Central Washington University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Central Washington University, hjemmet til Wildcats.

Vi er et offentlig, fireårig universitet ligger i historiske Ellensburg, Wash.

Sentral satsing på hands-on læring og oppdagelse og individuell oppmerksomhet tar elevene utover grensene for klasserommet og bøker. Studenter får gjøre hva de studerer i den virkelige verden, profesjonelle innstillinger, noe som gjør læringen spennende og relevant.

Hvert år CWU nyutdannede tusenvis av velutdannede borgere som er klar for krevende yrker i arbeidslivet: byggeledelse, regnskap, engineering teknologi, lærerutdanning, vin virksomhet, paramedicine, luftfart, og mer.

CWU forbereder studentene til å lykkes i en global økonomi gjennom sterke partnerskap med 30 høyskoler og universiteter rundt om i verden. Siste året har vi mottatt mer enn 400 studenter fra 36 land til vår campus.

Central Washington University Ellensburg boligområdet omfatter 380 dekar. Det er også sju universitetssentre (Des Moines, Everett, Lynn, Pierce County, Moses Lake, Wenatchee, og Yakima).

POENG av stolthet

• Høyt vurderte fire år universitet i Washington ifølge The Economist

I en ny ranking system som måler en høyskole av sin økonomiske verdi til sine kandidater, er CWU topprangerte fire år universitet i staten Washington, ifølge The Economist magazine.

• Topp 5 prosent globalt i Business Programmer

CWU College of Business har igjen fått den prestisjetunge akkreditering av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Bare fem prosent av handelshøyskoler globalt tjene betegnelsen.

• LGBT Friendly

Campus Pride valgt Central Washington University som en av de beste LGBT-vennlig skolene i landet i Campus Pride 2014 Topp 50 LGBT-vennlig Høyskoler og universiteter. Oppføringen fremhever de positive innsats for å bedre sikkerheten og akademiske liv for LHBT studenter.

• Hedret for mangfold

CWU var bare fire år universitet i Washington for å få høyere utdanning Excellence i mangfoldsdirektoratet (HEED) Award i 2015 (og bare for å få den to år på rad).

• # 2 for Top Online høyskoler i Washington

Central Washington University ble valgt som nummer to online college i Washington etter bestschools.com.

• 'Veterans Støttende Campus'

CWU er formelt anerkjent som en “Veteran støttende Campus”, ifølge Washington State Department of Veterans Affairs.

• CWU GEAR UP Program applaudert av guvernør

Washington guvernør Jay Inslee proklamerte GEAR UP (Å få tidlig bevissthet og beredskap for Undergraduate Program) Week i september i fjor. Programmet tilbyr karriere og studiekompetanse rådgivning og økonomisk støtte rådgivning til lav inntekt Washington high school-elever.

• Best Value in Teacher Education

National Council on Lærer Quality (NCTQ) opprettet landets første nasjonale listen lærer rangeringen, som fikk CWU en A- i videregående opplæring.

• Geological Sciences: En av beste i landet

CWU Department of Geological Sciences er rangert på topp 100 avdelinger lands for forskningsstipend finansiering i Earth Sciences fra National Science Foundation.

Mission

Oppgaven til Central Washington University er å forberede studentene på opplyste, ansvarlige og produktive liv; å produsere forskning, stipend og kreative uttrykk i offentlig interesse; og for å tjene som en kilde til regionen og den tilstand gjennom effektiv forvaltning av ressurser universitet.

Kvalifiserte lærere og ansatte skape et samfunn som oppmuntrer og støtter den emosjonelle, personlig og faglig vekst av studenter fra en rekke bakgrunner. Universitetet samarbeider med lokale skoler å etablere sentre over hele staten og syssels teknologi for å utvide rekkevidden av sine utdanningsprogrammer.

Universitetssamfunnet verdier undervisning som redskap for å inspirere intellektuell dybde og bredde, for å oppmuntre livslang læring, og for å forbedre mulighetene til sine studenter. Fakultetet utvikle og styrke bachelor- og masterstudier i kunst, vitenskap og humaniora; i lærerutdanningen; i Business; i sosialtjenesten; og i teknologiske spesialiseringer. En sterk liberal arts fundament; anvendte vektlegging; muligheter for lavere forskning, kreative uttrykk, og internasjonal studie; og tett samarbeid mellom studenter og lærere er kjennetegnene ved den lavere erfaring. Graduate programmer utvikle partnerskap mellom lærere og studenter å utvide stipend til viktige områder for forskning og praksis.

Vision of Central Washington University

Central Washington University (CWU) er en dynamisk, kreativ og inkluderende miljø som fremmer engasjert læring og stipend. Det er preget regionalt for rigor av sitt pensum og stipend, for excellence av sin pedagogikk, for den vibrerende sine co faglige og bolig erfaringer, for sin forpliktelse til å gi tilgang til høyere utdanning, og for sin innsats for å fremme sosial og økonomiske helse i regionen.

Det er preget av en gründerånd som etablerer det som en nasjonal leder i høyere utdanning. Den har en sterk forpliktelse til engasjert læring og stipend, internasjonalisme, bærekraft, inkludering og livslang læring.

Velkommen til vårt samfunn!

En av Washington grunnleggere samfunn, er Ellensburg historiske murstein sentrum bare tre kvartaler fra CWU campus. Downtown plasserer koselige butikker og restauranter ved siden av vakre og historiske bygninger, de fleste bygget mellom 1889 og 1917.

Shoppere kan spasere rolig sentrumsgatene og deretter dele en skyggefull benk med den berømte Ellensburg Bull. Oppdag Ellensburg verdensberømte sjimpanser eller svinge av biblioteket og finne ut hva nytt antrekk Kit Coyote er sportslig. Helger bringe deilig lokal mat og ferske råvarer, regionale håndverk, og variert underholdning sentrum på Kittitas County Farmers Market.

Ellensburg er hjemmet til en av de 9 øverste kunst og kulturarrangementer i Washington, inkludert Jazz i dalen, Dachshunds on Parade, Buskers i "Burg, og Spirit of the West. Som en av de 10 vakreste byene i Washington, Ellensburg er også en av Amerikas topp “Distinctive Destinasjoner”, ifølge National Historic Land Trust.

Velkommen til Ellensburg! Vi håper du trives!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se BSc'er » Se Kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Fine Art

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Ellensburg

Den 90-kreditt Master of Fine Arts (MFA) er en terminal studium som gir studentene med profesjonelle nivåer av kompetanse og erfaring i studio kunst. UD Studiet kvalifiserer for yrker som lærere i høyere utdanning, som profesjonelle studio artister, og for andre studio-arts-relaterte yrker. [+]

Avdelingen er for tiden imot applikasjoner i Keramikk, Computer Arts (grafisk formgiving), smykker og metalsmithing, Maling & Tegning, fotografi og skulptur for høsten 2017.

Art Department tilbyr et graduate studium for studenter som er interessert i å studere billedkunst utover Baccalaureate nivå. UD grad krever at kandidatene komplett kurs i kunst konsepter og kritikk, kunsthistorie, et studio område med konsentrasjon, valgfag, og en kreativ oppgave.

Master of Fine Art (UD)

Den 90-kreditt Master of Fine Arts (MFA) er en terminal studium som gir studentene med profesjonelle nivåer av kompetanse og erfaring i studio kunst. UD Studiet kvalifiserer for yrker som lærere i høyere utdanning, som profesjonelle studio artister, og for andre studio-arts-relaterte yrker.... [-]


MSc

Master Of Science I Kulturelle Og Miljømessige Ressursforvaltning

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Ellensburg

Central Washington University tverrfaglig program som fører til en Master of Science-grad i kulturelle og miljømessige Resource Management tilbyr to vektlegging: Cultural Resource Management and Natural Resource Management. Natur- og kulturressurser fletter på flere måter. [+]

Siden 1983 har den kulturelle og miljømessige Resource Management (CERM) Masterstudiet tilbys studentene en tverrfaglig, ressursforvaltning læreplan tegning fra geografi og antropologi, samt biologi, økonomi, historie, filosofi og statsvitenskap. Natur- og kulturressurser fletter på flere måter. Forstå mangfoldet av ressursspørsmål er kritisk viktig å gjøre forsvarlige beslutninger på alle nivåer.

Vær oppmerksom på at programnavnet har nylig endret fra Resource Management (REM), men den gamle akronym er fortsatt i bruk for kurs tall.

Central Washington University tverrfaglig program som fører til en Master of Science-grad i kulturelle og miljømessige Resource Management tilbyr to vektlegging: Cultural Resource Management and Natural Resource Management. Natur- og kulturressurser fletter på flere måter. Først naturlig ressursutnyttelse utløser mye av menneskelig aktivitet som skaper kulturelle ressurser og aktuelle oppfatninger av kulturelle ressurser skal endre forvaltning av naturressurser. For det andre er begge områdene berørt av et felles rammeverk av lover, politikkutforming, økonomistyring og nasjonale og internasjonale systemer. Forstå mangfoldet av ressursspørsmål er kritisk viktig å gjøre forsvarlige beslutninger på alle nivåer.... [-]


Master

Master I Beregningsvitenskap

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Ellensburg

Liker du å løse komplekse problemer? Er du ute etter en grad som vil plassere deg i en av de hotteste jobbene i landet? [+]

Fullførte søknader mottatt av Graduate School av 6 mars vil bli prioritert hensynet til Graduate assistantships. Se Potensielle studenter siden for flere detaljer. Etter prioritet fristen, vil søknader bli behandlet på en ukentlig basis.

Liker du å løse komplekse problemer? Er du ute etter en grad som vil plassere deg i en av de hotteste jobbene i landet?

Beregningsvitenskap er fagfeltet som bruker datamaskiner til å analysere og løse vitenskapelige problemer. Mer enn 750.000 arbeidsplasser i USA alene vil bli opprettet i denne sektoren i de neste seks årene. CWU sin beregningsvitenskap masterstudiet er den første av sitt slag i Pacific Northwest.

Hjertet av CWU tverrfaglige programmet er computer-relatert, men søknader vil bli studert i sammenheng med en rekke vitenskapelige domener, inkludert: ... [-]


Videoer

#YouAreWelcomeHere

Video Tour of CWU