Bellarmine University School of Environmental Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institutt for miljøstudier gir det første studiet i miljøstudier i Louisville, leder initiativer på universitetsområdet innen miljømessig bærekraft, gir et hjem for fakultetsforskning innen miljøvitenskap og arealplanlegging og leder den nye Bellarmine University Farm.

Nylig vekst i grønne virksomheter og miljømessig bærekraftig praksis antyder at fremtidige økonomiske muligheter - for både enkeltpersoner og byer - vil bli sterkt påvirket av miljøhensyn. Instituttets dannelse er realiseringen av Bellarmines forpliktelse til å utdanne studenter for det 21. århundre, så vel som dets oppgave å forbedre den intellektuelle, sosiale og miljømessige livskvaliteten i regionen.

Terra Learning Community

Terra Learning Community (TLC), tidligere Rachel Carson Learning Community, ved Bellarmine University er et program for 20 førsteårs beboere og pendlere som har hovedfag i miljøfag eller viser eksepsjonell interesse for bærekraft. Disse studentene vil støtte hverandre i kursene de tar sammen, i miljøbevisst livsstil, i tjenesteprosjekter til fordel for det større samfunnet og i samfunnsopplevelser som fotturer og kanopadling. TLC-studenter vil også ta seg av Bellarmine frukt- og grønnsakshage, og vil få sjansen til å tilberede noe av høsten til sine egne måltider.

Steder

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss