California State University, Channel Islands

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Føles som familie.

Se for deg en stor familie - en som er varm, imøtekommende, smart og morsom. Det er California State University Channel Islands (CSUCI), et fireårig, offentlig universitet i Camarillo, California. Etablert i 2002, er vi den yngste av 23 studiesteder i CSU-familien.

plassering

Mens navnet vårt antyder at vi er omgitt av vann, slapp av. Du trenger ikke en ferge for å komme hit. Camarillo ligger midt mellom Santa Barbara og Los Angeles og bare 40 km fra Malibu. CSUCI ligger ved foten av Santa Monica-fjellene - og i nærheten av Stillehavet og Stillehavskysten.

Rankings

CollegeNET - har rangert CSUCI som 5. av 1.450 universiteter i landet i "Social Mobility Index" (SMI) (2019). SMI måler i hvilken grad et høyskole eller universitet utdanner mer økonomisk dårlige studenter til en lavere undervisningsgrad, og deretter graderer dem til lovende karrierer.

College Magazine - har rangert CSUCI på 6. plass blant de "Topp 10 høyskolene for surfere" over hele nasjonen (2018) av College Magazine, en nasjonal guide og kvartalsblad redigert av studenter.

MONEY Magazine - har rangert CSUCI på 4. plass som "Best College for Transfer Students" i landet (2018) for suksess med transferstudenter. PENGE valgte høgskoler fra de 727 institusjonene som er oppført i deres 2018 beste høyskolerangering, og eliminerer høgskoler som er rangert i nederste halvdel og alle der overføringsstudenter høsten 2017 utgjorde mindre enn 15% påmelding.

I tillegg kåret PENGER CSUCI til den 15. "Most Transformative College" (2020) i nasjonen. Penger sier: "Det som er imponerende er når studentene slår oddsen ved å gjøre det bedre enn forventet fra deres akademiske og økonomiske bakgrunn. Penger kaller det" merverdi "basert på eksamen, inntekt og tilbakebetaling av studielån.

RegistrertNursing.org– har rangert CSUCIs sykepleierprogram som det 11. beste programmet (2020) i delstaten California av 126 sykepleierskoler ved å analysere nåværende og historisk bestått av studenter som tar National Council Licensure Examination (NCLEX). CSUCIs sykepleieprogram NCLEX består ofte 100%, eller i den høye 90. persentilen for hver kandidatklasse.

US News & World Report– CSUCIs rangering i 2020-utgaven av Best Colleges er nummer 18 blant "Top Public Schools - Regional Universities West", delvis basert på graderinger, fakultetets ressurser, opptaksselektivitet, økonomiske ressurser, alumner som gir, plassering, campus liv; rekke faglige tilbud, aktiviteter og sport; og kostnader og tilgjengeligheten av økonomisk støtte. I tillegg, i kategorien Regional Universities West, hoppet CSUCI 30 poeng fra fjorårets rangering, og plasserte 43. plass. I rapportens nye kategori av sosial mobilitet, som måler hvor godt skoler uteksaminerer studenter som er Pell Grant-mottakere, rangerte universitetet 20. plass. CSUCI rangerte også 22. for sitt fokus på lavere undervisning.

Washington Monthly - har rangert CSUCI for 2020 som 19. for "Best Bang for the Buck - West." Beste verdi basert på kostnad, gradering, Pell-ytelse, førstegenerasjons ytelse og inntjeningsytelse.

Steder

Camarillo

Address
University Drive,1
93012 Camarillo, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss