California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Læreplanen vår beriker studentene og forbereder dem på karrierer i et rikt utvalg av felt. Vårt fakultet og studenter engasjerer seg aktivt i lokalsamfunnet vårt og gir uvurderlig offentlig tjeneste. Studentene oppfordres til å delta i campusliv og samfunnstjeneste, noe som bidrar til å bygge livslange sosiale og profesjonelle forbindelser. Nesten hver avdeling har minst en aktiv studentklubb eller organisasjon.

Oppdrag

College of Arts and Letters dyrker kreativitet og kritisk tenkning hos studenter, slik at de kan kommunisere nye tanker og uttrykk som bygger på globale tradisjoner innen kunst og bokstaver. Høgskolen er forpliktet til banebrytende stipend, visjonær kreativ kunst, innovativ undervisning, digital kompetanse og samfunnsengasjement. Vi utdanner hele personen, forbereder nyutdannede som er reflekterende, etiske og samarbeidende.

Syn

Vi, College of Arts and Letters, bekrefter kunst og humaniora som sentrum for intellektuelt liv, slik at våre kreative og vitenskapelige lidenskaper kan inspirere til transformasjon av lokale og globale samfunn.

Steder

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss