Bryant University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Bryant

Bryant er et privat New England universitet med en tradisjon for innovasjon og en global visjon for suksess. Våre akademiske programmer kjennetegnes ved en integrasjon av virksomhet og kunst og vitenskap i et globalt perspektiv.

Akselerer karrieren din

Bryant University nasjonalt anerkjente doktorgradsutdanninger gir deg et konkurransefortrinn å være etterspurt.

100% høy berøring

Små klassestørrelser, personlig veiledning og omsorgsfull og støttende fakultet hjelper deg med å skreddersy opplevelsene dine etter dine karriere ambisjoner.

34% lønnsøkning

Av de samlede gradsnivåene som tilbys på Bryant, er dette den gjennomsnittlige lønnsøkningen, i henhold til "Economic Value of College Majors."

En læreplan

Våre professorer er anerkjente ledere i sine spesialiseringer. Læringen deres kombinerer den nyeste teorien med praktiske tilnærminger.

Topp fasiliteter

Det akademiske innovasjonssenteret har vunnet nasjonale utmerkelser; doktorgradsstudenter rangerer Bryant-fasilitetene som "veldig bra" eller "utmerket" (2018-undersøkelsen).

Strategiske initiativ

Fire strategiske mål

Bryant University ser på fremtiden, og er opptatt av å oppnå fire strategiske mål:

 • Stadig større faglig dyktighet.
 • Utdanning av hele personen, for å lykkes på en teknologidrevet arbeidsplass.
 • Å bygge et mangfoldig og inkluderende samfunn av amerikanske og internasjonale studenter.
 • Inspirerende for kollektive ånd og engasjement fra våre studenter, fakultet, ansatte, studenter og venner.

Disse fire strategiske målene vil bli nådd gjennom spesifikke initiativer designet for å forberede avrundede globale borgere på produktive liv og karrierer. Initiativene inkluderer:

 • Heve faglig dyktighet i hovedfagsstudier i College of Business.
 • Å bygge ut School of Health Sciences med både sertifikat og ledelsesorienterte doktorgradsutdanninger.
 • Integrere i læreplanen studiet og anvendelsen av datavitenskap, analyser og ytterligere teknologirelaterte fag for å imøtekomme behovene til den fremtidige arbeidsplassen.
 • Utvide Bryants internasjonale rekkevidde utover Kina til andre land og kulturer, inkludert Latin- og Sør-Amerika.
 • Forbedre en av Bryants viktigste eiendeler - vårt trygge og vakre boligcampus - for å tiltrekke og beholde de beste studentene i et stadig mer konkurransedyktig marked.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Samarbeid med næringslivet

Siden første åpning av dørene i 1863, har Bryant University utviklet studenter-, hoved- og utdanningsprogrammer som holder tritt med de endrede kravene i både næringsliv og samfunn. Denne tilnærmingen forbereder dyktige kandidater og gir bedrifter muligheter til å samarbeide med Bryant-fakultetet og studenter, samtidig som de får tilgang til bransjeeksperter og den siste generasjonen av fremtidige virksomhetsledere.

Bryant er glade for å dele med deg noen av måtene selskaper jobber med universitetet og ønsker velkommen din interesse og engasjement i programmene våre. Mulighetene for partnerskap er uendelige fra konsulenttjenester, sponsing og veldedige gavemuligheter, bachelor- og hovedfagsstudier, lederutdanning og fagbrevprogrammer, og tilgang til et rikt talentbasseng av jobbkandidater. Vi ser frem til å samarbeide med deg i nærmeste fremtid.

Office of Corporate

 • Koordinerer sponsormuligheter for universitetsarrangementer.
 • Utkast til forslag til støtte for universitetsprioriteringer.
 • Tjener som en lenke til hundrevis av offentlige og private organisasjoner som støtter Bryants oppdrag.
 • Engasjerer Bryant-studenter og studenter med selskaper og stiftelser.
foretak

Samarbeid med Bryant University tilbyr mer enn bare tilgang til talentfulle fremtidige ansatte; det gir din bedrift en unik mulighet til å samarbeide med en dynamisk leder innen utdanning.

bærekraft

Bærekraft hos Bryant fremmer Bryants globale visjon, vårt engasjement for forretningsinnovasjon og kunst og vitenskap.

Bærekraft på Bryant utstyrer studentene våre med ferdighetene og verktøyene som trengs for å konkurrere og delta i denne økonomien, samtidig som de gir muligheter for samfunnsengasjement og læring.

Bærekraft hos Bryant består av engasjement på tvers av campus som inkluderer bærekraftutvalget, bærekraftteamet og studentgruppen SustainUs.

Bryant University har fått en STARS Silver-rangering som anerkjennelse av sine bærekraftsprestasjoner fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

Steder

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, USA
Telefon
(401) 232-6000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss