Auburn University College of Veterinary Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av sin 126 år lange historie har Auburn University College of Veterinary Medicine produsert mer enn 6650 veterinærer og mer enn 500 spesialister og forskere. Auburn er det syvende eldste college for veterinærmedisin i Nord-Amerika og var den første i det sørøstlige USA. Alumni lever i alle 50 stater og mange nasjoner.

Høyskolen feiret nylig sitt 125. år med veterinærmedisinsk fortreffelighet, og hedret prestasjonene til våre alumner, fakultet, studenter og ansatte og så på mulighetene som står overfor oss.

Auburn var en del av det første regionale utdanningsprogrammet i USA, og tilbyr veterinærutdanningsprogrammer til nabolandene, og det er derfor Auburn veterinærer er utbredt i hele Sørøst. I 1949 hjalp Dr. Redding S. Sugg, tredje dekan ved høyskolen, med å grunnlegge Southern Regional Education Board (SREB), og Auburn er stolt av det pågående 65-årige partnerskapet innen veterinærutdanning med Commonwealth of Kentucky gjennom SREB avtale.

Oppdraget til Auburn University College of Veterinary Medicine er å forberede enkeltpersoner for karrierer innen dyre medisin, inkludert privat og offentlig praksis, industriell medisin, akademikere og forskning. Høgskolen tilbyr programmer for instruksjon, forskning, oppsøkende og service som er til det beste for innbyggerne i staten Alabama, regionen, nasjonen og verden.

Høgskolens strategiske plan har tre hovedmål: (1) styrke studentens suksess; (2) fremme oppdagelse; og (3) praktisere de høyeste standardene innen veterinærmedisin.

Auburn University College of Veterinary Medicine har en rik suksesshistorie og er dedikert til å forberede enkeltpersoner for karrierer med dyktighet innen veterinærmedisin.

Steder

Auburn

Address
Wire Road,1010
36849 Auburn, Alabama, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: