Barclay College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Barclay College priser vi Gud for våre studenter som er på oppdrag for å ikke bare få en utdannelse, men for å styrke sin Kristus-sentrert, bibelsk basert tro ved å lære veien for effektiv kristne liv i tjeneste og lederskap.

Barclay College baserer sin eksistens i en rik historie av evangeliske Venner tradisjon. Barclay College er en evangelisk Venner skole som aksepterer og omfatter personer med evangeliske kristne tro fra en rekke kirkebakgrunn.

Oppgaven til Barclay College er å forberede studentene på en Bibel-sentrert miljø for effektiv kristenliv, service og ledelse. Barclay College er en kristen institusjon for høyere utdanning som utfordrer elevene til å utforske, forstå og tilegne seg den kompetansen som trengs for å svare på Guds kall over livet. Å bidra til å oppnå dette, streber Barclay College for faglig og åndelig fortreffelighet ved å tilby et miljø som oppmuntrer høyere nivåer av forespørsel og læring. Kritisk tenkning, utveksling av ideer, og disiplinert bibelske studien vektlegges for å hjelpe hver enkelt elev i å utvikle en personlig kristen verdensbilde og utstyre dem til å virke effektivt i de områdene av tjenesten der føler de Guds retning for livet.

Barclay College aktivt rekrutterer alle kristne som ønsker å forberede sine yrker i et klima som er strengt akademisk og forpliktet til å tjene Jesus Kristus. The College mener at åndelig vekst akselererer når man lever og studier i et fellesskap som inkluderer et mangfold av teologiske og kulturelle perspektiver.

Som en fireårig institusjon for høyere utdanning, er Barclay College misjon bredere enn for en handel skole eller opplæring instituttet. Studenter utvide sin kulturelle forståelse ved å studere et bredt spekter av allmennfag i tillegg til sine bestemte områder av interesse. Siden Barclay er en bibelskole, elevene lærer å studere Bibelen og å integrere bibelsk sannhet i hver disiplin.

Barclay College tilbyr studenter forberedelse for flere karrierer gjennom sin bachelorprogrammer. På enkelte områder har bachelorgrad blitt designet for å forberede en for masterstudier. The College tilbyr også knytte grader utformet for å gi studentene en grunnleggende innføring i høyskoleutdanning, Bibelen, og allmennfag.

Steder

Haviland

Barclay College

Address
607 N Kingman Haviland, KS 67059
Haviland, Kansas, USA
Telefon
+1 800-862-0226

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: