Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om Brooklyn College

Brooklyn College er en integrert del av den borgerlige, urbane og kunstneriske energi fra New York og bruker hele byen som et levende klasserom som utvider våre studenter 'forståelse av verden rundt dem.

For mer enn 80 år har høgskolen vært å tiltrekke et bredt utvalg av motiverte studenter - mange av dem innvandrere eller barn av innvandrere som ønsker å bedre sine liv gjennom en suveren utdanning. De kommer på grunn av høgskolens kjente fakultetet av akademikere, fagfolk og kunstnere som er blant de beste på sitt felt. De vet at de skal lære på en campus regnes som en av de vakreste i landet, med velutstyrte fasiliteter, studioer, smarte klasserom, og produksjon og øvingsrom - alle med en svært rimelig undervisning.

fakta

Brooklyn College har en student innmelding av 17,390 studenter - 14,115 studenter og 3,275 kandidater som kommer fra 150 nasjoner og snakker 105 språk.

Høgskolen tilbyr 120 lavere og høyere grads nivå i kreativ kunst; humaniora; sosiale, atferdsmessige og naturvitenskap; matematikk; utdanning og næringsliv. Innleggelser kriterier har blitt stadig mer selektive i løpet av det siste tiåret, med en gjennomsnittlig SAT score på 1 134 for 2011. Mer enn 4000 studenter fikk bachelor- og mastergrader, samt avanserte sertifikater, på vår siste immatrikuleringshøytideligheter.

Akademiske Opportunities

Studenter som søker en svært utfordrende faglig program utover skolens strenge samlede programmet inviteres til å søke til Macaulay Honors College ved Brooklyn College og spesialiserte programmer i Honors Academy. Opptak til disse programmene er svært konkurransedyktige og gir store fordeler, som kan inkludere muligheter til å engasjere seg i faglig strenge aktiviteter gjennom byen og over hele verden, gratis opplæring og bærbare datamaskiner, stipend til reise og mye mer.

For lavere grads studenter, skaper høgskolens høyt ansett læreplanens en forankring i de liberale kunst og vitenskap. Vår sterke etterretning program guider dem gjennom hele deres college år. Allerede før første semester begynner, er freshmen introdusert til First College året, noe som hjelper dem overgangen fra videregående skole til høyskole gjennom sommer bro programmer og med Learning Communities som styrker båndene mellom dem og med fakultetet. Preprofessional programmer er tilgjengelig for studenter som er interessert i ingeniørfag, jus, medisin, optometri og podiatry.

Spesielle programmer for hovedfagsstudenter tilbys også. The Graduate Investment Program tilbyr reisestipend som støtter deltakelse på nasjonale og internasjonale konferanser, forsknings tilskudd som finansierer forsyninger og materialer, og workshops med temaer av spesiell betydning for hovedfagsstudenter - stipend skriving, avhandlingen assistanse og mange flere. Brooklyn College er også en aktiv del av graduate-fokusert CUNY programmer, inkludert New York by Louis Stokes Alliance for minoritets Deltakelse, broer til doktorgradsprogrammet og den latinske / greske Institute.

Skolen oppfordrer studenter til å studere i utlandet gjennom spesielle akademiske programmer. Studenter har utforsket medisin i Kina, deltatt i arkeologiske utgravinger i Israel og Island, studerte politiske systemer i Argentina, laget dokumentarfilmer i India, og skjerpet sine kunstneriske ferdigheter i Italia og Frankrike, bare for å nevne noen. De ofte bistå i deres professorer 'forskning, delta i cutting-edge undersøkelser mens utforske en del av verden de kanskje ikke har sett på egenhånd.

En verdensklasse fakultet

Brooklyn College professorer er prisvinnerne og mottakere av nasjonale midler fra institusjoner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health og Department of Education. Fakultetet inkluderer Paul Moses, en Pulitzer Prize-vinnende journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominert konsertpianist og moderne amerikansk musiker; Mac Wellman, en Obie Award-vinnende dramatikeren; og Kristoff Diaz, en Tony Award-nominert dramatiker. Andre kjente fakultetet medlemmer inkluderer opprettelsen dekan ved Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema og filmskaper Jonathan Wacks, roste biograf Jeanne Theoharis, kjemiker Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1,700,000 stipend-vinner og psykolog Anthony Sclafani, internasjonalt anerkjent datamaskin teoretiker Rohit Parikh , respekterte audiograf Shlomo Silman, ledende ekspert på mikroalger bioteknologi Juergen Polle, og statsviter og forfatter Corey Robin.

Studentliv

Studentlivet ved Brooklyn College er aktiv, variert og mangefasettert. Våre studenter er engasjert i mer enn 100 student klubber og organisasjoner som spenner over et bredt spekter av kulturelle, etniske, samfunn, media, kunstnerisk, sosial handling, religiøse og andre spesielt interesserte. Mer enn ett dusin fraternities og sororities ta gresk livet til campus. Egenutført sport er populære, og høgskolen prisbelønte basketball, langrenn, fotball, softball, tennis og volleyball lag konkurrerer ved Divisjon III nivå i National Collegiate Athletic Association.

Bygge for fremtiden

Brooklyn College har brutt bakken for et nytt senter for scenekunst, som vil gi et passende hjem for sine prisvinnende ytelses programmer. Høgskolen er også dypt inn i planleggingsfasen for en ny state-of-the-art vitenskap kompleks.

campus Livet

Som Brooklyn College student, er du en del av et mangfoldig og levende fellesskap av forskere. Vi er opptatt av å gi en trygg plass der du kan utforske alle aspekter av campus livet, enten akademisk, atletisk, kulturelle, politiske, rekreasjon, sosial eller åndelig.

Våre studenter er nye high school nyutdannede nettopp startet sin college karriere, studenter med en grad allerede i hånden og arbeide mot deres avansert grad, overføre elever fra andre skoler, veteraner, studenter fra andre stater og land, og voksne tilbake til skolen. Og vi tilbyr et bredt utvalg av campus aktiviteter som du kan møte dem. Du kan bli med en av våre intercollegiate eller egenutført idrettslag, eller vise din støtte som en tilskuer på våre spill; bli et samfunn frivillig eller delta i student regjeringen; løfte en av våre mange greske organisasjoner; bli medlem av en eller flere av våre 100 studenter klubber; eller besøke West Quad Center for en god treningsøkt eller en pickup basketball spill.

En av de beste måtene å møte andre er ved å flytte inn til Residence Hall, som gir alle hjemmets bekvemmeligheter, pluss ekstra bekvemmeligheter, til rimelige priser. Men våre pendler studenter - og det er de fleste av våre studentmassen - har nok av steder å møtes, også, slik som vår 24/7 Library Café, som inkluderer en Starbucks; den travle Student Center; og vår herlige (og omhyggelig vedlikeholdt) grunnlag.

Det er også to dusin on-campus sentre og institutter - huber for læring og sosial aktivitet for de som har samme interesser på dine. Og spesielle arrangementer gjennom hele året er åpne for alle, forener oss i en sammenhengende samfunnet.

Vi oppfordrer deg til å bli et aktivt medlem av Brooklyn College. Hvis du trenger hjelp til å navigere utsiktene tilgjengelig for deg, Seksjon for Studieadministrativ avdeling, i samarbeid med Riks Utdanningsavdelingen, vil hjelpe deg med å velge muligheter som vil berike din campus opplevelse.

en
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Brooklyn College CUNY

Dette programmet forbereder studentene for entry-level lederstillinger som generalister i de områdene av personell og menneskelige ressurser i organisasjoner eller for sa ... [+]

Dette programmet forbereder studentene for entry-level lederstillinger som generalister i de områdene av personell og menneskelige ressurser i organisasjoner eller for sammenlign-nivå stillinger i konsulentfirmaer som tilbyr sine tjenester i disse områdene. Den deler en felles kjerne av fem kurs med andre konsentrasjoner i industrielle og organisasjonspsykologi, men legger ekstra vekt på teori og praksis på gruppenivå av organisatorisk aktivitet.

Immatrikulering krav

Søkere bør tilby: (a) en samlet GPA på 3,00 eller bedre, (b) minimum 12 studiepoeng i psykologi, og (c) kurs både i statistikk og i forskningsmetoder, med karakteren B eller bedre i begge kurs.

[-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Den statsvitenskap masterstudiet gir studentene et utvalg av tre konsentrasjoner: statsvitenskap, internasjonale saker, eller urban politikk og administrasjon. ... [+]

Den statsvitenskap masterstudiet gir studentene et utvalg av tre konsentrasjoner: statsvitenskap, internasjonale saker, eller urban politikk og administrasjon.

Den statsvitenskap konsentrasjonen kombinerer teorier og metoder for statsvitenskap med mulighet til å spesialisere seg i ett av fire områder: Amerikansk politikk, komparativ politikk, politisk teori, eller internasjonale relasjoner.

Den internasjonale spørsmål konsentrasjonen er utformet for å forberede studentene på faglige og akademiske karrierer i internasjonal politikk gjennom studier tilpasset deres spesifikke interesser og mål. Kursene spenner fra brede oversikter til seminarer om spesifikke verdens regioner, og er kombinert med selvstudium og masteroppgave kurs i nært samarbeid med fakultetet medlemmer. For å fremme faglig forberedelse, programmet utgir også studentarbeid i avdelingens statsvitenskap Journal og plasserer studenter i praksisplasser samt studie og arbeidsmuligheter i utlandet. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Master of Fine Arts i kino kunst er et treårig program som aksepterer studenter på heltid bare. ... [+]

Master of Fine Arts i kino kunst er et treårig program som aksepterer studenter på heltid bare. Det tilbyr en svært spesialisert utdanning i et samarbeids hands-on læringsmiljø i seks filmproduksjon spesialiseringer:

Cinematography Dirigere Post-produksjon Produserer Manusforfatter Digital Arts (begynner i høst 2 016)

Det tas opp studenter til studiet i en av de ovennevnte spesialiseringer. Selv klasser tilbys på tvers av de ulike filmproduksjon spesialiseringer å gi en helhetlig utdanning, en gang akseptert i en bestemt spesialisering, blir elevene ikke tillatt å bytte.

Kinematografi

Den store russiske regissøren Andrej Tarkovskij er kreditert med å beskrive filmkunst som "male med lys". Cinematography handler også om å fange bevegelse og rytme, og komponering estetisk tiltalende sekvenser. Utvikle dette nivået av kreativitet krever teknisk kunnskap og beherskelse av håndverket og, viktigst av alt, evnen til å oversette et manus til visuelt spennende bilder. Som cinematography student vil du lære alle aspekter av kunst og håndverk av visuell historiefortelling. UD kulminerer i samarbeids produksjon av en 15- til 20-minutters fortelling film i løpet av de to siste semestrene.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

UD i TV-produksjon forbereder studentene for profesjonelle medie karrierer som forfattere, produsenter, regissører og redaktører. ... [+]

UD i TV-produksjon forbereder studentene for profesjonelle medie karrierer som forfattere, produsenter, regissører og redaktører. Denne produksjonen basert læreplan eksponerer studenter til mange program sjangere, inkludert, men ikke begrenset til, dokumentar, drama, nyheter, sport, kunst og kultur, eksperimentell, og demonstrasjon. Studentene utvikle innhold og produsere og direkte både én og flere kamera, live byttet produksjoner. UD Programmet er bygget på et fundament av produksjons estetikk, kritisk analyse og media literacy. Studentene lærer å lage programmer som informerer, underholder, og instruere publikum ved å tolke innhold gjennom en sosial, politisk og økonomisk perspektiv. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Det graduate program i ytelse og interaktive medier kunst (PIMA) vil hjelpe deg å utvikle seg til en performancekunstner med et rykte for innovasjon og kreativ suksess. ... [+]

Det graduate program i ytelse og interaktive medier kunst (PIMA) vil hjelpe deg å utvikle seg til en performancekunstner med et rykte for innovasjon og kreativ suksess. Vårt program vil gi deg verktøy for å bli gravid og gjennomføre samarbeids, tverrfaglige teaterstykker. PIMA vil lære deg å utforske måter å bruke teknologi i kunstnerisk samarbeid med ulike kreative disipliner. Du skal studere med studenter fra ulike bakgrunner som allerede kan ha en etablert karriere i et kunstfelt, og som bringer med seg et vell av påvirkninger og kontakter. En annen viktig del av programmet er den intense mentoring du vil motta fra vellykkede alumni og lærere fra fire avdelinger - Art, datateknikk, tv og radio, og teater - samt Conservatory of Music. Selv før du oppgraderer, vil du ha innsett din kunstneriske visjon.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MSc

Brooklyn College CUNY

En business administration grad kan gi studentene en rekke karriereveier som strekker seg fra offentlig politikk til internasjonal finans til bank. ... [+]

En business administration grad kan gi studentene en rekke karriereveier som strekker seg fra offentlig politikk til internasjonal finans til bank. Regnskapsloven, Business Management, finans og økonomi avdelinger tilbyr en 33-kreditt Master of Science-grad i økonomi og administrasjon med fem alternativer for spesialisering: økonomisk analyse, global virksomhet, regnskap, generell forretnings, business intelligence og dataanalyse.

Alternativ en er mer fleksibel og tillater elevene å utforske ulike områder av økonomi, inkludert helse økonomi, offentlig økonomi og offentlig politikk, og internasjonal handel. Alternativ to er mer fokusert og er uttrykkelig for studenter med interesse for global virksomhet. Det inkluderer kurs i global økonomi og ledelse, internasjonal økonomi og finans, forhandlinger og konfliktløsning, global forretningsmiljø, og internasjonal human resource management. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Den MS i informasjonssystemer er beregnet for studenter som velger å fokusere på bruk av datasystemer for å administrere virksomheten og administrative virksomhet og prob ... [+]

Den MS i informasjonssystemer er beregnet for studenter som velger å fokusere på bruk av datasystemer for å administrere virksomheten og administrative virksomhet og problemstillinger.

Programmet gir forberedelse for et bredt spekter av stillinger innenfor de stadig voksende felt av informasjonssystemer og teknologi, inkludert datasystemer programvare ingeniør, dataprogrammer programvare ingeniør, datasystemer analytiker, databaseadministrator, og nettverkssystemer og datakommunikasjon analytiker. Alle disse stillingene vises i topp ti lønnede jobber i Bureau of Labor Statistics liste over de tretti raskest voksende jobber, projisert gjennom 2014. Programmet forbereder også studentene for doktorgradsstudier eller forskning på feltet. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Søkere forventes å ha tilsvarende minst 15 studiepoeng i datateknikk og informasjonsvitenskap og relaterte områder, inkludert alle av følgende: kunnskap på høyt nivå data ... [+]

Immatrikulering krav

Søkere forventes å ha tilsvarende minst 15 studiepoeng i datateknikk og informasjonsvitenskap og relaterte områder, inkludert alle av følgende: kunnskap på høyt nivå dataspråk (fortrinnsvis C ++ eller Java), kjennskap til assembly og datamaskinarkitektur, et kurs i diskrete strukturer, et kurs i datastrukturer, og et kurs i kalkulus. Studenter som ikke har alle disse kravene kan bli akseptert med den betingelse at de fullfører disse kursene på lavere nivå.

[-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brooklyn College CUNY

Dette programmet er en forskning og teori basert program som vektlegger sammenhengen mellom teori og praksis. ... [+]

Dette programmet er en forskning og teori basert program som vektlegger sammenhengen mellom teori og praksis. Læreplanen undersøker miljøer og virkningen av elektroniske medier fra sosiale, politiske, kulturelle og økonomiske perspektiver. Studentene får inngående kjennskap til tv og radio næringer, nye digitale medieindustrien, mediekunnskap, og viktige kritiske, teoretiske og forsknings perspektiver på medier bredt. Programmet forbereder studentene til å bruke sin utdanning i en rekke faglige stillinger eller å fortsette sin utdanning ved å melde deg på et doktorgradsprogram.

Immatrikulering krav

Søkere må tilby en godt avrundet lavere rekord på minst en 3,0 GPA som tyder løfte om suksess i programmet. Hver søker rekord blir vurdert individuelt i denne sammenheng. Søkere må sende inn et essay om moderne media og samfunnet, som kan være en original essay skrevet til følge søknaden, eller en 5 - 10 side akademisk papir som ble skrevet som en undervisning. Alternativt kan søkere sende en vitenskapelig papir i alle fag relatert til deres lavere store. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Brooklyn College CUNY Campus