Arizona State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Watts College of Public Service & Community Solutions består av fire skoler og mer enn 20 forskningssentre - alle med et felles mål om å fremme forskning og oppdagelse av offentlig verdi, og fremme den økonomiske, sosiale, kulturelle og generelle helsen til samfunn som vi tjener.

Våre studieprogrammer dekker spekteret av offentlig tjeneste, inkludert offentlig politikk, sosialt arbeid, kriminologi og strafferettspleie, ideell ledelse, beredskapsledelse, samfunnsutvikling og mer. Vi forbereder en arbeidsstyrke for å ta på seg komplekse spørsmål. Samtidig gjør studentene våre en forskjell i dag. Gjennom tjenestebasert læring omsetter de ideene til handling.

Vår forskning tar for seg utfordringer som påvirker oss både lokalt og globalt. Vi utvikler løsninger på spørsmål som spenner fra barnevern til nabolagssikkerhet, byadministrasjon til menneskehandel, vannmangel til turismeutvikling.

Sammen bringer vi kreativitet, tenkning på systemnivå og entreprenørånd til vårt oppdrag om å skape, opprettholde og fremme dynamiske, velstående samfunn.

Faglig dyktighet og tilgjengelighet

Watts College of Public Service & Community Solutions er hjemmet til ASUs mest varierte studentmasse, med de høyeste andelene av minoritets-, overgangs- og arbeidsstudenter - og det største samfunnet av første generasjons studenter. Blant studentene våre er nesten 300 veteraner og internasjonale studenter fra 59 land. I fjor tildelte vi over 1300 grader. Mer enn halvparten av studentene våre fikk økonomisk hjelp for å fremme arbeidet. Vi fortsetter å utvide programmene våre for å imøtekomme samfunnets behov. Våre høyt vurderte programmer er tilgjengelige online, og vi har en etablert campus i Tucson.

Lokal påvirkning, sosial innebygging

ASU er en ankerinstitusjon, viktig for storbyområdet. Watts College of Public Service fakultet og studenter ligger i sentrum av Phoenix, nær partnerne vi betjener. Offentlig tjeneste er en hjørnestein i våre akademiske programmer, forskningsarbeid og studentopplevelser. Vi bringer en ånd av eksperimentering og tenking på systemnivå til den delte utfordringen med å skape og vedlikeholde offentlige goder.

Løsningsorientert forskning

Vår forskning er bruksinspirert og integrerer den teoretiske og anvendte tilnærmingen for å finne løsninger på komplekse spørsmål om byliv og styring. Vår unike struktur - med kompetanse innen et bredt spekter av områder - utfyller vår gründertilnærming. Vi er dypt innebygd i samfunnet for å skape partnerskap for å påta oss prosjekter som har en lokal, nasjonal og internasjonal innvirkning.

  • # 5 School of Criminology and Criminal Justice
  • # 19 School of Public Affairs
  • # 25 School of Social Work

141758_photo-1434030216411-0b793f4b4173.jpg

Vi er Watts College

College of Public Service and Community Solutions er nå Watts College of Public Service and Community Solutions.

Denne navneendringen gjenspeiler en sjenerøs gave laget av Mike og Cindy Watts til høgskolen som en investering i vårt mangfoldige og misjonsstyrte studentmiljø som ikke venter på å oppgradere til de utgjør en forskjell i samfunnene de tjener.

Hvorfor denne investeringen?

Virkning i verden

Høgskolen vår har en oversikt over prosjekter som går utenfor murene i den akademiske verden for å imøtekomme reelle behov i samfunnet og utvikle løsninger på presserende problemer. Vi har konkrete resultater som har hatt innvirkning på nasjonal skala.

Student suksess

Vi brenner for å lage Pathways å hjelpe studenter med å lykkes - studenter som jobber hardt for å bedre omstendighetene sine, og overvinne alle slags hindringer. Vi vet at disse studentene vil gå ut og ta på seg vanskelige utfordringer gitt av det de lærte på ASU.

Forpliktelse til fellesskapet

Høgskolen vår har en demonstrert forpliktelse til samfunnet - inkludert strategiske partnerskap, service og forskning i Maryvale, Phoenix-området der Watts vokste opp. Maryvale begynte å oppleve en urban tilbakegang på 1980- og 90-tallet. Watts blir sammen med andre ved å bruke ressurser og samfunnsmakt for å revitalisere området.

Fire skoler, ett delt mål

Vi ser hver student som en agent for endring i samfunnet, i stand til å løse problemer og forbedre vårt kollektive velvære. Studenter på høgskolen vår kommer fra alle bakgrunner og får ikke bare utdannelse, de engasjerer seg i det. Høgskolen vår er organisert rundt fire skoler med et felles mål om å trene neste generasjons ledere i offentlig tjeneste, samtidig som de gir praktiske muligheter til å gjøre en forskjell i dag.

School of Community Resources & Development tilbyr høykvalitetsprogrammer innen ideell ledelse og ledelse, park- og rekreasjonsledelse, turismeutvikling og ledelse (inkludert en konsentrasjon i bærekraftig turisme) og samfunnets idrettsledelse, og regnes som en ledende institusjon i hver område. Skolen fremmer det sosiale, økonomiske, miljømessige og kulturelle velvære for lokale og globale samfunn gjennom instruksjon, forskning og service.

School of Criminology & Criminal Justice er en av de topprangerte i USA, rangert som nummer 5 totalt av US News & World Report. Skolen kombinerer et dynamisk fakultet, handlingsorientert forskning og utmerket instruksjon. Studentene blir utfordret av fagpersoner på heltid og strafferettspleie som kombinerer det beste fra teori og praksis i en spennende læreplan. Fakultetet er anerkjent for sine bidrag til politikk og praksis på alle nivåer.

School of Public Affairs er blant de beste i USA innen offentlig tjeneste og offentlig politikk (# 14 samlet av US News & World Report). Blant programmer fokusert på byledelse og bypolitikk, er det rangert som nummer to i landet. Skolens fakultet og studenter fremmer innovasjon i praksis med informatikk, policyanalyse, deltakende styring og urban innovasjon.

School of Social Work er blant de beste i USA innen offentlig tjeneste og offentlig politikk (# 25 samlet av US News & World Report). Skolen er et av de største og mest varierte sosialt arbeidsprogrammene i verden, og forbereder utøvere av sosialt arbeid som er forpliktet til sosial rettferdighet og tjener og styrker enkeltpersoner, familier og samfunn. Studentene er forberedt på anvendt praksis og politiske roller med spesiell oppmerksomhet mot kulturelt mangfold og barnevern.

Vi har dusinvis av forskningssentre, institutter og kontorer i Watts College of Public Service and Community Solutions som informerer beslutningstakere om kritiske spørsmål, identifiserer løsninger og jobber med lokale, regionale, nasjonale og globale utfordringer.

Steder

Central City

Address
411 N Central Ave, Ste 750
85281 Central City, Arizona, USA

Arizona City

Address
4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States
85123 Arizona City, Arizona, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss