Carnegie Mellon University School of Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Design på Carnegie Mellon er blant de eldste og mest respekterte programmene i Nord-Amerika. Vi har en rik historie innen design av produkter og kommunikasjon, og var et av de første programmene som tilbyr en mastergrad i interaksjonsdesign. Våre programmer registrerer omtrent 250 lavere- og studenter fra forskjellige bakgrunner, inspirert av et bredt spekter av motivasjoner og karriereambisjoner.

Få tilgang til et bredt spekter av fagområder.

Vårt er et av de eneste ledende designprogrammene som tilbyr grader på lavere, høyere nivå og doktorgradsnivå innen et topprangerte tverrfaglig forskningsuniversitet. Carnegie Mellon ligger i Pittsburgh, Pennsylvania, og er et unikt sted der design, kunst, vitenskap og humaniora samles. Vi fremmer en integrert designprosess som inkluderer perspektiver fra hver av disse fagene.

Du vil jobbe med mennesker når som helst i karrieren, med erfaring innen felt som varierer som journalistikk, ingeniørfag, kunst, antropologi, psykologi, business - og selvfølgelig design. Du får også muligheten til å bygge et sterkt og mangfoldig profesjonelt nettverk med andre som er blant de beste innen sine felt.

Et solid grunnlag for dine neste trinn.

I sitt hjerte handler design om å løse problemer. Det er ikke rart at bedrifter og institusjoner favner verdien av design, og etterspørselen etter designfagfolk har aldri vært større. Organisasjoner søker aktivt nye tilnærminger til problemløsning i møte med økende forretningsutfordringer, sosiale og miljømessige utfordringer.

Våre programmer forbereder deg på toppjobber i ledende selskaper og organisasjoner i dag, mens du lærer deg å designe med tanke på fremtidige generasjoner. På de siste rangeringene av designskoler basert på karrieremessige resultater, kommer programmene våre konsekvent ut på toppen. Våre alumner går videre til noen av de mest ønskelige stillingene i feltet, med multinasjonale selskaper, designfirmaer og ideelle organisasjoner. Noen blir designforskere og lærere, og mange starter egne virksomheter. Karrieremulighetene - og ditt potensial til å påvirke verden - er ubegrensede.

Våre kandidater er ansatt av Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Mayo Clinic og Carnegie Museums of Pittsburgh, for å nevne noen få.

Steder

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss