California International Business University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

California International Business University (Cibu) ble grunnlagt i 1995 som International School of Management (ISM), en California Nonprofit selskap. I 2002, for å redusere forvirring med tilsvarende-navngitte institusjoner, endret ISM navn til The California School of International Management (CSIM). I 2008, på grunn av akkreditering og tillegg av våre doktorgradsprogrammet, ble CSIM endret til California International Business University.

Cibu er en av bare noen få nasjonalt godkjente, private, internasjonale universiteter. Vi søker kvalifiserte individuelle studenter og globale partnerskap med anerkjente universiteter og høyskoler. Cibu er stolt av å tilby personlig oppmerksomhet fra professorer i små klasser, og en rekke faglig støtte programmer og tjenester. Cibu er en handelshøyskole med en ekte internasjonal karakter som studentene representerer mer enn 80 land har deltatt på våre programmer. Dette gir våre studenter muligheten til å oppleve en mangfoldig flernasjonalt miljø som de forfølge sine pedagogiske målsettinger ledsaget av en moderne entreprenørånd.

Vår institusjon er akkreditert av Godkjenning av Rådet for Independent Høyskoler og skoler (ACICS), 750 First Street NE, Suite 980, Washington DC 20002-4241, (202) 336-6780, for å tildele bachelorgrad, mastergrader og doktorgrader. ACICS er oppført som et nasjonalt anerkjent accrediting byrå av United States Department of Education, og er anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (Chea).

I tillegg er denne skolen gitt godkjenning til å innrømme non-immigrant alien studenter av United States Bureau of Citizenship and Immigration Services.

EducationUSA sentre er det amerikanske utenriksdepartementets nettverk av over 400 rådgivning sentre i 170 land er utformet for å hjelpe lokale studenter finne passende høyskole eller universitet i USA. Vi oppfordrer deg til å besøke ditt lokale senter for informasjon om hvordan du velger den amerikanske college eller universitet som dekker dine behov, forstå og forberede seg til de nødvendige opptakstester, assistanse i opptaksprosessen, råd om å finne økonomisk støtte til studiene, forberedelse for studenten visum prosessen, og før avreise orientering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se BSc'er » Se DBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Internasjonal Ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 15 måneder September 2018 USA San Diego + 1 fler

Dette programmet er laget for de som er interessert i lederroller i internasjonale bedrifter og organisasjoner. 100% fleksibel og skreddersydd. [+]

Dette programmet er laget for de som er interessert i lederroller i internasjonale bedrifter og organisasjoner. Globale spørsmål er integrert i hele læreplanen og er undersøkt i kurs valgfag. Nyutdannede vil mestre de grunnleggende verktøy, og gjelder cutting-edge forretningsstrategier som forbereder elevene til å trives i ulike arbeidsmiljøer og møte organisatoriske utfordringer.

Inntakskrav

Søkere må ha en bachelorgrad fra Cibu, en institusjon enten akkreditert av en regional eller nasjonal forening anerkjent av det amerikanske Department of Education, eller en utenlandsk institusjon, lisensiert og regulert av den aktuelle tilsyn byrå i opprinnelseslandet. Utenlandske grader vil bli anmeldt for å avgjøre om de oppfyller de nødvendige faglige krav. Kreditter og kurs fra utenlandske institusjoner og tidligere utdanning kan overføres etter en grundig evaluering av valgbarhet i samsvar med Cibu krav. Enkeltpersoner kan overføre maksimalt fem kvartal enheter fra tidligere kurs med godkjenning av dekan ved Utdanningsavdelingen eller utpekt. Minimum engelskkunnskaper for internasjonale studenter er som følger: TOEFL (IBT) -79; IELTS-7.0; eller TOEIC-750. Cibu krever ikke en GRE eller GMAT eksamen.... [-]