American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Deans Velkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences ved American University tilbyr deg en utfordrende liberal arts utdanning innen et levende og mangfoldig fellesskap av studenter fra alle 50 stater og 150 land. De College of Arts and Sciences fakultet inkluderer nasjonalt og internasjonalt bemerket kunstnere, forskere og lærere forpliktet til innovative tilnærminger til undervisning og fremragende forskning og kreative bestrebelser. Hvert år, verdens ledere, fremstående forskere fra andre institusjoner, og kjente utøvere på sine felt kommer til campus for å oppmuntre til åpen debatt om aktuelle saker og å eksponere studentene til utviklingen banebrytende i sitt felt.

Enten du velger en etablert lavere store eller innen masterstudier eller designe din egen tverrfaglig grad, vil du delta i alvorlig intellektuell forespørsel i klasserommet. Du vil dra nytte av det brede utvalget av praksisplasser og samfunnstjeneste aktiviteter innen kunst, utdanning, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap i Washington, DC, og har mulighet-på egen hånd eller i samarbeid med et medlem av fakultetet til delta i forskning og kreative bestrebelser samt i mange klubber, studentaktiviteter, og serviceorganisasjoner på AU campus.

Dine opplevelser i og utenfor klasserommet vil skape bred visjon og forståelse du trenger for å lykkes i din fremtidige karriere og til å bli en utdannet og ansvarlig verdensborger.

Mission og fakta

Den College of Arts and Sciences er dedikert til god undervisning, stipend, kunst, og service til sine lokale, nasjonale og internasjonale samfunn.

Skolen gir et rikt utdanning i de liberale kunst og vitenskap for alle amerikanske universitetets lavere grads studenter, og tilbyr utfordrende studieprogram for sine bachelor- og master majors; og fremmer fremragende forskning, praksis og skapende virksomhet.

Skolen er forpliktet til kjernen formål liberal utdanning: å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

historie

En global outlook, praktisk idealisme, en lidenskap for offentlig tjeneste: De er en del av Det amerikanske universitetet i dag, og de var i lufta i 1893, da AU var chartret av kongressen. George Washington hadde drømt om en "nasjonal universitet" i landets hovedstad. Men det tok John Fletcher Hurst å grunnlegge et universitet som på mange måter, uttrykker den drømmen.

President Woodrow Wilson offisielt innviet universitetet den 27. mai 1914, og har de første hovedfagsstudenter ble tatt opp. The College of Liberal Arts ble etablert i 1925, med de første 75 studentene innrømmet at høsten.

Gjennom historien til American University, har College of Arts and Sciences skiftet navn flere ganger. Ved første kjent som "College of Liberal Arts," ble navnet endret til "College of Arts and Sciences" i 1939. For en kort periode ble det kjent bare som "Undergraduate College" før navnet ble konvertert tilbake til "College of Arts and Sciences" i 1956.

Den største skole eller høyskole ved American University, College of Arts and Sciences har for tiden 2,931 studenter, 339 heltid fakultetet, og mer enn 150 grader som tilbys. Mens College er stadig økende, endrer aldri forpliktelse til å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Historien

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Washington

Historien masterstudiet streker bred forståelse av fortiden, utvikling av kapasiteten for spesialisert forskning, og dyrking av kollegiale relasjoner. [+]

Den historie masterstudiet streker bred forståelse av fortiden, utvikling av kapasiteten for spesialisert forskning, og dyrking av kollegiale relasjoner. History MA studentene kan konsentrere seg om amerikansk historie, moderne europeisk historie, eller offentlig historie og utvikle mindre felt av studien (utenfor felt), samt (større eller mindre) på tvers av nasjonale og tverrfaglige felt.

Institutt for historie fakultetet tilby kurs arbeid og veiledning i politisk historie, sosiale og kulturelle historie, diplomatisk historie, historien om kjønn og seksualitet, komparativ historie, historie av imperialisme og post-kolonialisme, intellektuell historie, medisinens historie, afrikansk-amerikansk kultur og historie, etnisk historie, og offentlig historie. Institutt for historie er fleksibel i sin tilnærming til masterstudier. Studentene oppfordres til å ta initiativ og ansvar for å forme sine programmer og oppfylle programkrav. Avdelingen vektlegger nært samarbeid mellom student og veileder i å definere fagfelt, verktøy for forskning, og andre funksjoner i et bestemt program. Hovedfagsstudenter oppfordres til å dra nytte av Washington, DC, ressurser til å utfylle kurs arbeid.... [-]


Ma I Spanske Og Latinamerikanske Studier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Washington

MA i spanske og latinamerikanske studier ved American University tilbyr skreddersydde spor å la elevene få en tverrfaglig forståelse av Latin-Amerika og Karibia, samt kompetanse innen oversettelse, språkvitenskap, og / eller spansk språkopplæring. [+]

Den MA i spanske og latinamerikanske studier ved American University tilbyr skreddersydde spor å la elevene få en tverrfaglig forståelse av Latin-Amerika og Karibia, samt kompetanse innen oversettelse, språkvitenskap, og / eller spansk språkopplæring.

Masterstudenter velge kurs som en del av en 21-kreditt læreplanen som gir et sterkt grunnlag for studiet av kulturelle, historiske, språklige og politiske kompleksiteten i regionen. Alle sentrale kurs blir undervist på spansk. I tillegg til kjerne seminarer, den spanske: tilbyr Latin American Studies masterstudiet tre 12-15 kreditt spor som gir verdifull opplæring og faglig kompetanse for latinamerikanske spesialister:

Oversettelse og lingvistikk Spanish Language Teaching Tverrfaglige om Latin-Amerika (f.eks, kultur og litteratur, internasjonale studier, historie, kommunikasjon, samfunnskontakt) ... [-]

Ma I TESOL

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Washington

Den TESOL masterstudiet forbereder studentene for undervisning både innenlands og utenlands i høyere og voksenopplæring, i private språkskoler, og i K-12 innstillinger, der staten sertifisering ikke er nødvendig. [+]

Den TESOL masterprogram forbereder studentene for undervisning både innenlands og utenlands i høyere og voksenopplæring, i private språkskoler, og i K-12 innstillinger, der staten sertifisering ikke er nødvendig.

American University TESOL masterprogram tilbyr en særegen blanding av teori og praksis som gjør at hovedfagsstudenter til å søke grunnleggende begreper i faget til praktisk undervisningserfaring. Programmet legger stor vekt på erfaringsbasert læring, med hovedfagsstudenter planlegger undervisning, observere klasser og undervisning eller veiledning ESL studenter i en rekke sammenhenger fra starten av programmet.

LÆR AV ledende fakultet EKSPERTER

TESOL fakultetet medlemmer trekke på sine omfattende og variert undervisning opplevelser, til kunnskap om moderne forskning, og interkulturell kompetanse gi studentene den nødvendige faglige og praktiske kunnskaper til å bli vellykket fagfolk i TESOL feltet. Programmet vektlegger en kommunikativ tilnærming til språkopplæring, og tilbyr et bredt spekter av kurs og fokuserer på autentiske undervisningsaktiviteter.... [-]


MA I økonomi

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Washington + 1 fler

Den økonomi mastergrad program er et anvendt, policy-orientert program som tilbyr fem forskjellige baner som masterstudenter kan forfølge: generelle, utviklingsøkonomi, kjønn analyse i økonomi, økonomisk økonomiske politikken, og anvendt økonomi (online only). [+]

Den Institutt for samfunnsøkonomi tilbyr et masterprogram med fem karakteristiske spor, et fakultet som kombinerer høy kvalitet undervisning og en interesse i den økonomiske politikken med alvorlig stipend, og de spesielle belønninger for å studere økonomi i Washington, DC økonomi masterstudiet er en anvendt, policy-orienterte program som tilbyr fem forskjellige baner som masterstudenter kan forfølge: generelle, utviklingsøkonomi, kjønn analyse i økonomi, økonomisk økonomiske politikken, og anvendt økonomi (online only).

Avdelingen har et spesielt rikt tilbud av kurs som omhandler globale økonomiske spørsmål. De fleste av våre lærere har gjennomført forskning eller undervist i andre land og bringe den erfaringen til klasserommet.... [-]


MSc

Ms I Profesjonell Vitenskap: Biostatistikk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Washington

MS studium kombinerer grundig studie i vitenskapen om biostatistikk brukes til medisinsk og helsefaglig problemløsning, med kurs i bemannings ferdigheter som forvaltning av helsepolitikk, store data, medisinsk forskning og entreprenørskap prosjekter. [+]

American University mastergrad i biostatistikk forbereder studentene for direkte adgang til en rekke karrieremuligheter i helse og medisinske felt.

MS studium kombinerer grundig studie i vitenskapen om biostatistikk brukes til medisinsk og helsefaglig problemløsning, med kurs i bemannings ferdigheter som forvaltning av helsepolitikk, store data, medisinsk forskning og entreprenørskap prosjekter.

Studentene får erfaring gjennom:

biostatistikk og statistikk sentrale kurs, statistikk og biologi valgfag, ledelse og forretnings kurs, og en hjørnestein prosjekt og internship.

Videre studenter skreddersy sitt studium avhengig av deres interesser og karrieremål ved å velge en av tre spesialisering spor: helsepolitikk, beregnings, eller ledelse.... [-]


Ms I Profesjonell Vitenskap: Bioteknologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Washington

American University mastergrad i bioteknologi kombinerer kurs arbeid i genomikk og virksomhet med mulighet for å forfølge studien i nevrovitenskap, entreprenørskap, og andre profesjonelle vitenskap spesialiteter. [+]

American University mastergrad i bioteknologi kombinerer kurs arbeid i genomikk og virksomhet med mulighet for å forfølge studien i nevrovitenskap, entreprenørskap, og andre profesjonelle vitenskap spesialiteter. Læreplanen gir studentene med nødvendige verktøy for yrker innen:

Bioteknologi Industry Genom Forskningsinstitusjoner Regjeringsreguleringsorganer

Studentene får kjernekompetanse i statistikk og forskningsmetoder mens mestring innhold i genomikk, proteomikk, nevrovitenskap, biokjemi, molekylærbiologi, ledelse og entreprenørskap. Studentene vil skreddersy sitt studium avhengig av deres interesser og karrieremål.

Programmet gir mulighet for hands on erfaring med et internship og forskning hjørnestein. Studentene vil også få mulighet til å oversette sine vitenskapelige ideer inn i en business venture. Nyutdannede av programmet vil ha fått kunnskap og ferdigheter til å være innovatører innenfor den profesjonelle vitenskap arbeidsstyrke. ... [-]


Videoer

CAS Video

CAS Video

Kontakt

American University College of Arts and Sciences

Adresse, linje 1 4400 Massachusetts Avenue, NW,
20016 Washington, District of Columbia, USA
HJemmeside http://www.american.edu/cas/
Telefon +1 202-885-1000