Bradley University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Grunnlagt av Lydia Moss Bradley i 1897, er Bradley universitetet en privat, uavhengig universitet som tilbyr lavere, høyere, og etterutdanningstilbud i liberal og kunst, vitenskap, næringsliv, kommunikasjon, utdanning, ingeniørfag, teknologi og helsefag. En bolig campus av 5700 studenter, er Bradley kjent for sitt gode undervisning og engasjement for student suksess. Bradley Universitetet lenker faglig dyktighet, erfaringslæring og lederutvikling med en entreprenørånd for et førsteklasses utdanning.

Misjon, visjon og kjerneverdier

Visjon

Bradley University vil være en institusjon av nasjonal utmerkelse kjent for fremragende programmer og for pedagogisk erfaring det gir sine studenter.

Mission

Inspirert av grunnleggeren Lydia Moss Bradley forpliktelse til nyttig læring og etikk, utdanner Bradley Universitetet ledere, innovatører, og bidragsytere til trivsel for hele menneskeheten.

Kjerneverdier: Hjertet av Bradley Experience

Excellence: Bradley er en dynamisk pedagogisk fellesskap som verdsetter god undervisning, forskning, kreativ produksjon, anvendt stipend, og service som overgår klasserommet med umiddelbar fordel for studenter og universitetssamfunnet og med varige fordeler for studenter og verden.

Ledelse: The Bradley samfunnet er dedikert til suksess for våre studenter og deres utvikling i morgendagens ledere som vil anerkjenne viktigheten av teamarbeid mot vellykkede resultater.

Innovasjon: Bradley Universitetet aktivt oppsøker utvikling og implementering av ny forskning retninger, programmer og partnerskap for å forbedre pedagogisk erfaring for våre studenter og dermed utdype sin forståelse av verden og inspirere dem til å dra nytte menneskeheten.

Globalisering: Bradley University er forpliktet til å gi kunnskap og ferdigheter for livsverk som vil fremme det felles beste for menneskeheten og føre til informert og prinsipiell deltakelse i det globale markedet.

Collaborative Learning: Bradley University er dedikert til å dele kunnskap på tvers av tradisjonelle grenser. Lærere og ansatte bygger på et sterkt fundament av verdens kunnskap. Vår Universitetet tilbyr spennende tverrfaglig og samarbeidende læringsmuligheter for å sikre at våre studenter får en bredde og dybde av klasserommet og erfaringskunnskap og praksis. Vi er forpliktet til suksess for våre studenter og til samarbeids stipend mellom lærere og studenter.

Community: Bradley University har en sammenhengende samfunn som effektivt samler lærere, ansatte, studenter og tidligere studenter som verdsatte medlemmer av Bradley familien. Det er et kollektivt ansvar for å lykkes med universitetet og alle dens bestanddeler. Suksess er tilrettelagt gjennom universitetets respektfull og omsorgsfulle omgivelser.

Mangfold: Bradley universitet representerer et mangfoldig læringsfellesskap som ser viktigheten av respekt og forståelse for alle personer.

Erfaringskunnskap: Som avgrenset i universitetets formålsparagraf, opprettholder Bradley universitetet et århundre gamle forpliktelse til nyttig læring og etikk; Dette er manifestert i en rekke erfaringskunnskap muligheter for studenter, inkludert praksisplasser og co-op opplevelser, service-læring initiativer, og mange ekstra faglige og co-pensum læringsmuligheter.

Entreprenørskap: Bradley University særegne kombinasjon av sterke akademiske programmer og vekt på samarbeid og tverrfaglig studie gir positive opplevelser for studenter og lærere til å lykkes i entreprenørielle tiltak og muligheter.

Tjeneste: Sammen med lederskap, er tjenesten en av kjennetegnene på den Bradley Universitetet opplevelse. Universitetet er forpliktet til å betjene enkeltpersoner, familier og samfunnet rundt gjennom faglige, co-faglige og fritidsaktiviteter og muligheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

Accredited by 22 national accrediting agencies, including the Higher Learning Commission. A complete list of accreditations is available at the accreditation section.

Studenter & Campus

Quickfacts

  • 77 buildings on an 84-acre campus
  • Located in the historic West Bluff residential neighborhood
  • One mile from downtown Peoria
  • Eight miles from the Peoria International Airport

Faculty

  • More than 350 full-time faculty members
  • Full-time faculty with doctorate or terminal degrees: 85%
  • Student/faculty ratio: 12:1

Average class size

21 students

Praktisk informasjon

Tuition and expenses

  • 2014-15 tuition: $30,500
  • 2014-15 total (tuition + $9,420 room & board + $344 fees): $40,264

Financial assistance awards
Received by more than 85% of Bradley students

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science Biokjemi

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Peoria + 1 fler

Biokjemi MS-programmet er ideelt for kjemi og biologi hovedfag som ønsker å fremme sine kunnskaper og yrkeskarriere ved å ta avansert arbeid i biokjemi og relaterte disipliner. I tillegg til utfordrende kurs, understreker vårt program et langsiktig veiledet forskningsprosjekt som kulminerte i en skriftlig avhandling og muntlig disputas. Programmet er utviklet for å dyrke gode laboratorieferdigheter, effektiv kommunikasjon og studentenes evne til kritisk tenkning. Vi har en full fakultet supplement som inkluderer to bona fide biokjemikere, samt flere andre som forskning har biokjemisk relevans. Vi har topp lyd fasiliteter og instrumentering for infrarød, fluorescens, og ultrafiolette / synlige spektros; kjernemagnetisk resonansspektroskopi; elektroforese; sentrifugering; PCR; elektroporering; mikroskopi; termisk analyse; atomabsorpsjonsspektroskopi; væske og gass-kromatografi; og massespektrometri. [+]

Programoversikt Biokjemi MS-programmet er ideelt for kjemi og biologi hovedfag som ønsker å fremme sine kunnskaper og yrkeskarriere ved å ta avansert arbeid i biokjemi og relaterte disipliner. I tillegg til utfordrende kurs, understreker vårt program et langsiktig veiledet forskningsprosjekt som kulminerte i en skriftlig avhandling og muntlig disputas. Programmet er utviklet for å dyrke gode laboratorieferdigheter, effektiv kommunikasjon og studentenes evne til kritisk tenkning. Vi har en full fakultet supplement som inkluderer to bona fide biokjemikere, samt flere andre som forskning har biokjemisk relevans. Vi har topp lyd fasiliteter og instrumentering for infrarød, fluorescens, og ultrafiolette / synlige spektros; kjernemagnetisk resonansspektroskopi; elektroforese; sentrifugering; PCR; elektroporering; mikroskopi; termisk analyse; atomabsorpsjonsspektroskopi; væske og gass-kromatografi; og massespektrometri. ... [-]

Master Of Science I Anlegg (MSCE)

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder September 2018 USA Peoria + 1 fler

The Department of Civil Engineering and Construction tilbyr et MSCE studium som forbereder kandidatene for blomstrende tekniske yrker preget av fortsatt faglig vekst. Våre kandidater får unike muligheter til å skaffe talenter og ferdigheter som trengs i en svært teknisk samfunn står overfor alvorlige usikkerheter og utfordringer i miljøet og infrastruktur. Vårt program gir studentene bred omfang som er nødvendig for et fruktbart og vellykket karriere i praksis av anlegg og byggeledelse. [+]

Programoversikt

The Department of Civil Engineering and Construction tilbyr et MSCE studium som forbereder kandidatene for blomstrende tekniske yrker preget av fortsatt faglig vekst. Våre kandidater får unike muligheter til å skaffe talenter og ferdigheter som trengs i en svært teknisk samfunn står overfor alvorlige usikkerheter og utfordringer i miljøet og infrastruktur. Vårt program gir studentene bred omfang som er nødvendig for et fruktbart og vellykket karriere i praksis av anlegg og byggeledelse.

Program Krav Den MSCE Programmet har et minimumskrav på 30 semester timer. Studentene kan studere i ett av tre satsingsområder: byggeledelse, strukturelle eller geo-miljø / vannressurser. Studentene har en mulighet til å velge en avhandling eller et ikke-avhandling alternativet. Avhandlingen alternativet krever 6 semester timer med CE 699 (Thesis). Den ikke-avhandling alternativet krever minimum 6 semester timer i et område med konsentrasjon. Studentene er pålagt å passere en omfattende undersøkelse i siste semester av studiet er studenter som søker oppgaven alternativet som kreves for å gjøre muntlig forsvar av sin avhandling i stedet.... [-]


Master Of Science I Biologi (ms)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Peoria + 1 fler

Institutt for biologi har en Master of Science-grad til studenter som ønsker å fremme sin kunnskap på feltet, for å forbedre sin yrkeskarriere, eller for å forberede for senere post-masterprogram. Avdelingen tilbyr graduate kurs i de fleste biologiske disipliner, i tråd med filosofien at avanserte arbeidet over hele bredden av feltet er hensiktsmessig på masternivå. I tillegg, siden forskning er hjørnesteinen i biologi, er hver student pålagt å fullføre en avhandling basert på original forskning. [+]

Programoversikt Institutt for biologi har en Master of Science-grad til studenter som ønsker å fremme sin kunnskap på feltet, for å forbedre sin yrkeskarriere, eller for å forberede for senere post-masterprogram. Avdelingen tilbyr graduate kurs i de fleste biologiske disipliner, i tråd med filosofien at avanserte arbeidet over hele bredden av feltet er hensiktsmessig på masternivå. I tillegg, siden forskning er hjørnesteinen i biologi, er hver student pålagt å fullføre en avhandling basert på original forskning.

Program Krav En student som ønsker en mastergrad i biologi må gjennomføre minimum 32 semester timer utdannet arbeid. Et minimum av 26 timer vil være i biologien; de resterende timene kan inkludere beslektede emner (for eksempel i pedagogikk, psykologi, eller informatikk) som er godkjent av graduate koordinator. Tolv timer må tas på 600 nivå. Studenten må også bestå en omfattende muntlig eksamen med fokus på grunnleggende biologi innhold, vitenskapen innholdet i forskningen forslaget og vitenskap innhold nødvendig for studenten å fullføre den foreslåtte forskning. Studenten må også gjennomføre et selvstendig forskningsoppgave og melde deg på en time med Thesis Proposal Development (BIO 500) og i 6 semester timer med avhandlingen (BIO 699). Vennligst se Graduate Catalog for fullstendige programkrav.... [-]


Master Of Science I Elektroteknikk (msee)

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder September 2018 USA Peoria + 1 fler

Den elektroteknikk programmet er strukturert for å gi studenter med en balansert teknisk bakgrunn i kjerneområdene moderne elektroteknikk og betydelig erfaring i avansert design via en avhandling eller et prosjekt. Avdelingen har gode data- og laboratoriefasiliteter for å støtte avanserte studier i sentrale områder. Studentene arbeider tett med et fakultet rådgiver i å skreddersy et helhetlig program som passer best til deres bakgrunn og interesser. Kurs sekvenser, designprosjekter, og forskning er tilgjengelig i anvendt elektromagnetisme, kommunikasjonsteori, kontroll teori, digitale systemer og datamaskiner, elektronikk og mikroprosessor applikasjoner, signalbehandling, og trådløse komponenter og systemer. [+]

Programoversikt

Den elektroteknikk programmet er strukturert for å gi studenter med en balansert teknisk bakgrunn i kjerneområdene moderne elektroteknikk og betydelig erfaring i avansert design via en avhandling eller et prosjekt. Avdelingen har gode data- og laboratoriefasiliteter for å støtte avanserte studier i sentrale områder. Studentene arbeider tett med et fakultet rådgiver i å skreddersy et helhetlig program som passer best til deres bakgrunn og interesser. Kurs sekvenser, designprosjekter, og forskning er tilgjengelig i anvendt elektromagnetisme, kommunikasjonsteori, kontroll teori, digitale systemer og datamaskiner, elektronikk og mikroprosessor applikasjoner, signalbehandling, og trådløse komponenter og systemer.... [-]


Master Of Science I Mekanikk (msme)

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder September 2018 USA Peoria + 1 fler

The Mechanical Engineering Programmet er utviklet for å styrke evnen til studenter til å løse komplekse teknologiske problemer på en kreativ måte ved å utvide studentenes kunnskaper, og gir fordypning i et område med konsentrasjon, og utfyller teoretisk studie med relevant og viktig forskning og / eller design. Studentene vil konsentrere seg i enten mekaniske systemer design området eller i området av energisystemer / thermosciences. State-of-the-art forskning lab fasiliteter og programvarepakker er tilgjengelig i de områdene av varmeoverføring, mekaniske vibrasjoner, solenergi, energisystemer, datamaskinassistert konstruksjon, robotikk, og mikroprosessorer. [+]

Programoversikt

The Mechanical Engineering Programmet er utviklet for å styrke evnen til studenter til å løse komplekse teknologiske problemer på en kreativ måte ved å utvide studentenes kunnskaper, og gir fordypning i et område med konsentrasjon, og utfyller teoretisk studie med relevant og viktig forskning og / eller design. Studentene vil konsentrere seg i enten mekaniske systemer design området eller i området av energisystemer / thermosciences. State-of-the-art forskning lab fasiliteter og programvarepakker er tilgjengelig i de områdene av varmeoverføring, mekaniske vibrasjoner, solenergi, energisystemer, datamaskinassistert konstruksjon, robotikk, og mikroprosessorer.... [-]


MS I Regnskap

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA Peoria + 1 fler

Få de ferdighetene du trenger å være mer, med en Master of Science i regnskap (MSA) fra Bradley University: tilegne seg ferdigheter og kunnskap (og de 150 som kreves timer) for å oppnå CPA sertifisering og hoppe-start din karriereutvikling.
Utvid ditt regnskap kunnskap, utforske nye interesser eller aktuelle spesialiseringer, og utvikle dine lederegenskaper til å bli en mer verdifull ressurs for organisasjonen.
Bli mer konkurransedyktige i arbeidsmarkedet. Bradley MSA nyutdannede er på jobb i dag i en rekke innstillinger-fra Big 4 og store selskaper til lokale regnskapsfirmaer, offentlige etater, og ikke-for-profit organisasjoner.
Vær forberedt på å møte profesjonell praksis utfordringer innen offentlige, private og ikke-for-profit organisasjoner med en Master of Science i regnskap (MSA) fra Bradley University. [+]

Få de ferdighetene du trenger å være mer, med en Master of Science i regnskap (MSA) fra Bradley University:

Tilegne seg ferdigheter og kunnskap (og de 150 som kreves timer) for å oppnå CPA sertifisering og hoppe-start din karriereutvikling.

Utvid ditt regnskap kunnskap, utforske nye interesser eller aktuelle spesialiseringer, og utvikle dine lederegenskaper til å bli en mer verdifull ressurs for organisasjonen.

Bli mer konkurransedyktige i arbeidsmarkedet. Bradley MSA nyutdannede er på jobb i dag i en rekke innstillinger-fra Big 4 og store selskaper til lokale regnskapsfirmaer, offentlige etater, og ikke-for-profit organisasjoner.

Vær forberedt på å møte profesjonell praksis utfordringer innen offentlige, private og ikke-for-profit organisasjoner med en Master of Science i regnskap (MSA) fra Bradley University.... [-]


Master

Mestere I Industri

Campus Heltidsstudier Deltid 18 måneder September 2018 USA Peoria + 1 fler

Masterstudiet av industri har et oppdrag å utdanne ledere og ledere med kunnskap og verktøy for å gjøre dem i stand til å hjelpe noen organisasjon for å kontinuerlig forbedre sitt system og prosesser. Deres trening vil tillate dem å dra nytte organisasjoner ved å redusere driftskostnadene samtidig som det gir førsteklasses kvalitet tjenester og produkter. [+]

Program Mission

Masterstudiet av industri har et oppdrag å utdanne ledere og ledere med kunnskap og verktøy for å gjøre dem i stand til å hjelpe noen organisasjon for å kontinuerlig forbedre sitt system og prosesser. Deres trening vil tillate dem å dra nytte organisasjoner ved å redusere driftskostnadene samtidig som det gir førsteklasses kvalitet tjenester og produkter.

Rollen Industrial Engineers Rollen til industriell ingeniør er å effektivt utnytte programvareteknologi, maskinverktøy, matematikk og vitenskapelige begreper, og menneskelige ressurser for å løse problemer, gir produkter eller tjenester med minimal kostnad, og produsere på gang på den optimale utgangsnivået til tilfredsstille kundenes krav. Det industri masterstudiet (MSIE) på Bradley er designet for å utvide karriereveier av våre studenter i produksjon felt, finansielle organisasjoner, helsetjenester og tjenesteytende næringer, underholdning bedrifter, offentlige yrker, eller non-profit bransjer. En utdanning på Bradley tilbyr kunnskap om ikke bare å øke fortjenesten basert på kontinuerlig forbedring av sektorens system, men også å redusere avfall og produktfeil for å øke produktiviteten. En liste over mulige industrielle tekniske yrker for master holdere er skissert, men absolutt ikke begrenset til, følgende:... [-]


Mestere I Produksjon Engineering

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Peoria

Master av produksjon engineering program på Bradley universitetet gir studentene faglig robust design og kontinuerlig forbedring prinsipper. Programmet gir studentene muligheten til å forbedre integrerte systemer, optimalisere produksjonsprosesser, vedta state-of-the-art materialer, og produserer førsteklasses kvalitet til en rimelig pris. Ved å arbeide tett med både velgere og studenter, og kombinerer avdelingen teoretisk læring med praktisk anvendelse for å holde elevene - og de organisasjonene de har nytte - globalt konkurransedyktig i dagens økonomi. [+]

Program Mission

Master av produksjon engineering program på Bradley universitetet gir studentene faglig robust design og kontinuerlig forbedring prinsipper. Programmet gir studentene muligheten til å forbedre integrerte systemer, optimalisere produksjonsprosesser, vedta state-of-the-art materialer, og produserer førsteklasses kvalitet til en rimelig pris. Ved å arbeide tett med både velgere og studenter, og kombinerer avdelingen teoretisk læring med praktisk anvendelse for å holde elevene - og de organisasjonene de har nytte - globalt konkurransedyktig i dagens økonomi.

Rollen Manufacturing Engineers Produksjon ingeniører (MFE) er mellomledd mellom forbrukere og produksjon gulvet. Som nøkkelpersoner som forstår sammenhengen mellom Voices of the Customer (VOC) og stemmene til Produkter (VOP), deres lederskap og ledelse er avgjørende for å fastslå optimale prosesser, minimale driftskostnader, førsteklasses produkter og kundetilfredshet. Videre MfEs øke produksjonen ved å eliminere avfall; etablere standardiserte operasjoner; skape trygge, grønne arbeidsmiljøer; og gi opplæring og utvikling til de ansatte.... [-]


MS I Datamaskinen Informasjonssystemer / Ms I Informatikk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Peoria

MS i Computer Science Studentene lærer å samle og analysere krav, design, utvikle og teste programvaresystemer, og tenke ut nye innovasjoner og applikasjoner i databehandling. MS i Computer informasjonssystemer Computer informasjonssystemer er en disiplin som fokuserer på informasjonsteknologi og et bredt spekter av vitenskapelige, tekniske og forretningsapplikasjoner; de matematiske kravene til datamaskin informasjon systemer er ikke like strenge som de er for informatikk fordi det er mindre fokus på teoretiske grunnlaget. [+]

MS i informatikk

Elevene lærer å samle og analysere krav, design, utvikle og teste programvare systemer, og tenke ut nye innovasjoner og applikasjoner i databehandling.

I tillegg til å møte alle de generelle kravene i Graduate School og i avdelingen som nevnt ovenfor, må kandidater til mastergrad i datavitenskap tilfredsstille følgende krav: Minst 21 av de 33 som kreves timer må være opptjent i kurs merket CS. På de fleste, kan seks timer opptjenes i godkjente andre enn dem som er merket CS eller CIS kurs.

For å tilfredsstille kjerne (bredde) kravet, må fire kurs tas, en fra hvert par gitt nedenfor (enten ved å ta kurs eller viser tegn på ferdigstillelse av et tilsvarende kurs andre steder):... [-]