Andrew Jackson University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ved Andrew Jackson University, dette er hva det har vært alt om siden dag én. Da Robert Norris startet universitetet i 1994, hadde han en drøm om å skape et utdanningsprogram som var tilgjengelig og rimelig. I den første tiden, var Robert stolt av mottoet - "Vi leverer god utdanning til dørstokken." Siden den første dagen, har vårt fokus vært på våre studenter, og vi har vokst med dem. I 1994 internett var fortsatt i sin spede begynnelse, og fjernundervisning ble levert via papiret slik det hadde vært for hundre år. I dag har teknologien tatt fjernundervisning mobil. Våre kurs er fleksible og kan tas når som helst og hvor som helst. Våre studenter har frihet til å fullføre sin kurs når det passer deres liv. Å hjelpe dem, våre lærere har samme frihet - til å lære våre studenter når som helst og hvor som helst. I 2008 feirer vi vårt 15 år og vårt 10 som en godkjent institusjon. Vi har gått fra å være Robert drøm til en skole med tre navngitte høyskoler og elleve studieprogrammene. Ved Andrew Jackson University, er utdanning helt mobil. Det virkelig kan tas med overalt, og våre elever får det de trenger, å gå der de ønsker å gå! Mission Andrew Jackson Universitetets oppgave er å gi relevant utdanning av høyeste kvalitet til en rimelig pris å jobbe voksne som søker karriereutvikling og en mer oppfylle liv opplevelse. Dette oppdraget er støttet av utviklingen av høyskoler innen Universitetet som ikke bare oppfyller behovene til befolkningen generelt, men også ta opp de krav til læring av bestemte yrker som er underserved av mainstream akademia.  

Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Public Administration

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Birmingham

Master of Public Administration er et profesjonelt studieprogram som tiltrekker de planlegge lederskap eller lederskap karriere i føderale, statlige eller lokale myndigheter, samt dagens offentlige administratorer som ønsker å øke sin yrkeserfaring. [+]

Den utdannet programmer som tilbys på Andrew Jackson University er designet for høyskole kandidater som for tiden holder eller ønsker å holde midt nivå eller lederstillinger. De er folk som ønsker å fremme og berike sine ikke-akademiske karrierer gjennom et dypere og grundigere faglig forberedelse på sine utvalgte felt.

Mastergraden tilbys ved Andrew Jackson University gi studentene en grundig kunnskap om et bestemt felt og en mestring av metodene for produktiv stipend. For å bidra til å oppnå universitetets oppdrag og formål, fokuserer studiene på følgende kriterier:

Hvert studieprogram lærer først studentene hvordan man lærer effektivt og integrerer kunnskap, slik at de kan starte på en mer effektiv måte. Denne prosessen bidrar til å fremme selvdisiplin, selvvurdering og selvtillit. Hver grad er administrert av en fakultet instruksjonsgruppe som vil veilede, undervise og motivere studenter. Den økte tilliten og større følelse av selvtillit studentene nyter er forsterket gjennom denne vanlige samspillet. Hvert studieprogram er bygget opp rundt en solid og passende læreplan som reflekterer dagens kunnskap og applikasjoner og krever at studentene utvikler avanserte ferdigheter som er nødvendige for vellykket karriereutvikling. Hvert studieprogram fremmer stipend gjennom studiet av gjeldende tekster og høyere nivåer. Studentene vil få mulighet til å lære sentrale begreper og deretter analysere og anvende disse prinsippene gjennom interessante prosjekter, papirer, case studies og applikasjonsøvelser til praktiske situasjoner. Disse virkelige applikasjonene oppfordrer elevene til å søke det de har lært å støtte andre i familie-, sysselsettings- og fellesskapsinnstillinger. Hvert studieprogram lærer studentene å spørre, undersøke, måle og begrunnes. Selv... [-]