Auburn University at Montgomery College of Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til AUM College of Education

Nyutdannede fra høgskolen vår tjener lavere grader innen spesialpedagogikk, barneopplæring, videregående opplæring og kinesiologi. Kandidater fra SOE-kandidater kan oppnå mastergrad og pedagogisk spesialistutdanning innen rådgivning, ledelse, spesialundervisning, tidlig barndom / grunnskole, lesing av videregående opplæring og kinesiologi. Kandidater kan også oppnå ikke-sertifiseringsstatus innen undervisningsteknologi.

Vi tilbyr praktiske læringsopplevelser og nettverksmuligheter gjennom praksisplasser, praksis og ti dagers opphold. Vi tror at på AUM vil du oppleve virkelige livsmuligheter og praktiske ferdigheter i et lite klasserom, slik at du kan delta i en rekke profesjonelle felt.

Vi er forpliktet til å produsere "The Professional Educator", kompetent, engasjert og reflekterende:

  • Kompetent - Utstyrt med kunnskap, ferdigheter og teknologisk ekspertise for å hjelpe alle individer å lære og utvikle seg.
  • Engasjert - Dedikert til den etiske praksis og samarbeid som tjener som grunnlag for et mangfoldig og intellektuelt levende samfunn.
  • Reflekterende - Viet til å analysere tidligere praksis på måter som fremmer kontinuerlig læring og forbedrer fremtidig praksis.

Steder

Montgomery

Address
East Drive,7430
36117 Montgomery, Alabama, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss