Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Les mer om hvordan BU takler koronaviruskrisen her

Maksimer potensialet for suksess. Tjen en mastergrad fra Graduate School of Arts & Sciences ved BU.

Velkommen! Arts & Sciences er Boston Universitys største akademiske avdeling, hjertet av et forskningsuniversitet i verdensklasse. Fakultetet vårt i Graduate School of Arts & Sciences er blant verdens mest respekterte professorer, forskere og fagpersoner innen sine fagområder. Våre alumner leder innovasjon og forskning og gjør inntrykk på sine felt . Campus vårt er Boston, en by som er livlig av historie, kultur og mangfold, og som vrimler av potensial for forbindelser og karrierer.

Kvalifikasjoner for opptak

De som har oppnådd en bachelorgrad fra et akkreditert høyskole eller universitet eller med tilsvarende internasjonal utdanning, kan søke.

  • Studieprogrammet ditt bør omfatte introduksjonsstudier i humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap; fullføring av spesifiserte kurs uten kreditt kan være nødvendig for å utgjøre en mangel.
  • Du kan søke på mastergradsprogram hvis du har en bachelorgrad (hvis du har en treårig grad, kan det hende du må utføre et ettårig mastergradsprogram eller etterutdanning i et relevant fag).
  • Du kan ikke melde deg på mer enn ett doktorgradsstudium med mindre programmene er en del av en BU-godkjent kombinert grad.
  • Hvis du to ganger har blitt avvist for opptak til det samme studiet, må du sende inn et godkjenningsbrev for søknad fra den nåværende direktøren for hovedfagsstudier på den avdelingen du søker opptak til.

Steder

Boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss