Boston College Carroll School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Boston College er en coeducational universitet med en innmelding av 8900 lavere og 4600 hovedfagsstudenter som representerer hver stat og mer enn 95 land. Grunnlagt i 1863, er det en av de eldste jesuitt, katolske universiteter i USA. US News & World Report rangerer Boston College 34th blant nasjonale universiteter.

Boston College overfører mer enn 4000 grader årlig i mer enn 50 studieretninger gjennom 7 skoler og høyskoler. Fakultetet medlemmer er forpliktet til både undervisning og forskning, og har satt nye karakterer for forskning stipender i løpet av de siste ti årene, mer enn $ 44 millioner i løpet av fjoråret.

Universitetets 116-acre viktigste campus ligger i et åpent suburban innstilling seks miles fra sentrum av Boston, med direkte tilgang til byen via vogn. Det siste tiåret har sett bygging eller betydelig renovering av 10 campus bygninger. Aktuelle prosjekter inkluderer fornyelse av Law School fasiliteter og idrett og rekreasjon kompleks, og en stor utvidelse av biologi / fysikk bygningen.

Universitetet har også gjort en stor forpliktelse til faglig dyktighet. Det er i ferd med å legge vitenskapelige stillinger, utvide fakultetet og utdannet forskning, øke student økonomisk støtte, og utvide mulighetene i viktige studieprogrammer, for eksempel utenlandske studier, praksisplasser, samfunnstjeneste, og personlig formasjon.

Boston College har opplevd enorm vekst de siste årene, blant annet en 43 prosent økning i studieprogrammer det siste tiåret. I samme periode har en bemerkelsesverdig økning i inntekter fra frivillig gi bidratt til å flytte universitetets legat til ca $ 1,4 milliarder kroner, blant de 50 største i landet.

universitetet forpliktet til faglig dyktighet og tjeneste for andre, og serverer en variert kropp av forskere fra hele USA, og mer enn 90 andre land. En mangfoldig samfunn, Boston College har et komplett spekter av studentorganisasjoner og aktiviteter for å tilfredsstille nesten enhver interesse.

Om Carroll School of Management

Den Carroll School of Management gir lavere og høyere lederutdanning innstilt til behovene til dagens forretningsverden. Justert med filosofien til Boston College, vi utvikler ledere og ledere som bringer et etisk perspektiv til virksomheten beslutningsprosesser. I tillegg til sine studieprogrammene og sentre som gir lederutvikling programmering for fagfolk, til skolen samarbeider med næringslivet gi (student) konsulenttjenester innen områdene finansiell og strategisk analyse, produktutvikling, og generell forretningsplanlegging.

Degree Programs

 • Undergraduate Program - Bachelor of Science in Management
 • Master of Business Administration (MBA)
 • Master of Science i finans (MSF)
 • Master of Science i regnskap (MSA)
 • PhD i Management med en konsentrasjon i finans
 • PhD i Management med en konsentrasjon i Organisasjon Studier

Centers

 • Center for Corporate Citizenship
 • Senter for Retirement Forskning
 • Senter for arbeid og familieliv
 • Edmund H. Shea, Jr., Senter for entreprenørskap
 • Joseph E. Corcoran Senter for eiendomsutvikling og Urban Handling
 • Lynch Leadership Academy
 • Winston senter for ledelse og etikk

Executive programmer og fora

 • Boston College Chief Executives Club
 • Finance Conference
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se MBA på deltid » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Finans (MSF)

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 20 måneder September 2018 USA Boston + 1 fler

Enten du er en erfaren eller håper profesjonell, vil Leger Uten Grenser ved Boston College hjelpe deg utdype din kunnskap om økonomi, og utvide dine muligheter i bransjen. [+]

Enten du er en erfaren eller håper profesjonell, Leger Uten Grenser ved Boston College vil hjelpe deg å utdype din kunnskap om økonomi, og utvide dine muligheter i bransjen. BC Leger Uten Grenser gir deg en omfattende pensum forankret i fundamentale økonomiske prinsipper for å utvikle spesialiserte kunnskaper og ferdigheter, samt innsikt i innovative metoder.

Worldwide, den BC Leger Uten Grenser rangert som nummer 17 i 2015 Financial Times Master i Finans rangeringen blant pre-erfaring programmer. Programmet rangert som nr 2 i USA. I tillegg US News and World Report rangert BC MSF # 12 blant avgangs finans programmer i 2017.

Leger Uten Grenser Akademik

Den Leger Uten Grenser Program ved Boston College er designet for å møte de ulike behovene til finans fagfolk, nylige studenter som begynner sin karriere i finans, og matematikere, økonomer, ingeniører, dataforskere og andre som vurderer en ny karriere i finansverdenen.... [-]


Videoer

Personalized Professional Development at the Carroll School of Management