Cairn University School of Social Work

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Motivert av kjærligheten og rettferdigheten til Jesus Kristus, griper kandidater fra Cairns sosiale arbeidsprogrammer inn i livet til de som trenger det - rådgivning til enkeltpersoner, lokalisering av ressurser, tilrettelegging for grupper og fremme forandring i organisasjoner og samfunn.

Verden trenger åndelig og profesjonelt kvalifiserte individer, preget av nåde og medfølelse, som gir kompetente inngrep som endrer liv. For studenter som er interessert i å hjelpe andre, er Cairns sosialarbeidsprogrammer viktig forberedelse for både studium og ansettelse i sosiale tjenester.

Historisk forankret i kristendommen forfølger sosialt arbeid trivselen til enkeltpersoner, familier, grupper og samfunn. Bestemt gjennom et forhold til de servert, inkluderer intervensjoner rådgivning, ressursinnhenting, politikkutvikling, samfunnsorganisasjon, advokatvirksomhet, forskning og utdanning. I et tverrfaglig faglig og akademisk felt bruker sosialt arbeid teoriene om psykologi, økonomi, vitenskap og filosofi for å møte folks fysiske, åndelige og emosjonelle behov.

Steder

Langhorne

Address
Manor Avenue,200
19047 Langhorne, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss