Babson College

Graduate School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Babson er lærer, samtaler og tanke leder for Entrepreneurship of All Kinds®.

En uavhengig, ikke-for-profit-institusjon, Babson er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), New England Association of Schools and Colleges, og EFMD Quality Improvement System (EQUIS). I akademisk år 2015-2016 deltar mer enn 2100 studenter og 900 studenter på Babson, som representerer mer enn 80 land. Lær mer om studentene i første års bachelorgrad samt mba og Masters oppgradere programmer. Som skaper og samtaler av kunnskap om entreprenørskap, skiller Babson seg med:

  • En grunnskole som gir en topp-flight business utdanning blander innovative, integrerte og anvendt business og liberal arts programmer med læreplan og cocurricular læringsopplevelser.
  • Den FW Olin Graduate School of Business , som gir høyt rangert MBA og MS grader.
  • Et Executive Education program for fagfolk som ønsker å vokse i dagens raskt utviklede forretningsmiljø.
  • En verdensklasse fakultet med opplevelse i verden-87% av fakultetet vårt har en doktorgrad eller tilsvarende, og er oppnådd entreprenører, ledere, forskere, forfattere, forskere, diktere og kunstnere.
  • Globale forskningsprosjekter som brukes som sentrale benchmarking indikatorer av en rekke fremtredende regionale, nasjonale og overnasjonale myndigheter over hele verden.
  • Babson Global som samarbeider med bedrifter, universitet, regjerings- og grunnfondspartnere for å fremme entreprenørskapsutdanning og Entrepreneurial Thought and Action® over hele verden.
BabsonInfo

Formålsparagraf

Babson College utdanner entreprenørledere som skaper stor økonomisk og sosial verdi overalt.

Vision Erklæring

Vi ønsker å være den fremste institusjonen i verden for Entrepreneurial Thought & Action®, og kjent for den. Vi ønsker å utvide begrepet entreprenørskap for å omfavne og feire entreprenører av alle slag. Vi ønsker å sette entreprenørskapskraften som en styrke for økonomisk og sosial verdiskapning i så mange hender i verden som vi kan.

Kjerneverdier

Integritet

Tillit, respekt og sivilitet bringer ut det beste hos mennesker. Vi respekterer og oppfører seg etisk mot hverandre og våre eksterne partnere. Vi praktiserer sosial og samfunnsansvar i større samfunn som vi tilhører.

Mangfold

Vi verdsetter vårt medlemskap i et livslangt samfunn som er bredt forskjellig. Vi tror at forskjeller gjør Babson til et rikere fellesskap og gir de nødvendige sammenhenger for felles gjennomføring. Vi ønsker velkommen og verdsetter folk og deres perspektiver og respekterer interessene til alle medlemmer av samfunnet.

Innovasjon

Vi har en langvarig satsing på en institusjonell kultur som fremmer kreativitet, risikotaking, kontinuerlig forbedring, lederskap og entreprenørånd. Vi oppfordrer folk til å ta initiativ og gjøre en forskjell.

Samarbeid

Vårt engasjement for tverrfaglig samarbeid og å jobbe tett sammen med studenter, definerer fakultetets, administrasjon, personalets og hvem som jobber på Babson College. Sammen med våre alumner, og med våre eksterne partnere, skaper vi en lærings- og arbeidserfaring som er større enn summen av delene.

Excellence

Babson College er forpliktet til fortreffelighet. Vårt er et fellesskap der alle medlemmer kan oppnå sitt personlige beste. Vi forsøker å støtte hverandre gjennomtenkt for kontinuerlig vekst og utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Sertifikater » Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Finans

Campus Heltidsstudier 9 - 16 måneder August 2018 USA Wellesley

Master of Science in Finance (MSF) hos Babson gir dyptgående økonomisk og kvantitativ kunnskap kombinert med sofistikert problemløsing, praktisk anvendelse, etisk vurdering og faglig utvikling og kommunikasjonsferdigheter. Du tar kjernefagene dine med MSF-kohorten din, men har muligheten til å lære side om side i valgfag med MBA-studenter, mens du mottar individuell veiledning fra fakultetet. [+]

Lær på Babson: Invester i din fremtid.

For å gjøre gode økonomiske beslutninger i dagens verden med rask forandring, må organisasjoner av alle slag kreve kompetanse fra finanssjef. Master of Science in Finance (MSF) hos Babson gir en grundig økonomisk og kvantitativ kunnskap kombinert med sofistikert problem- løsning, praktisk anvendelse, etisk vurdering og faglig utvikling og kommunikasjonsferdigheter. Du tar kjernefagene dine med MSF-kohorten din, men har muligheten til å lære side om side i valgfag med MBA-studenter, mens du mottar individuell veiledning fra fakultetet.

Program detaljer:

Fullfør programmet i så lite som 9 måneder via et to-semester alternativ eller 16 måneder via et tre-semester alternativ. SAT eller ACT score kan sendes i stedet for GMAT eller GRE score STEM Classified Påfør dine MSF-studiepoeng mot en fremtidig kandidatgrad fra Babson ... [-]

Master Of Science In Business Analytics

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 18 måneder August 2018 USA Wellesley San Francisco Miami + 3 fler

Stigningen av Big Data betyr at organisasjoner av alle slag i økende grad stammer fra datastyrt beslutningstaking for å vokse og innovere. I motsetning til andre kandidatanalyseprogrammer, går Babson MSBAs læreplan utover IT og statistikk, og tar en tverrfaglig tilnærming som sikrer at du utvikler kritisk teknisk kunnskap mens du lærer hvordan du bruker din kompetanse til kreativt å løse bredere forretnings- og sosiale problemer. [+]

Lær analytikk for en entreprenørverden.

Stigningen av Big Data betyr at organisasjoner av alle slag i økende grad stammer fra datastyrt beslutningstaking for å vokse og innovere. Men, store og små bedrifter trenger mer enn datavitenskapere; De krever entreprenør-tenkere-oversettere som kan koble analytisk innsikt til virkelige forretningsløsninger. Faktisk prosjekterer et 2016 McKinsey Global Institute-rapport at det vil være en etterspørsel etter mellom 2 millioner og 4 millioner av disse forretningsoversetterne i det neste tiåret.

I motsetning til andre kandidatanalyseprogrammer, går Babson MSBAs læreplan utover IT og statistikk, og tar en tverrfaglig tilnærming som sikrer at du utvikler kritisk teknisk kunnskap mens du lærer hvordan du bruker din kompetanse til kreativt å løse bredere forretnings- og sosiale problemer. ... [-]


Master Of Science I Regnskap

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 USA Boston

Få teknisk regnskap kunnskap som du utvikler deg ferdigheter umiddelbart anvendelig for din karriere med Babson Master of Science i regnskap (MSA). Mer enn bare å oppfylle CPA-kravene, gir programmet nyutdannede med entreprenørskapet tenkemåte som trengs for å utmerke seg i det dynamiske og globale feltet for offentlig regnskap. [+]

Få teknisk regnskapskunnskap mens du utvikler ferdigheter som umiddelbart gjelder for din karriere med Babson Master of Science i regnskap (MSA).

Mer enn bare å oppfylle CPA-kravene, gir programmet nyutdannede med entreprenørskapet tenkemåte som trengs for å utmerke seg i det dynamiske og globale feltet for offentlig regnskap. Programdetaljer:

MSA tilbys i et tradisjonelt format som starter hver september (9 måneder) og også i et akselerert format som starter i mai (7 måneder), med kurs hele sommeren. MSA er et 30 studiepoeng, heltidsprogram. Massachusetts Board of Public Accountancy har klassifisert Babson MSA-programmet som "Level 1" - en student som tjener en høyere grad i regnskap fra et nivå 1-program, vurderes å ha tilfredsstilt de pedagogiske kravene til å ta CPA-eksamen. ... [-]

MS in Management in Entrepreneurial Leadership

Campus Heltidsstudier 9 måneder August 2018 USA Wellesley

Forbered deg på profesjonell suksess med en Master of Science i Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) fra Babson. [+]

[-]

Videoer

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Kontakt

Adresse, linje 1 Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, California, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 CIC Miami (Cambridge Innovation Center) 1951 NW 7th Avenue, Suite 600
33136 Miami, Florida, USA
Telefon undefined