Black Hills State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Black Hills State University er en master-nivå universitet som fremmer god undervisning og læring; støtter forskning, kreativ og vitenskapelige virksomhet og gir service til staten, regionen, nasjonen og verdenssamfunnet. BHSU tilbyr innovative, høy kvalitet lavere (førsteamanuenser og Baccalaureate) programmer innen kunst, humaniora, utdanning, atferdsvitenskap, matematikk, samfunnsfag, naturfag, forretning og teknologi, samt utvalgte disipliner av styrken på høyere nivå. Black Hills State University er den eneste omfattende Universitetet i vestlige South Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University vil bli anerkjent som en innovativ, høy kvalitet Universitetet i Black Hills regionen, staten, nasjonen og verden.

Vi, på Black Hills State University, er forpliktet til:

Stipend Vi engasjerer oss i stipend på forskning og skapende virksomhet å bidra med kunnskap og kunst til samfunnet, staten, regionen, nasjonen og verden; vi engasjerer oss i stipend av undervisning ved hjelp av relevant og nyskapende praksis for å forberede studentene for fremtiden; og, vi engasjerer oss i stipend på tjenesten ved å akseptere lederroller i samfunnet og gjøre meningsfulle bidrag til yrket og til allmennheten.

Student-sentre Vi aksepterer ansvaret med å transformere student liv og behandle hver elev med verdighet og respekt.

Educational Excellence og livslang læring Vi engasjerer oss i å gjøre kvalitetsarbeid ved å reflektere over vår prestasjon, vår kreativitet og oppfinnsomhet, og i kontinuerlig utfordrer oss til å forbedre.

Integritet Vi følger etiske standarder for kvalitet og akseptere ansvaret for personlige beslutninger og handlinger, som påvirker vårt omdømme som en dynamisk og ressurssterk institusjon for høyere utdanning som setter studentene front og senter.

Inkludering Vi omfavner flere dimensjoner av menneskelige forskjeller ved å praktisere inkluderende opplæring og ubetinget positiv aktelse, som støtter flerkulturelle læringsopplevelser for alle, og oppmuntre internasjonal utveksling.

Innovasjon og endring Vi forutse fremtidige behov og bruke fantasien til å være lydhør til unike muligheter for vekst ved å oppmuntre respektfull dialog som oppmuntrer en fordomsfri utveksling av ideer hvor aktiv lytting og kritisk tenkning opprettholde et levende læringsfellesskap for studenter, ansatte, lærere, administrasjon, alumni , og det offentlige.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

AACSB

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science In Integrative Genomics

Campus Heltidsstudier September 2017 USA Spearfish Rapid City

En Master of Science-grad i Integrative Genomics er et nytt område for biologisk forskning som søker å plassere den funksjonelle betydningen av en organismes mange gener inn i en økologisk og evolusjonær sammenheng. Integrative Genomics tillater forskere å ... [+]

Master of Science in Integrative Genomics Integrative Genomics er et tverrfaglig graduate program som kombinerer genomikk, økologi, evolusjon og fysiologi til å bedre forstå de evolusjonære krefter som har formet de mekanismer som er viktige for arter interaksjoner i naturen. Programmet er utviklet for å gi de som søker en mastergrad de nødvendige ferdigheter og begreper for å samarbeide med andre i et forskningsområde som tar et system-bred tilnærming og omfatter en organisme historie og naturlig miljø for å forstå organisasjonen og uttrykk for sine mange gener . Eksponering for moderne teknikker og instrumentering i laboratorium og felt forbereder studentene for å lykkes i både faglige og andre bioteknologirelaterte sysler. Programmet har to spor: Thesis spor krever minst en tilfredsstillende og relevant manuskript fra original forskning for publisering i et fagtidsskrift. Ikke-avhandling spor erstatter et internship med et relevant bioteknologisk selskap eller tilsvarende (f.eks, Environmental Protection Agency laboratorium) og ett kurs i markedsføring og ledelse. Alle studenter i programmet ta 12 studiepoeng fra læreplanen, og minst 8 studiepoeng fra listen over valgfag. Oversikt over MSIG Program En Master of Science-grad i Integrative Genomics er et nytt område for biologisk forskning som søker å plassere den funksjonelle betydningen av en organismes mange gener inn i en økologisk og evolusjonær sammenheng. Integrative Genomics tillater forskere å forstå suksesshistorie som hver art representerer. Black Hills State University MSIG programmet gir mange unike muligheter: Sted: Vi ligger i Black Hills, som gir et naturlig laboratorium for Integrative Genomics. Vi er også i nærheten av... [-]

Master

MBA I Applied Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2017 USA Rapid City Spearfish + 1 fler

MBA fra Black Hills State University kan være det perfekte program for deg. Med en liten student-til-lærer-forhold og klasser som er bygget med arbeider fagfolk i tankene, vil du få den tilpasset opplæring som de fleste universiteter ikke tilbyr. MBA-programmet ... [+]

MBA i Applied Management

Er du interessert i å fremme karrieren din eller muligens gjøre en karriere flytte? MBA fra Black Hills State University kan være det perfekte programmet for deg. Med en liten student-til-lærer-forhold og klasser som er bygget med arbeider fagfolk i tankene, vil du få den tilpasset opplæring som de fleste universiteter ikke tilbyr. MBA-programmet på Black Hills State University tilbyr ansikt-til-ansikt klasser som undervises ved University Center i Rapid City. Dette programmet krever at 36 studiepoeng være fullført før eksamen. Disse kursene bygge et sterkt fundament av administrative ferdigheter som kan brukes til å løse fremtidige utfordringer og muligheter i næringslivet. Disse kursene blir undervist av erfarne lærere som har virkelige verden erfaring og forretningsforbindelser som vil bidra til å guide deg til neste nivå i karrieren. Kursene blir undervist i et erfaringslæringsstil som muliggjør en bedre forståelse av pensum. Den hjørnestein prosjekt for dette programmet, kan du øve teorier du har lært i en reell forretningsmiljø. BHSU MBA-program bygger også relasjoner med lokale bedrifter som kan fremme fremtidige karrieremuligheter. Hvis du er interessert i å overføre til Black Hills State University totalt seks studiepoeng kan overføres fra et annet akkreditert MBA-program med godkjenning fra MBA-koordinator. Alle organisasjoner, offentlige eller private, trenger kvalifiserte fagfolk. Tjene din MBA i Applied Management gir deg mulighet til å tilegne seg nye ferdigheter og forbedre salgbarhet i et konkurranseutsatt arbeidsmarked. MBA i Applied Management:... [-]