Carlson School of Management, University of Minnesota

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Vi i Carlson School of Management har en forpliktelse til fantasi, engasjement og ambisjoner. Basert i Twin Cities i Minneapolis og St. Paul, som ligger i University of Minnesota, er det Carlson School en leder i næringslivet utdanning og forskning. Vår tilnærming kobler studenter til unike erfaringskunnskap muligheter, dynamiske internasjonale utdanningsprogrammer, og til et levende nettverk av bedrifter i hele staten og utover.

Carlson School overfører grader for en full universitet (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (Macc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business skatteloven (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources og Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og et doktorgradsprogram, samt gi en rekke utøvende nivå videreutdanning muligheter.

Vårt formål

Inspirerende og gir enkeltpersoner og organisasjoner til å skape en lysere fremtid.

vårt løfte

Vi vil skape en transformativ lærerik opplevelse for hver student. Vi vil utvikle innflytelsesrik kunnskap som påvirker fremtidens organisasjoner. Vi vil vokse gründer ledere med fantasi, integritet og globalt tankesett nødvendig for å takle de store utfordringene næringslivet og samfunnet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Arts I Menneskelige Ressurser Og Industrielle Relasjoner

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år September 2018 USA Minneapolis + 1 fler

The Master of Arts i Human Resources og Industrial Relations er ansett å være en av de beste programmene i sitt slag i landet, og er tilgjengelig gjennom en heltid eller deltid alternativet. Undervist av verdenskjente fakultetet, gir læreplanen studentene en grundig forståelse av moderne HR-praksis og de underliggende teorier som er nødvendig for vellykkede karrierer i feltet. [+]

The Master of Arts i Human Resources og Industrial Relations er ansett å være en av de beste programmene i sitt slag i landet, og er tilgjengelig gjennom en heltid eller deltid alternativet. Undervist av verdenskjente fakultetet, gir læreplanen studentene en grundig forståelse av moderne HR-praksis og de underliggende teorier som er nødvendig for vellykkede karrierer i feltet.

En dynamisk Field of Study

Feltet av menneskelige ressurser og industrielle relasjoner omfatter alle sider ved arbeidsforholdet, fra human resource management i arbeidslivet og utover. Ved å blande teori og praksis, våre studieprogrammer gi våre heltid og deltidsstudenter med en tverrfaglig fundament i økonomi, psykologi, business, etikk, kultur og lov.... [-]


Videoer

UMN Carlson School of Management Video Tour