California University of Pennsylvania

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Så mye mer enn en grad!

Få kunnskap, livslange venner og en karrierefordel

Med akademikere i verdensklasse, toppmoderne fasiliteter og nærhet til den internasjonalt anerkjente byen Pittsburgh, tilbyr California University of Pennsylvania mer enn bare læring.

Akkreditert og rimelig, Cal U gir studentene en utmerket pedagogisk opplevelse til en enorm verdi. Våre professorer er noen av de beste innen sine felt, forpliktet til akademisk dyktighet og intellektuell strenghet, og tilbyr erfaring fra den virkelige verden. Åttisju prosent av Cal Us heltidsfakultetsmedlemmer har den høyeste graden innen sitt felt. Velg mellom hundrevis av studenter, studenter og doktorgradsprogrammer, pluss sertifikater, sertifiseringer og andre spesialprogrammer. Lær på campus, online eller med en hybrid tilnærming.

I 15 år på rad har Cal U blitt kåret til en av de beste skolene i Nordøst av The Princeton Review. Og vi er stolte av å ha tjent mange flere priser, topp rangeringer og utmerkelser.

Hvordan gjør vi det? Ved å oppfylle vårt løfte om å være det absolutt beste i de områdene som betyr mest for deg. Resultatet er en verdifull grad av høy kvalitet som vil hjelpe deg med å nå dine mål.

En realfagsstudent bruker et mikroskop.

Våre akademikere

Cal U tilbyr karriere-fokuserte akademiske programmer som engasjerer studenter i anvendt og aktiv læring. Du får et solid akademisk fundament i det valgte feltet ditt, sammen med ferdighetene som betyr mest for arbeidsgivere, inkludert teknologikompetanse, kommunikasjon, kritisk tenkning og teamarbeid. Våre kandidater finner konsekvent arbeid med topp arbeidsgivere eller går inn i fremtredende kandidatprogrammer.

Steder

California

Address
University Avenue,250
15419 California, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss