Campbellsville University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University er en omfattende, kristen institusjon som tilbyr pre-profesjonelle, lavere og utdannet programmer. Universitetet er dedikert til faglig fortreffelighet solidt grunnet i den liberale kunsten som fremmer personlig vekst, integritet og faglig forberedelse innenfor et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbereder studentene som kristne tjenerledere for livslang læring, fortsatt stipend og aktiv deltakelse i et mangfoldig, globalt samfunn.

Kjerneverdier

  • Å fremme akademisk fortreffelighet gjennom pre-profesjonelle sertifikater, assosiere, baccalaureate og uteksaminere programmer gjennom tradisjonelle, tekniske og online systemer.
  • Å gi et miljø som bidrar til studentens suksess.
  • Å verdsette ulike perspektiver i et Kristus-sentrert samfunn.
  • Å modellere lederskap og effektiv styring.

akkreditering

Campbellsville University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for å tildele sertifikater, assisterende, bachelor og mastergrader.

Campbellsville musikkprogram er akkreditert av National Association of Schools of Music (NASM). Lærerforberedelsesprogrammet er godkjent av Utdanningspersonellstyret (EPSB) for lærerutdanning og sertifisering og er akkreditert av Nasjonalt råd for akkreditering for lærerutdanning (NCATE). NASDTEC Interstate Contract gir en mulighet for nyutdannede til å tjene læringssertifikater i andre stater, selv om det kan være anvendelige forhold. Baccalaureat sosialt arbeid og master i sosialt arbeid programmer er akkreditert av Rådet for sosialt arbeid utdanning (CSWE). Master of Marriage og Family Therapy er akkreditert av Kommisjonen på akademikere for ekteskap og familie terapi utdanning (COAMFTE). RN til BSN Nursing Programmet er akkreditert av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN).

Rangeringer og anerkjennelser

I tillegg til å bli rangert som en av Amerikas beste kristne høyskoler, og en topp Kentucky og sørlige institusjon i akkreditert nasjonalt og verdensuniversitetsrangering som US News

Studere i utlandet

Senter for internasjonal utdanning ved Campbellsville University tilbyr et bredt utvalg av utvekslinger og programmer for studenter. Vi har nærkontakter med skoler i Ukraina, Belize, Brasil, Kina, Japan, Taiwan, Sør-Korea og Spania. CIE tilbyr også programmer i 49 forskjellige land over hele verden. Du kan studere arabisk i Amman, Jordan, ha en internship i Australia eller delta i serviceopplæring i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Verden ligger rett utenfor døren, og mulighetene er uendelige!

Steder

Campbells

Address
1 University Drive
Campbellsville, KY 42718

42718 Campbells, Kentucky, USA

Louisville

Address
CU Louisville Center
2300 Greene Way
Louisville, KY 40220

40220 Louisville, Kentucky, USA

USA Online

Address
USA Online, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss