Boutique Universities Consortium

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Konsortium av Boutique universiteter hjelper elevene oppnå økonomisk og sosial framgang gjennom en student-sentriske tilnærming til utdanning. Våre små høgskoler tillate oss å tilby eksepsjonell, personlige og fleksible student tjenester, samt en god utdanning til en rimelig pris.

USA Universitetet

On-Campus, Online, og Blended Alternativer

Oppnå suksess gjennom Student-sentrert utdanning Regionalt akkreditert Ligger i San Diego, California Mangfoldig studentmasse

USA Universitetet ligger i det sørvestlige hjørnet av USA: vakre San Diego, California. San Diego vakre strender og internasjonal kultur tiltrekke seg besøkende fra hele verden. San Diego er rangert som en av de mest attraktive amerikanske byer basert på vær, rekreasjon, næringsliv og kulturelle muligheter.

På regionalt akkreditert USA University, er vi stolte av prinsippene for en student-sentrert utdanning; en utdanning der hele universitetssamfunnet er dedikert til suksess for hver enkelt elev. Vi viser dette engasjementet gjennom små klasse størrelser som sikrer ingen elev blir etterlatt, rimelige undervisning priser som gjør utdanning tilgjengelig for folk i alle klasser og nasjonaliteter, og en mangfoldig studentmasse som fremmer inkludering og forståelse i klasserommet, samfunnet og verden.

University of the Potomac

On-Campus, Online, og Blended alternativer vi veilede deg til din fremtid. Vi feire din suksess.

Regionalt akkreditert Steder i Washington DC og Wien, Virginia Fleksibelt for studenter med alle tidsplaner

The University of Potomac tilbyr en levende flerkulturell atmosfære. Det ligger i hjertet av den amerikanske hovedstaden, Washington, DC; også hjem til hovedkvarteret til mange ledende organisasjoner, ideelle organisasjoner, internasjonale organisasjoner og ambassader fra hele verden.

Studenter kan delta på universitetet klasser i Washington DC, Virginia eller online. University of the Potomac har mange fordeler for studenter med travle liv. Uavhengig av dine planlegging krav, University of the Potomac partnere med hver elev for å gi de verktøy og ressurser for en personlig pedagogisk erfaring som dekker dine behov.

London College of International Business Studies

Ligger i hjertet av London, England Søknad, erfaring og praksisplasser tilgjengelig Internasjonal campus med global erfaring

The London College of International Business Studies (LCIBS) er en privat høyskole ligger i hjertet av London sentrum. LCIBS har skapt et miljø der en student kan få både en praktisk og analytisk kunnskap om deres valgte emne, så vel som å være en del av et globalt miljø. Vi har programmer som dekker virksomheten, helsevesen ledelse, økonomi / finans, markedsføring, PR og sports management. Hva setter LCIBS bortsett fra noen andre HE college er hvordan offentlig politikk og etikk underbygge alle våre programmer.

UBIS

On-Campus, Online, og Blended Alternativer

Internasjonalt akkreditert Hotellet ligger i hjertet av Genève, Sveits - en virksomhet hovedstaden i verden Eksklusive globale muligheter

UBIS ligger i hjertet av Genève, Sveits, uten tvil en av de mest innflytelsesrike hovedsteder i verden. UBIS gir deg valget mellom fysisk studere i Geneva- det pulserende, global business kapital eller å studere på nettet. UBIS Universitetet tilbyr Bachelor og mastergrader i Business Administration og International Relations.

UBIS registrerer for tiden studenter fra rundt 40 forskjellige land, og er en aktiv partner i mer enn 35 samarbeidsprogrammer i mange andre land. Disse dynamikk lage eksklusive grader og muligheter skreddersydd for å møte kravene til bedrifter og organisasjoner for en globalisert karriere.

Steder

USA Online

Address
USA Online, USA

Sveits online

Address
Sveits online, Sveits

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, California, USA

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, District of Columbia, USA

London

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Genève

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Genève, Genève, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss