Bridge Education Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I dagens verden spiller språktjenester en avgjørende rolle i internasjonal virksomhet, utdanning og kommunikasjon. Bridge er et av verdens ledende på feltet med over 25 års erfaring trans liv og organisasjoner ved å fremme tverrkulturell kommunikasjon og språkkompetanse.

bro

Intensive engelskprogrammer

Lær engelsk med Bridge, en verdensleder i engelsk språk instruksjon med over 25 års erfaring. Bridge tilbyr generelle engelsk og business engelsk programmer i USA, Argentina og Chile og tilbyr Academic English Pathways Programmer på syv steder i USA, inkludert seks sentre på universitetsbiblioteker.
Når du går gjennom dørene til et av språkene våre, blir du en del av brofamilien. Hvert år vi vert tusenvis av studenter fra hele verden, og leverer topp lyd språkopplæring. Enten du er en student, bedriftsleder eller turist kan vi tilby en rekke engelske kurs spesielt utviklet til dine behov. Vi hjelper også internasjonale studenter finne og forberede seg på lavere og høyere grad programmer i USA. Våre 80 heltidsansatte og 350 lærere utgjør en mangfoldig gruppe av nasjonaliteter og kulturer, og de forstår viktigheten av språklæring og kulturell kompetanse.

Lærerutdanningsprogrammer

BridgeTEFL® er lærerutdanningsavdelingen til Bridge og den største leverandøren av TEFL / TESOL-kurs i USA. Hvert år forbereder BridgeTEFL over 4.000 studenter til å undervise i engelsk som morsmål i inn-og utland. Vi tilbyr en rekke EFL / ESL lærer sertifiseringsprogrammer, inkludert:

 • The Bridge IDELT ™, et intensivt 140-timers onsite program tilgjengelig i Denver, Buenos Aires og Santiago.
 • Cambridge CELTA, tilgjengelig i Denver, CO
 • Online TEFL-sertifisering, inkludert 150-timers Bridge IDELT Online ™
 • TEFL-kurs i land rundt om i verden med Bridge®-partnerskoler
 • Supportive Teach Abroad-programmer, buntede programmer som går utover TEFL-sertifisering og tilbyr personlig assistanse for jobbplassering, eller til og med en forhåndsbestemt betalt undervisningsplassering.

Vår akkreditering

Våre akkrediteringer og overbevisninger med følgende organisasjoner sikre at vi fortsetter å gi engelsk undervisning av høyeste kaliber.

 • Vi er akkreditert av ACCET, TheAccrediting Council for Continuing Education and Training. Dette innebærer at vi regelmessig gjennomgår en grundig gjennomgangsprosess for å sikre at våre fasiliteter, klasser, materiale og ansatte møter de høyeste kvalitetsstandardene.
 • Vi tilhører EnglishUSA, American Association of Intensive English Programs, noe som betyr at vi er en del av en utvalgt gruppe av de beste engelskskolene i USA.
 • Bridge er godkjent i henhold til føderal lov å melde ikke-immigrant fremmede studenter.
 • Bridge Education Group er medlem av StudyColorado, et initiativ fra staten Colorado og Colorado næringslivet for å fremme staten som en studie destinasjon.
 • Bridge er medlem av American International Recruitment Council (AIRC) og er forpliktet til å følge AIRCs retningslinjer for beste praksis.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se Kurs »