Albany State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Visjonerklæring

Albany State University vil være et verdensomspennende omfattende universitet og en kraftig katalysator for økonomisk vekst og utvikling av Sørvest-Georgia. ASU vil bli anerkjent for sin innovative og kreative levering av gode utdannelsesprogrammer, bred samfunnsengasjement og offentlig tjeneste, og kreativt stipend og anvendt forskning, som alle beriker livene til de ulike valgkredsene som serveres av universitetet.

Mission Statement

Albany State University , en stolt medlem institusjon av University System of Georgia, hever sin samfunn og region ved å tilby et bredt utvalg av kandidater, baccalaureate, tilknyttede og sertifikat programmer på sine hoved campus i Albany, samt på strategisk plassert grenen nettsteder og online. Forpliktet til ekspertise i undervisning og læring, forbereder universitetet studenter til å være effektive bidragsytere til et globalt mangfoldig samfunn der kunnskap og teknologi skaper muligheter for personlig og profesjonell suksess. ASU respekterer og bygger på den historiske røtter av sine institusjonelle forgjengere med sitt engasjement for tilgang og en sterk liberal artsarv som respekterer mangfoldet i alle sine former og gir alle studenter grunnlaget de trenger for å lykkes. Gjennom kreativt stipend, forskning og offentlig tjeneste danner universitetets fakultet, ansatte, studenter og administratorer strategiske allianser internt og eksternt for å fremme samfunns- og økonomisk utvikling, noe som resulterer i en bedre livskvalitet for innbyggerne i sørvest Georgia og utover.

Veiledende prinsipper

Aspire to Excellence

Albany State University vil streve mot dyktighet i undervisning og læring, og dermed bli førstevalgsinstitusjonen for studenter fra sørvest Georgia og oppnå anerkjennelse som et førende sørlig regionalt universitet.

Omfavne mangfold

Som en historisk svart institusjon og ledet av et meget variert fakultet og stab, vil Albany State University omfavne mangfold i alle former - inkludert alder, kjønn, ras og etnisitet, opprinnelsesland, religion, evnenivå, seksuell orientering og veteran status - og forsøker å fremme en lignende aksept og feiring av det mangfoldet.

Utvid tilgang til høyere utdanning

Som en tilgangsinstitusjon vil Albany State University fremme student suksess for alle ved å ønske studentene velkommen fra ulike nivåer av faglig forberedelse, holde kostnadene lave, tilby fleksible klassetider og instruksjonsmåte, og parre høye studenters forventninger med eksepsjonell veiledning, rådgivning og veiledning.

Oppheve historisk ubesvarte populasjoner

Albany State University vil gjenkjenne og takle de mange utfordringene som står overfor afroamerikanere og andre studenter av farge, voksne elever, førstegenerasjonsstudenter, studenter med lav sosioøkonomisk bakgrunn og andre fra underordnede befolkninger og danner sterke partnerskap med K-12, myndigheter , og samfunnsoppsøkende organisasjoner for å øke tilgangen og suksessraten.

Fremme økonomisk utvikling

Som en del av sitt engasjement for undervisning og læring, vil Albany State University fremme økonomisk utvikling i Albany og i hele sørvest Georgia ved å engasjere seg i anvendt forskning, tilpasse sine ressurser til støtte for identifiserte behov, utvikle og forbedre akademiske programmer for å møte utviklingsbehov, danner bred strategiske partnerskap, forsyne en utdannet arbeidsstyrke og fremme en følelse av entreprenørskap.

Steder

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Georgia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss