Babson College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Babson College , den første skolen for entreprenørskap i 27 år, ifølge US News & World Report , utdanner gründerledere som skaper stor økonomisk og sosial verdi overalt. Vi tilbyr et bredt spekter av hovedfagsstudier, både på heltid og på deltid, og forstår at hver student har unike personlige og profesjonelle forpliktelser. Uansett program, vil du oppdage en utdanning bygd på handling og et samfunn fylt med dynamiske gründerledere. Hos Babson er vi nådeløst fokusert på følgende:

Forvandle studenter til gründerledere: Vi tror at gründere ikke blir født - de er laget, og en Babson-utdanning gir et tankesett og ferdigheter som oppmuntrer studentene til å se problemer som muligheter, navigere tvetydighet og ta grep. Entreprenørledere er mer viktige nå enn noen gang.

Læring ved å gjøre : Vi gjør mer enn å lære deg å tenke. Vi lærer deg hvordan du gjør det. Oppslukende opplevelser som studiekonsulentprosjekter, klasseromssimuleringer og studentledede fora forbedrer klasseromsakademikere med praksis i praksis, og utstyrer studentene med ferdighetene som er nødvendige for å handle og gjøre inntrykk nå.

Optimalisering av potensialet ditt: Enten det er å starte en virksomhet, endre bransjer eller overta familiebedriften din, en Babson-grad hjelper studenter å bevege seg fra hvor de er der de vil være. Vår lille størrelse betyr at studenter, fakultet og karriererådgivere sammen skaper en opplevelse som hjelper hver student til å oppnå sine personlige mål.

Bygg din globale opplevelse og nettverk: Når forskjellige perspektiver samles, dukker nye ideer opp. Hos Bason er mangfoldet i samfunnet en styrke som utvider studentenes perspektiver og forbereder dem til å arbeide på tvers av alle økonomier og kulturer. Babson-opplevelsen er fylt med tverrkulturelt teamarbeid, globale case study-diskusjoner og internasjonalt fokuserte hendelser. Når karrierer utspiller seg over hele verden etter endt utdanning, er Babson-nettverket aldri langt unna, med 42 000 studenter som spenner over 120 land.

På Babson College uteksaminerer du mer enn en grad - du får inspirasjon, verktøy og gjør-det-skje tankesett som er nødvendig for vedvarende profesjonell suksess. Det er fordi store gründerledere overvinner tilbakeslag, trives i usikkerhet og alltid er ute etter å finne løsninger der andre bare ser hindringer. Å være gründerleder vil gjøre deg til en eiendel i enhver organisasjon, i stand til å navigere uklarhet og presse fremover, mens andre fremdeles behandler.

Vi tilbyr følgende heltidsstudier:

Heltid MBA: Gjør Babson til ditt andre hjem med en MBA på heltid. Fullfør graden på ett eller to år. Spesialiser deg med syv MBA-konsentrasjoner, inkludert STEM-utpekte konsentrasjoner i kvantitativ finans og forretningsanalyse og maskinlæring.

Master of Science in Business Analytics: Transformer informasjon til innovasjon med et fulltids, STEM-utpekt program.

Master of Science in Finance: Få den økonomiske modelleringen og kodingsevnen arbeidsgivere ønsker seg i dette heltidsutviklede STEM-programmet.

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership: Lær hvordan du kan innovere tidlig i karrieren din på heltid, ni måneder

Steder

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, USA

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, USA

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, USA

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited