareselskaper, medisinsk utstyr produserer, miljø selskaper, forsikringsselskaper, konsulentfirmaer, internasjonale helseorganisasjoner, og mer. Grad krav 33 studiepoeng av godkjent graduate kurs Capstone Experience: 6 studiepoeng i 600-nivå eller høyere kurs godkjent av fakultetet rådgiver, med graderinger av B eller bedre Studentene deltar i noncredit workshops og seminarer om faglige ferdigheter og aktuelle problemstillinger i vitenskap og teknologi. Studentene er pålagt å demonstrere ferdigheter i disse områdene som en del av hjørnestein prosjekt, internship, og obligatorisk presentasjon. [-]

Ms I Profesjonell Vitenskap: Bioteknologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA District of Columbia

American University mastergrad i bioteknologi kombinerer kurs arbeid i genomikk og virksomhet med mulighet for å forfølge studien i nevrovitenskap, entreprenørskap, og andre profesjonelle vitenskap spesialiteter. [+]

American University mastergrad i bioteknologi kombinerer kurs arbeid i genomikk og virksomhet med mulighet for å forfølge studien i nevrovitenskap, entreprenørskap, og andre profesjonelle vitenskap spesialiteter. Læreplanen gir studentene med nødvendige verktøy for yrker innen: Bioteknologi Industry Genom Forskningsinstitusjoner Regjeringsreguleringsorganer Studentene får kjernekompetanse i statistikk og forskningsmetoder mens mestring innhold i genomikk, proteomikk, nevrovitenskap, biokjemi, molekylærbiologi, ledelse og entreprenørskap. Studentene vil skreddersy sitt studium avhengig av deres interesser og karrieremål. Programmet gir mulighet for hands on erfaring med et internship og forskning hjørnestein. Studentene vil også få mulighet til å oversette sine vitenskapelige ideer inn i en business venture. Nyutdannede av programmet vil ha fått kunnskap og ferdigheter til å være innovatører innenfor den profesjonelle vitenskap arbeidsstyrke. Opptak til Program I tillegg til å møte minimumskravene universitets til masterstudier, må søkerne ha tatt lavere realfagene som passer til konsentrasjon, eller har betydelig praktisk bakgrunn i et relevant vitenskap området. En kumulativ lavere grade point gjennomsnitt på 3,00 (på en skala 4.00) er påkrevd. Spesifikke kurs for å forberede seg inn i programmet vil bli identifisert gjennom intervjuer med søkeren. Grad Krav 36 studiepoeng av godkjente masterstudier Capstone Experience: 6 studiepoeng i 600-emner som er godkjent av et fakultet rådgiver, med graderinger av B eller bedre Studentene deltar i noncredit workshops og seminarer om faglige ferdigheter og aktuelle problemstillinger i vitenskap og teknologi. Studentene er pålagt å demonstrere ferdigheter i disse områdene som en del av hjørnestein prosjekt, internship, og obligatorisk presentasjon. [-]

Videoer

CAS Video

CAS Video

Kontakt

American University College of Arts and Sciences

Adresse, linje 1 4400 Massachusetts Avenue, NW,
20016 District of Columbia, Washington, DC, USA
HJemmeside http://www.american.edu/cas/
Telefon +1 202-885-1000