School of Architecture - Syracuse University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1873, den Syracuse University School of Architecture konsekvent rangerer blant de beste skolene i arkitekturen i nasjonen.

Grunnene som oftest nevnes er vår engasjerte og mangfoldig fakultet, vår nummer og rekke utenlandsopphold muligheter, og våre nasjonalt akkreditert, profesjonelle studieprogrammene, som gir studenter med teknisk innsikt og den kulturelle kunnskapen som er nødvendig for å praktisere i et stadig mer konkurransedyktig globalt markedsplass.

Studioet erfaring, i kjernen av våre programmer, fokuserer på intens utforskning av den kreative prosessen, som støttes av de mest utfordrende tilnærminger til historie og teori i sammenheng med de teknologiene som informerer fremtiden for vårt felt. Skolen gir et svært nyskapende miljø for designutdanning der studentene dra nytte av omfattende one-on-one kommunikasjon med dedikert fakultet i formelle anmeldelser og uformelle interaksjoner.

Å forberede studentene på en verden formet av globalisering, School of Architecture tilbyr studier i utlandet semestre i London og Firenze ved vårt universitet sentre bemannet med full tid arkitektur fakultet. Studenter har også mulighet til å tilbringe et semester ved universitetets Fisher Center i New York City, et state-of-the art anlegget åpnet i 2013. Kortere studie utlandet programmer er tilgjengelig på steder som Taiwan, Tyrkia, Japan, Kina og India. Skolen gir også verdensklasse utøvere og lærere til å undervise og foredrag på vår hjemme campus, som demonstrert av våre besøker forelesningsserie med kjente arkitekter og designere, og vårt besøk kritiker program der internasjonalt anerkjente professorer fører studioer på campus.

I løpet av det siste tiåret, har praksisen med arkitektur gått dramatisk endring, plassere arkitekt, nok en gang, i sentrum for noen av de mest definerende spørsmålene i vår tid. The School of Architecture har ikke bare holdt tritt med disse endringene, men våre lærere, ansatte, studenter og tidligere studenter har ledet og fortsette å lede arbeidet med å lage en bedre verden gjennom utformingen av bedre bygninger og byer. Vi inviterer deg til å besøke og å bli med oss.

Michael Snakker, Ph.D. Dean, School of Architecture

Skolehistorie

Som en av de eldste programmene i USA, har Syracuse Arkitektur vokst fra beskjedne begynnelse til å bli et nasjonalt ledende i å utdanne fremtidens arkitekter.

Skolen har en rik og stolt historie, som begynner i 1873, tre år etter Syracuse University ble grunnlagt, når arkitekturen ble opprettet som en av to nye avdelinger i College of Fine Arts ved George Comfort Fisk, dekan ved det nye College of Fine Arts , som grunnla Metropolitan Museum i New York.

Avdelingen utgangspunktet tilbys en fire-årig program som fører til en bachelor i arkitektur grad, det første programmet av sitt slag i landet. Dean Fisk vervet tjenester av professorer fra maleriet avdeling og College of Liberal Arts. Han nærmet seg også lokale arkitekter som Horatio Nelson Hvit, Archimedes Russell, og Ward Wellington Ward, og ba dem om å undervise arkitektonisk utforming - uten lønn. Avhengigheten av lokale arkitekter for gratis instruksjon fortsatt godt i the1900 tallet, delvis på grunn av sparsommelighet, men også som en standard praksis modellert etter Ecole de Beaux Arts i Paris, verdens premiere arkitektskolen. Denne justeringen av arkitektur avdeling innenfor College of Fine Arts etablert et designfokuset som varer til denne dag. De første avgangsklassene i arkitekturen var små, med 74 studenter tjene grader mellom 1900 og 1922. Frances Whipple Bigelow ble den første kvinnelige å oppgradere fra skolen i 1898. Som arkitektur program vokste, det sto overfor en konstant utfordring å finne tilstrekkelig plass. I løpet av sine tidlige år, det første hjemmet til College of Fine Arts var i Hall of Languages. Det flyttet til nybygde Crouse College i 1883, deretter til Steele Hall i 1908, og til slutt til den nydesignede, skylit Slocum Hall i 1919. Slocum er designet av Frederick Revels, en 1895 utdannet ved College of Fine Arts som ledes arkitektur avdeling fra 1902 til 1934, og professor Earl Hallenback av Class of 1897. Sammen Revels og Hallenbeck designet en rekke landemerker Syracuse University, inkludert Carnegie Library, Archbold stadion og Bowne og Lyman haller.

Under post-verdenskrig perioden begynte europeisk modernisme å sive inn i amerikanske arkitektskoler. Mens Syracuse University erkjent trenden fortsatte de å understreke undervisning av mer tradisjonelle, pragmatiske stiler. I løpet av denne perioden universitetet innså at en fire-års pensum kunne ikke tilstrekkelig utstyre en arkitekt for praksis. I 1934 ble Lemuel C. Dillenback hentet inn fra Columbia University for å undervise design. Han ble snart avdeling stol, og under hans ledelse ble en femte året lagt til pensum i form av en avhandling, som inkluderte konstruksjonstegninger og spesifikasjoner, med 184 studiepoeng som kreves for konfirmasjonen. I 1937 ble etablert et graduate program i byplanlegging og forskning. 1930 og 1940-tallet markerte begynnelsen på autonomi for arkitekturen program.

Skolens pragmatisk tone ble forsterket etter andre verdenskrig da 150 veteraner oversvømmet programmet. Engstelig for å komme videre med sine liv og karriere, var de svært motiverte og praktisk om sine mål. I 1957, da Dillenback pensjonert professor D. Kenneth "Doc" Sargent '27 fulgte ham, og insisterte på å beholde tittelen og myndighet av dekan. Dermed ble skolen en separat enhet fra College of Fine Arts. En fremtredende utøver, begynte Sargent underviser i 1930 og påvirket programmet for de neste førti årene dypt. Sargent plassert en høy verdi på profesjonalitet, samt på en bred liberal arts utdanning. Han mente at arkitektene hadde å være godt utdannet til å bli ledere, og i løpet av sin tid som dekan, ble en seks-års opsjon opprettet som tildelt B. Arch og M. Arch grader.

På slutten av 60-tallet var år med studentopprør på Syracuse campus som hadde sin effekt på School of Architecture. I 1969 Sargent gikk av som dekan. Han ble etterfulgt av en rekke skuespill og kvartals dekaner, og til slutt av John Fisher som ledet skolen som dekan for bare noen få år. Werner Seligmann, en prisbelønt arkitekt og autoritet på Frank Lloyd Wright og Le Corbusier, ble utnevnt til prost i 1976, og satt en klar kurs for de neste tolv årene. Skolens synlighet og internasjonalt rykte vokste med etableringen av de tilreisende kritikere program, foredrag og utstilling serien, og etableringen av Firenze-programmet i 1980. På slutten av 80-tallet, fikk skolen en IBM stipend for nær en halv million dollar som åpner for utvikling av en tverrfaglig datalab i Slocum. I 1990 Seligmann gikk av som dekan og returneres til fakultetet. The Florence program, ofte kalt "juvelen i kronen av arkitekturen pensum," fortsetter å spille en strategisk rolle mellom tredje og femte år med lavere studien. Bruce Abbey, tidligere leder og førsteamanuensis dekan ved University of Virginia, ble kåret dekan i 1990. Syracuse University, overfor en stor fiskal krise skapt av demografiske endringer, evaluert sine programmer, og konkluderte med at siden School of Architecture var et viktig senter for kvalitet, det fortjente ekstra støtte. Lønn ble hevet, Slocum Hall oppgradert, nye dataanlegg installert, og fakultetet forskning støttet. Arkitektstudenter rangert med de beste av dem innrømmet ved universitetet, og hands-on-tilnærming til undervisning har gjort skolen en modell for en student-sentrert forskningsuniversitet. I løpet av hans tolv-års periode, Abbey utvidet arkitekturen programmet gjennom flere kurs i humaniora, flere valgfag, og oppmuntring av mer varierte arkitektoniske synspunkter.

I 2002 Abbey gikk av som dekan for å gå tilbake til heltid undervisning. Professor Arthur McDonald ledet skole som midlertidig dekan for de neste to årene, mens et søk ble gjennomført for et nytt permanent dekan.

Mark Robbins overtok stillingen som dekan ved School of Architecture ved Syracuse University i 2004. Under ledelse av kansler Nancy Cantor, School og University ble betydelige styrker i byen Syracuse, bidrar til å skape en mer urban campus og en tettere by mens eggende utforskningen av grensene mellom de to. I løpet av denne tiden ble en knytte dekan og styremedlemmer i utviklings- og kommunikasjonsstillinger lagt til den administrative strukturen for å tjene et voksende behov i skolen. I 2007 ble Syracuse Architecture London program lansert på universitetets Farraday Center og, i 2009, ble Syracuse Architecture program i New York City innført på et nytt studio plass i midt-byen Manhattan.

Et stipend initiativ fem år for å fremme mangfoldet av studentene ble introdusert samt rekrutterer besøk til i storbyområder over hele landet som forsterket dette initiativet og utvidet skolens geografiske uavgjort. Partnerskap ble etablert med andre sentre ved universitetet for å støtte undervisning og fakultetet forskning. I 2005 UPSTATE: var et senter for design, forskning og Real Estate opprettet i skolen som en ressurs for byen, campus og region, og gir et middel som arkitekter, lærere, og studenter jobbet aktuelle prosjekter i Syracuse. Robbins trappet ned som dekan i 2012 og professor Randall Korman fungert som midlertidig dekan fra 2012 gjennom 2013.

I 2013, snakker Michael ble den tiende dekan ved School. Han var tidligere dekan ved College of Design ved University of Kentucky og er også tidligere direktør for graduate program ved Southern California Institute of Architecture i Los Angeles. Som en forsker og leder i designutdanning, Michael streker innovative tilnærminger og tverrfaglige sammenhenger fokusert på den virkelige verden problemløsning.

Ved Syracuse, har han utviklet en serie med workshops på den nylig lanserte Syracuse University Fisher Center i New York by kalt Design og politikk, introdusert nye post graduate studieprogrammer, og etablert løpende samarbeid med universiteter og offentlige tjenestemenn i Taiwan og Hong Kong.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Post-Profesjonell MS I Arkitektur Program

Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 USA Syracuse

Programmet fokuserer på energi og det byggede miljøet med forskningsprosjekter som spenner over mange skalaer, fra urban design til høyytende bygninger, fra VR og beregningsmessig simulering til byggematerialeforskning og produktdesign, og på tvers av en rekke disiplinære og praktiske områder. [+]

Design | Energi | Futures er et konsentrert forskningsprogram som fører til en post-profesjonell Master of Science (MS) i arkitektur. Programmet fokuserer på energi og det byggede miljøet med forskningsprosjekter som spenner over mange skalaer, fra urban design til høyytende bygninger, fra VR og beregningsmessig simulering til byggematerialeforskning og produktdesign, og på tvers av en rekke disiplinære og praktiske områder.

I løpet av programmet, er studentene ledet av fakultetet aktivt engasjert i eksternt sponset forskning og design prosjekter og har mange muligheter for forskerstipendier i fakultetets ulike forskningsfasiliteter.

Kursene består av en påkrevd studio sammen med et arkitektonisk forskningsseminar, etterfulgt av et sett av individuelt kuraterte valgfag som er ment å utfylle designforskningsstudieprosjektene, samt bidra til studentens sluttprosjekter, og avsluttes med en sammenkoblet toppstenstudio og forskningsseminar .... [-]


Master

Master Of Architecture Professional Graduate Program

Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Syracuse

Master of Architecture er akkreditert av National Architectural Accrediting Board som en første profesjonell grad, et krav om lisens for å bli praktiserende arkitekt i USA, og en terminal grad for mange designpedagoger over hele verden. [+]

Master of Architecture er akkreditert av National Architectural Accrediting Board som en første profesjonell grad, et krav om lisens for å bli praktiserende arkitekt i USA, og en terminal grad for mange designpedagoger over hele verden.

Vår læreplan er designet for studenter med baccalaureate grader i noen felt for å skaffe en første profesjonell grad, men støtter også avansert stående for studenter med baccalaureate grader i arkitektur og relaterte felt.

Curriculum

Fokusert på å forberede fremtidsrettede studenter, fremhever læreplanen nyskapende praksis, nye teknikker og teknologier, og tverrfaglige tilnærminger til arkitektonisk forskning, forespørsel og design.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
201 Slocum Hall
Syracuse

Syracuse, New York, 13244 US
Sosiale medier