Boston University School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Boston University

Boston University ble etablert i 1869 og er en av verdens fremste institusjoner for høyere utdanning og forskning. Vår globale campus er et blomstrende forskningssenter og stipend som omfatter mer enn 8000 internasjonale studenter som representerer 133 land fra hele verden, den 10. største befolkningen blant amerikanske universiteter. BU belyser mangfoldet som karakteriserer det beste i amerikansk utdanning.

Boston University School of Law

Boston University School of Law er en topp-tier lovskole som tilbyr en omfattende læreplan undervist av professorer anerkjent nasjonalt som eksepsjonelle lærere og fremtredende lærde. Kjernen i BU Law lærerfaring er overlegen undervisning og et støttende, dynamisk læringsmiljø der lærere veileder, inspirerer og utfordrer. BU Law professorer er nasjonalt anerkjente for deres juridiske ferdigheter og stipend, på forkant med forskning, skriving og rådgivning til både offentlig og privat sektor. Men hva unikt definerer dem er deres hengivenhet til studenter, faglig, profesjonelt og individuelt. Dette forklarer hvorfor skolen er konsekvent rangert av Princeton Review blant de beste lovskolene i nasjonen for "Best Professors". Skolen er også innenfor de 11 beste av amerikanske lovskolene i US News and World Report og i toppen ti i spesialitet områder av intellektuell eiendom, skatt og helse lov.

BU Law Graduate Programs

Skolens mer enn 300 LLM-studenter gir en forbløffende blanding av bakgrunn og interesser til campus. Vår nåværende kohort representerer 54 forskjellige opprinnelsesland. Gjennomsnittsalderen til en BU Law LLM-student er 33 år gammel, med alderen fra 20 til 72 og 24% av vår LL.M. studentene har en avansert grad i lov før innskrivning på vår skole. Disse studentene er for tiden innmeldt i følgende studieprogrammer:

  • LLM i amerikansk lovprogram
  • Graduate Program I Banking Og Finansiell Lov
  • LLM I Immaterialrett Program
  • Executive LLM i International Business Law Program
  • Graduate Tax Program, som inkluderer et fullt elektronisk påmelding alternativ

I tillegg tilbyr vi flere spesialiserte sertifikatprogrammer for studenter som ikke søker en full LLM-opplevelse:

  • Juridisk engelsk sertifikatprogram
  • Sertifikat i Enterprise Risk Management og Compliance
  • Sertifikat i International Business Law
  • Estate Planning Certificate
  • Sertifikat i transaksjonsferdigheter

I høsten 2019 er vi også stolte av å kunngjøre lanseringen av vår Master i studiet av skatterett, en mastergrads som åpner opp pensum for Graduate Tax Program til regnskap og andre forretningsfolk.

Se gjennom vår fullstendige profil, og fyll ut en forespørsel om informasjonsskjema, for ytterligere informasjon om alle våre programmer!

Topprangerte fakultet. Fokusert LLM studentstøtte.

BU Law forskjellen begynner i klasserommet: vårt topprangerte fakultet består av fremstående lærde og dyktige utøvere som er tilgjengelige, tilnærmet, ekspert på å blande teori med praksis, og forpliktet til å hjelpe deg med å øke din profesjonelle stilling til nye høyder.

Vår LLM studentstøtte er uten sidestykke - vi leverer faglig og profesjonell støtte gjennom en-til-en rådgivningssesjon, spesielt tilpasset hver students faglige mål. Etter oppgradering blir du en del av et vellykket, globalt alumnennettverk av høyt oppnådde advokater som forblir en del av BU Law samfunnet lenge etter eksamen.

Og så er det Boston, en av verdens store byer. Det er et ferdig laboratorium for juridisk opplæring på en rekke felt.

Fem topp LLM grad programmer, utallige muligheter.

Velg mellom fem LLM-programmer, alle respekterte og tre-banker

LLM i American Law Program er en av landets fremste programmer for globale utøvere som søker å lære hvordan amerikanske advokater tenker, nærmer seg juridiske programmer og håndterer klientforhold. Du blir integrert i JD-klasserommet, og har mulighet til å velge mellom 200 kurs når du lager din individuelle studieplan.

The Graduate Program i Banking

LLM i Intellectual Property Law Program gir deg muligheten til å lære avansert IP-teori og doktrin fra noen av de beste IP-lærerne i verden. I fem påfølgende år, amerikanske nyheter

Den Executive LLM i International Business Law Program samler et globalt nettverk av dyktige fagfolk fra et bredt spekter av juridiske praksis, næringer og bedrifter som søker intensiv eksponering for de kjerne juridiske temaene overfor transnasjonale bedrifter. Programmets fleksible, blended learning-executive format er ideelt for travle utøvere som ikke kan delta i et tradisjonelt, ni-måneders LLM-program.

Graduate Tax Programmet utruster deg med de praktiske ferdighetene som kreves for å lykkes på skatteområdet, uansett om du tjener graden gjennom boligstudier i Boston, online hjemmefra eller gjennom en kombinasjon av begge formater. En LLM i skattemessig grad fra BU Law er verdsatt av arbeidsgivere over hele verden: Vi er rangert som # 8 i nasjonen for skattestudier i amerikanske nyheter

Steder

Boston

Address
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, USA

Programmer

Denne skolen tilbyr også: