California State University San Bernardino College of Natural Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre CNS-ansatte, fakultetet og rådgivere jobber praktisk talt i høst 2020-semesteret for å dekke behovene til studenter, kolleger og medlemmer av CSUSB-samfunnet. For øyeblikket er den beste måten å kontakte oss på via e-post. Du er viktig for oss, og vi vil svare på e-postene dine så snart som mulig. Du kan slå opp fakultetets og personalets e-postmeldinger på CSUSB Campus Directory. Sjekk avdelingens hjemmesider for ytterligere kontaktinformasjon eller oppdateringer som er relevante for hovedfaget - for eksempel har Institutt for biologi og Institutt for kjemi og biokjemi oppdatert hjemmesidene.

Vennligst overvåke Coyote-e-posten din daglig for viktige kunngjøringer og informasjon fra CNS- og CSUSB-administratorer, lærere og ansatte. Hold også kontakt med instruktørene dine via Blackboard i tillegg til e-post.

Hold deg trygg, vær sunn, og øv deg i sosial distansering. Vi er alle sammen i dette - alle sammen - og vi tar alle nødvendige skritt for å støtte dine faglige mål og fremgang i disse utfordrende tider.

Steder

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss