Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den moderne helseindustrien trenger fagpersoner som kan levere omsorg både på sykehuset og til pasienter i hele samfunnet. Derfor får våre kandidater praktisk erfaring i toppmoderne simuleringsmiljøer, utvikler innovative løsninger med tverrfaglige partnere og forsker sammen med nasjonalt anerkjent fakultet. Våre kandidater får mer enn en topputdanning. De får den opplæringen som trengs for neste generasjon helsevesen.

I 1957 lanserte Arizona State University School of Nursing med 58 påmeldte studenter. I dag tilbyr Edson College of Nursing and Health Innovation en førsteklasses utdanning for over 4000 studenter på grunnskole- og universitetsnivå. Studenter som fullfører sin Bachelor of Science in Nursing (BSN) grad fra Edson College har en NCLEX førstegangs bestått rate på 92%, sammenlignet med det nasjonale gjennomsnittet på 82%. Både vår Master of Science in Nursing (MSN) og Doctor of Nursing Practice (DNP) grader er rangert av US News and World Report som to av de beste programmene i landet.

En nylig gave på 25 millioner dollar fra Edson-familien vil hjelpe Edson College med å fortsette sin ledelse og forskningskapasitet innen kognitiv utvikling, demens og familieomsorg. Gaven gir også stipendmidler som gjør det mulig for studenter å forfølge en dobbel Phd / DNP-grad som vil forberede dem som sykepleierforskere som har både praksis og forskningskompetanse. I tillegg vil finansiering være tilgjengelig for post-doktorgradsstudenter i demensforskning og familieomsorg.

ASUs Edson College er dypt involvert i regionen og samfunnet, og har langvarige partnerskap med Mayo Clinic, Phoenix Children's Hospital, Dignity Health, Verdens helseorganisasjon og mange flere.

Steder

Tempe

Address
85281 Tempe, Arizona, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: