Argosy University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Argosy University har tjent æren av å støtte en av de største samfunn av hovedfagsstudenter i landet i tillegg til å ha en robust undergraduate student body. Ved Argosy University, Vil du få mulighet til å lære og vokse i et kollegialt, støttende faglig miljø som kombinerer undervisning og praktisk trening med fleksibiliteten til programmer som er laget for å arbeide voksne. På studiesteder over hele landet og på nettet, streber vår erfarne, lidenskapelig fakultetet å styrke deg til å nå dine personlige og profesjonelle mål.

Velge Argosy

På Argosy University, er vi stolte av å støtte en av de største samfunn av hovedfagsstudenter i landet, samt en aktiv, blomstrende lavere samfunnet. Som student vil du nyte en kollegial, støttende faglig miljø som legger vekt på undervisning og praktisk opplæring på tvers av områdene utdanning, næringsliv, helsefag og psykologi. Hver av våre programmer er utformet for å innpode kunnskap, etiske verdier, og mellommenneskelige ferdigheter av faglig praksis og å fremme verdiene av sosialt ansvar i et støttende, elevsentrert miljø med gjensidig respekt og faglig dyktighet.

Fakultet erfaring Våre dyktige lærere og ansatte er opptatt av å gi deg den kompetanse, veiledning og tillit for å trives i det valgte feltet. Vårt fakultet mener læring kommer fra å gjøre, slik at de ikke bare forelese-de engasjerer. I tillegg til sin akademiske trening, fakultetet medlemmer stole på sine egne personlige og faglige erfaringer for å hjelpe deg å forstå den praktiske anvendelsen av studiene dine.

Fleksibel læring Argosy University tilbyr studieprogrammene i fleksible lærings formater, inkludert online, kveld og helgekurs-alle bygd for å passe din travle timeplan. Lær på en av våre 28 campus steder over hele USA eller i en interaktiv online klasserom som er tilgjengelig når som helst, dag eller natt. Eller kombinere de to for en blandet online og campus erfaring som dekker dine unike behov.

Personlig støtte Fordi vi tror den egentlige målet for et universitet er ikke student påmelding, men student suksess, vil du motta en-til-en støtte fra våre lærere og ansatte fra påmelding til eksamen, tilpasset akkurat dine behov. Dine kolleger vil være andre voksne studenter som i likhet med deg, ønsker å utvide sin kunnskap, bygge videre på sin kompetanse, og forbedre sin karriere potensial. Vi har også satt sammen et utvalg av ressurser som kan hjelpe deg på veien, inkludert online og campus biblioteker, karriere tjenester, faglig rådgivning, veiledning, og mye mer!

Rik arv På Argosy University, tilbyr vi en utdanning bygget på en tradisjon med innovasjon og profesjonalitet. Historien om Argosy University startet i september 2001 med en sammenslåing av tre separate og fremstående akademiske institusjoner - The American Schools of Professional Psychology, The University of Sarasota, og Medical Institute of Minnesota. Kombinasjonen av disse skolene skapt et unikt læringsmiljø som fortsetter i dag i våre studiesteder og våre online-programmer, hvor vi fortsatt omfavner en entreprenørånd og fokuserer på anvendelse av kunnskap til den profesjonelle verden.

Steder

oransje

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 oransje, California, USA
Telefon
+1 813-393-5290

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: