Chaminade University of Honolulu

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som den eneste katolske universitetet i Hawai'i, og en av tre Marianist høyere utdanningsinstitusjoner i USA, er vi på Chaminade universitetet ledet av den forståelse at både fornuft og tro er viktige forhold i jakten på sannheten. Vårt samfunn er en familie hvor elevene modnes til verdensborgere som respekterer kompleksiteten og mangfoldet av andre, verdi samfunnstjeneste, og strever for å skape et mer rettferdig samfunn. Vårt fakultet heve kritisk tenkning og kreativ problemløsning mens mentoring studenter i mer enn 25 lavere og høyere i kunst og humaniora, vitenskap og matematikk, atferdsvitenskap, business og kommunikasjon, utdanning og sykepleie. Ligger i den internasjonale byen Honolulu på øya O'ahu, er Chaminade ansett for sin usedvanlig mangfoldig studentmasse - studenter kommer fra Hawai'i, fastlandet USA, Stillehavsregionen, og utover. Klasse størrelser er små, med en lav student-til-fakultetet forholdet. Her, studentene utvikle faglig gjennom tjenesten læring prosjekter, forskning og internship erfaringer og lederskap og samfunnet nettverk muligheter. På Chaminade, studentene får en personlig utdanning som forbereder dem for en stadig skiftende framtid.

Vår historie Chaminade University of Honolulu ble grunnlagt i 1955 under ledelse av fem Marianists ivrige etter å etablere en katolsk institusjon for høyere utdanning i Hawai`i. I utgangspunktet Chaminade startet som en to-årig høyskole, St. Louis Junior College, og velkommen tretti unge menn til innvielses klassen. Innen to år, utvidet skolen til et fireårig, co-pedagogisk intuisjon og skiftet navn til Chaminade College i ære av Faderen William Joseph Chaminade, grunnleggeren av Society of Mary (Marianists). Chaminade utvidet sine tjenester til fellesskapet i 1967 med etablering av en kveldsøkt for å tjene voksne med business, familie og militære oppgaver som ønsket å forfølge en høyskole grad. I 1977 universitetet avsluttet sin utvikling, og legger til graduate-programmer til å bli Chaminade University of Honolulu. Foreløpig 23 lavere grader og 7 graduate programmer er tilgjengelig.

The History of Our Campus Den ikoniske spanske Mission inspirert bygninger av Clarence TC Ching Hall, Eiben Hall og Henry Hall har satt tydelig på bakken av Kalaepohaku for nesten et århundre. Mange av funksjonene i vår vakre campus, som E Komo Mai Circle og statuen av Father Chaminade har vært inventar siden de første elevene ved Saint Louis skole kom i 1928. I den sanne ånd av vår misjon, ble campus tilkalt for å tjene samfunnet under andre verdenskrig. Klassene ble flyttet til nærliggende institusjoner og campus ble forvandlet til et midlertidig sykehus, hosting Hærens 147th General Hospital i fem år. Klasser gjenopptatt i januar 1946, og velkommen til første klasse av studenter i 1955. I løpet av de siste ti årene, har vår campus gjennomgått en enorm andre transformasjon, utvide fasiliteter og oppdaterer vår tekniske infrastruktur for å inkludere Sullivan Family Library, Dr. og Mrs. Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Senter for sykepleierutdanning, og renoverte laboratorier.

Mission

Chaminade University tilbyr sine studenter en utdanning i et samarbeids læringsmiljø som forbereder dem for livet, service og vellykkede karrierer. Veiledet av sin katolske, Marianist og liberal arts pedagogiske tradisjoner, oppfordrer Chaminade utvikling av moralsk karakter, personlig kompetanse, og en forpliktelse til å bygge en rettferdig og fredelig samfunn. Universitetet tilbyr både kommunal og kirkesamfunn i Stillehavet regionen sine akademiske og intellektuelle ressurser i jakten på felles mål.

Uttalelse fra Kjerne Commitments

Fra vår Mission flyte følgende kjerne Engasjementer som både forsterker og spesifisere Mission. Vi forstår våre kjerne forpliktelser som guiding både tjenesten vi tilbyr, og dannelsen av vår pedagogiske samfunnet:

Forpliktelser til service

Å tilby kvalitet akademiske programmer, både de som fører til en viss grad, og de fokuserer på videreutdanning, på en måte lydhør overfor behovene til våre studenter og samfunn; Til hovedfagsstudenter som er anerkjent for sine liberal arts læring, forberedelse til yrkeskarriere, anlegget i bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, interesse for livslang læring, anerkjennelse av mangfold, sans for etisk ansvar og forpliktelse til lederskap gjennom tjenesten til påvirke positivt individuelle liv og det felles beste; For å være et samfunn som ser ut over seg selv og engasjerer seg i offentlig tjeneste, som beriker livet av samfunnet; Å vise en sterk sosial bevissthet som uttrykkelig gjennomsyrer alle læreplaner; Å engasjere seg i partnerskap med Hawaii samfunnet, våre Pacific Island naboer, kirken og de med hvem vi deler Marianist sponsing; For å utforske kritisk kryss fra tro og kultur, og i tråd med vår identitet, engasjere våre studenter i denne dialogen og delta i prosessene av offentlig læring og politikkutforming og byggingen av en mer rettferdig og fredelig samfunn.

Forpliktelser til karakteren av vår pedagogiske fellesskap

Å være en enhetlig pedagogisk fellesskap der medlemmene er forpliktet til vårt felles oppdrag og deres egen utvikling; For å være et lærere og ansatte med hovedfokus på studentens læring og utvikling av hele mennesket; Å holde en omfattende visning av gjestfrihet, noe som betyr hjertelighet til ideer og talenter i andre; å lytte med et åpent sinn som forbedrer vår integritet og reasserts vår menneskelighet; For å holde liv i en kultur som hedrer og fremmer åpen forespørsel, refleksjon, kritisk dialog med kolleger på og utenfor campus og formidling av vår stipend; For å være en vitenskapelig samfunn som utforsker og oppfordrer forbindelser mellom disipliner og gir de ulike erfaringer som er nødvendige for å gjøre disse tilkoblingene. Dette innebærer intens, dedikert samarbeid mellom kolleger og studenter; For å fremme et godt flerkulturelt læringsmiljø tegning på vår unike Pacific Island plassering; Å oppføre oss med personlig integritet, kanskje den mektigste pedagogisk redskap vi har; å tjene som mentorer og forbilder; måten vi samhandler med elevene gjør dem i stand til å arbeide med andre i en lignende måte; For å være et samfunn som holder kurset gjennom vanskelige perioder. Tålmodighet, selvdisiplin og offer er nødvendig å bygge et sterkt fellesskap. Vi ser i oss for løsninger og vilje til å arbeide gjennom vanskeligheter.

Academic Excellence

Chaminade studenter studerer under veiledning av en utmerket, involvert fakultetet. Våre studieprogrammene er grundig forberedelse for yrker på arbeidsplassen, eller for videre studier i gradsstudier. Våre programmer er rettet slik at hver enkelt elev kan utvikle seg til sitt fulle faglige potensial.

På Chaminade er vi dedikert til å utdanne studenten som en hel person. Vår campus er en livlig klasserom for å lære om å leve og arbeide i det 21. århundre. Chaminade studentene er forberedt gjennom utfordrende diskurs; trening i ulike metoder for undersøkelse; og moralsk veiledning og åndelig leting. Deltakelse i Chaminade flerkulturelle samfunn beriker og utdyper perspektiver på menneskeheten, og bidrar til å utvikle ferdigheter og bevissthet trengs av ledere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se MBA » Se BScs » Se MSc - OnlineStudies » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Undervisning

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Honolulu

The Master of Arts i Undervisning programmet er laget for studenter som har uteksaminert med en Bachelor of Art eller Science grad og søker lisensstatusen å undervise. Den som tilsettes i denne lisensprogrammet bør være i stand til å trekke på hans eller hennes bachelorgrad og livserfaring. [+]

The Master of Arts i Undervisning programmet er laget for studenter som har uteksaminert med en Bachelor of Art eller Science grad og søker lisensstatusen å undervise. Den som tilsettes i denne lisensprogrammet bør være i stand til å trekke på hans eller hennes bachelorgrad og livserfaring.

Studenter i Master of Arts i undervisningsopplegget må velge ett av følgende statsgodkjente lærer lisensstatusen programmer:

Elementary Education med lisens Secondary Education med lisens (med vektlegging i matematikk, naturfag, engelsk eller samfunnsfag) Spesialpedagogikk Early Childhood Education med lisens

Oppgaven for Education Division of Chaminade University er å fremme den faglige utviklingen av lærere og pedagogiske ledere gjennom programmer basert i liberal arts tradisjonen, katolske Marianist verdier, aktuell forskning og beste praksis. The Master of Arts i Undervisning gir stats godkjent lærerutdanning som fører til første lisensstatusen for lærere i delstaten Hawaii i fem områder: Grunnskole, videregående, spesialundervisning, PK- K, og PK-3 (Pre-Kindergarten- Grad 3). Hvis ikke søker en Hawai'i statlig undervisning lisens, kan lærerkandidater ønsker å finne ut undervisnings krav til deres tilstand av valget... [-]


MSc

Master Of Science I Rådgiving Psykologi

Campus Heltidsstudier 30 - 36 måneder September 2018 USA Honolulu

Master of Science i Counseling Psychology (MSCP) Programmet er utviklet for å forberede kandidater for arbeid i samfunnet og skoler, hjelpe barn, ungdom og voksne i å tilpasse seg ulike pedagogiske, familie, organisatoriske og samfunnsmessige krav. [+]

Master of Science i Counseling Psychology (MSCP) Programmet er utviklet for å forberede kandidater for arbeid i samfunnet og skoler, hjelpe barn, ungdom og voksne i å tilpasse seg ulike pedagogiske, familie, organisatoriske og samfunnsmessige krav.

Sammenheng mellom pensum, undervisning, klinisk erfaring, og vurdering på tvers av kandidatens program er etablert på flere måter, blant annet grunnlegg bruk av NBCC og CACREP standarder. Den MSCP programmet på Chaminade Universitetet benytter standarder for NBCC og CACREP som ramme for faglige erfaring og demonstrerte kjennskap til de vanligste kjerneområder som kreves av alle studenter over hver av de tre vektlegging: School Counseling, Mental Health Counseling, og Ekteskap og familievern. Den MSCP Programmet er strukturert slik at alle elever har et sterkt teoretisk fundament og grunnleggende rådgiving ferdigheter utvikling før de går inn i kliniske delen av programmet. Den kliniske delen av programmet skjer i løpet av de siste tre vilkårene i programmet. Dermed studenter flytter fra felles grunnkurs gjennom felles kjerne kurs og vekt spesifikke kurs.... [-]


Masters Of Science I Rettsmedisinske Fag

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Honolulu

Studiet av rettsmedisinske fag ved Chaminade gir våre studenter en mulighet til å bli en del av et unikt fellesskap av forskere som tjener målene for rettferdighet. Chaminade tilbyr lavere og høyere grader. I tillegg Chaminade tilbyr ekstra opplæring gjennom Chaminade Summer Institutes. [+]

Om rettsmedisinske fag ved Chaminade

Studiet av rettsmedisinske fag ved Chaminade gir våre studenter en mulighet til å bli en del av et unikt fellesskap av forskere som tjener målene for rettferdighet.

Chaminade tilbyr lavere og høyere grader. I tillegg Chaminade tilbyr ekstra opplæring gjennom Chaminade Summer Institutes.

Om Degree Program

De Chaminade Forensics Sciences programmer fordype studenter i de nyeste teknologiske og vitenskapelige fremskritt innen etterforskning. I tillegg er våre rettsmedisinske fag programmer levere opplæring i strafferett og hands-on, praktisk erfaring på feltet.

Den Masters of Science i rettsmedisinske fag er utformet for å gi studentene bakgrunn som kreves for sysselsetting i rettsmedisinske fag eller for fremtidig masterstudier. Programmet fungerer arbeider fagfolk på feltet, samt nyutdannede fra Baccalaureate-programmer. Det har strenge graduate kurs arbeid kombinert med uavhengig forskning.... [-]


Videoer

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour