California Southern University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

California Southern University (CalSouthern) er et annet slags online universitet - tilbyr et 100% nettbasert program for den travle, voksende voksenstudenten. Dens akademiske programmer er strenge og robuste, kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile de nyeste trender og utviklinger i feltet. Det proprietære læringssystemet er sofistikert, men intuitivt og enkelt å bruke.

Men det som mest utmerker CalSouthern er sin unike, student-sentrert kultur, sin "personlige berøring" og sin totale forpliktelse til å levere en overlegen læringsopplevelse. Det er CalSouthern-forskjellen. Det er det universitetet samfunnet stoler på, og det er det som skiller CalSouthern fra dine andre pedagogiske muligheter.

Gode gratis bilder / Unsplash

California Southern University - En annen type online universitet

California Southern University (CalSouthern) er et regionalt akkreditert, nettstudent som tilbyr grader i psykologi, næringsliv, lov, strafferettslig og sykepleie på tilknyttet, bachelor, mastergrad og doktorgradsnivå.

Siden universitetets begynnelse i 1978 har California Southern University fokusert på å gjøre høyere utdanning av eksepsjonell kvalitet, både praktisk og rimelig for ikke-tradisjonelle studenter, vanligvis arbeidende voksne.

Hva setter California Southern University bortsett fra dine andre elektroniske universitetsmuligheter er den unike kombinasjonen av akademisk kvalitet, bekvemmelighet, overkommelig pris og individuell støtte.

California Southern University er regionalt akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College og University Commission . Regional akkreditering er den mest respekterte og anerkjente form for akkreditering, og det gir en trygghet for akademisk kvalitet og integritet, i tillegg til et stort utvalg av muligheter for California Southern University elever. CalSoutherns utdanningsprogram er robust, relevant og kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile de siste utviklingene i feltet.

På California Southern University , er alle kursene dine gjort online og på timeplanen din slik at du kan tjene din grad mens du balanserer dine travle profesjonelle og personlige liv. Uten eksamenseksamen og månedlig kurs starter, kan du komme i gang med det samme og jobbe i det tempoet som passer best for deg. Du vil jobbe en-mot-en med fakultet mentorer som er dedikert lærere samt erfarne fagfolk på de områdene de lærer.

CalSoutherns undervisning er rimelig og vil aldri øke så lenge du forblir kontinuerlig registrert. Vi tilbyr også en rekke rentefrie betalingsalternativer som gjør at du kan velge den som passer best for budsjettet og økonomiske forhold.

Kanskje viktigst er det uovertruffen nivået av personlig veiledning og støtte du mottar på CalSouthern. Fra innskrivingsprosessen gjennom oppgradering, vil et team av dedikerte fagfolk, fakultet, rådgivere, dekaner og støttepersonale være med deg hvert trinn på veien for å hjelpe deg med å nå dine faglige og faglige mål.

Mission Statement

California Southern er et globalt online universitet. Vi forbereder elevene til å lykkes i en verden som vi ennå ikke har forestilt oss. Vi gjør dette gjennom aktiv læring, respekterer mangfold og fremmer intellektuell frihet.

California Southern University oppfyller sitt oppdrag av:

 • Leverer instruksjon gjennom nettbasert utdanning ved å overvåke, evaluere og rapportere elevens faglige fremgang gjennom et fakultetets mentorforhold i hvert kurs.
 • Gi elevene mulighet til å forstå fakta og ideer, å tenke analytisk, og å begrunne og uttrykke konklusjoner tydelig.
 • Fremme intellektuell forespørsel som forbedrer den kulturelle, sosiale og faglige utviklingen av eleven.
 • Utvide omfanget og dybden av elevens kunnskap i de ulike fagområdene.
 • Gir mulighet for personlig berikelse.
 • Å gi opplæring i felt der et påvist behov er identifisert.

Universitetsmål

 • Gi grad programmer som kombinerer tradisjonelle utdanningsformer i et nettbasert format slik at elevene kan møte sine faglige, faglige og personlige mål.
 • Gi kvalitetsinstruksjon for utvikling av viktige ferdigheter innen adferdsvitenskap, næringsliv og lov.
 • Opprettholde fleksibilitet i levering av programmer for å møte behovene til universitetets elever.
 • Fostre bevissthet og respekt for mangfold ved å opprettholde en atmosfære av respekt og aksept for den mangfoldige verden der våre elever bor og jobber.
 • Opprettholde en institusjonell kultur kjennetegnet av godhet, åpenhet og beste profesjonelle praksis.
 • Demonstrere overholdelse av etiske standarder samtidig som den gir faglig støtte og intellektuell frihet.

Institusjonelle læringsresultater

Under studiet på California Southern University forventes alle lærere å:

 • Bruk bestemt emne i et valgt fagområde som fører til personlig og faglig utvikling.
 • Benytt en rekke opplysninger nøyaktig og passende.
 • Kommunikere effektivt på tvers av innstillinger, formål og publikum.
 • Effektivt kommunikere muntlig, demonstrere velorganiserte tanker, ideer og meninger i en sammenhengende presentasjon.
 • Bruk bruk av logikk, tall og / eller matematikk til et vitenskapelig undersøkelsessystem for å tegne logiske konklusjoner.
 • Lag informerte beslutninger som oppfyller faglige standarder for etisk og juridisk oppførsel.
 • Tren kritisk tenkning og resonnement i dommen, beslutningstaking og problemløsing.
 • Integrere bevissthet om kulturelle mangfoldsproblemer i et globalt samfunn.

Brooke Cagle / Unsplash

Med Online Learning, kan du tjene din grad når som helst, hvor som helst!

Alle CalSoutherns sertifikater og utdanningsprogrammer tilbys på nettet. Ingen obligatoriske innloggingstider. Ingen gruppeprosjekter.

Hva betyr dette for deg?

Det betyr at du har frihet og fleksibilitet til å tjene din grad rundt timeplanen din, uten å gå på bekostning av arbeid og familie liv. Mange av våre lærere forteller oss at hvis det ikke var for CalSoutherns unikt fleksible tilnærming til nettbasert læring, ville det bare vært umulig å oppnå sine utdannelsesdrømmer.

Online læring er mer enn bare fleksibel og praktisk. Det er også effektivt. Det er ingen bortkastet tid. Vi tvinger deg ikke til å overholde tempoet i klasserommet. Fremgang i ditt tempo. Flytt raskt gjennom materiale som du forstår umiddelbart. Ta mer tid for å sørge for at du får tak i mer utfordrende konsepter.

Online læring er også effektiv. Men ikke ta vårt ord for det. En studie utført av det amerikanske utdanningsdepartementet ("Evaluering av bevisbaserte praksis i nettbasert læring: en meta-analyse og gjennomgang av nettbaserte læringsstudier") fant at studenter som tok hele eller deler av sin instruksjon på nettet, utførte seg bedre, i gjennomsnitt enn de som tar samme kurs gjennom tradisjonell ansikt-til-ansikt instruksjon.

California Southern University : En regionalt akkreditert, Online Institusjon

California Southern University er akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Regional akkreditering er den mest respekterte og anerkjente form for akkreditering i USA, og den gir studentene en rekke viktige fordeler og muligheter. Det er en bekreftelse på rigor og kvalitet på universitetets akademiske programmer, og en forsikring om at institusjonen opererer med integritet. Regional akkreditering øker også overførbarheten av studiepoeng og anerkjennelsen av graden i fagmiljøet og arbeidsplassen.

Western Association of Schools and Colleges

CalSouthern er akkreditert av alt = "WASC Senior College og University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001. Www.wascsenior.org

Akkreditering Råd for Business Skoler og programmer

California Southern University forretningsprogrammer er akkreditert gjennom Accreditation Council for Business Schools og Programmer (alt = "ACBSP). Www.acbsp.org

Kommisjonen på kollegial sykepleieutdanning

Den baccalaureate grad i sykepleie og mastergrad i sykepleie ved California Southern University er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Rådet for høyere utdanning akkreditering

WASC Senior College og University Commission er et anerkjent medlem av alt = "Council for Higher Education Accreditation. CHEA er en privat, ideell, nasjonal organisasjon som koordinerer akkrediteringsaktivitet i USA. Den fremfører en dyptliggende tro at anerkjennelse av akkrediterende organisasjoner bør være en nøkkelstrategi for å sikre kvalitet, ansvar og forbedring i høyere utdanning. Erkjennelse fra CHEA bekrefter at standardene og prosessene til akkrediterende organisasjoner er i samsvar med kvalitet, forbedring og ansvarlighet som CHEA har etablert. chea.org

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss