Charleston Southern University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Charleston Southern søker å utvikle studentene et godt avrundet liberal arts utdanning jordet i et bibelsk verdensbilde. CSU har 48 undergraduate majors og åtte graduate programmer. Kursene er tilgjengelige i klasserommet og på nettet. Profesjonelle grader er tilgjengelig i Sykepleie, utdanning, vitenskap, næringsliv, teknologi, musikkterapi, Criminal Justice, matematikk, Grafisk design og Pre-Engineering.

Faith Integrasjon Visjonen om universitetet skal en kristen universitet nasjonalt anerkjent for å integrere tro på læring, fører og servering. Charleston Southern University oppgave er å fremme faglig dyktighet i et kristent miljø. Alle lærere, ansatte og trenere er forpliktet til misjon og visjon av universitetet.

Preparerte Nyutdannede CSU forbereder kandidatene med integritet som er kritiske tenkere, dyktige kommunikatorer og effektive medarbeidere posisjonert for å utføre ansvarlige roller i samfunnet. CSU kandidater er ansatt rundt om i verden i utdanning, myndigheter, bedrifter og ideelle organisasjoner som for eksempel: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments og Wells Fargo.

NCAA Division I friidrett Charleston Southern University er en av grunnleggerne av Big South Conference og sponser 16 sport på NCAA Division I Level. CSU gir student idrettsutøvere mulighet for faglig dyktighet, atletisk suksess og åndelig vekst.

Mission Fremme Academic Excellence i et kristent miljø

Visjon Å være en kristen universitet nasjonalt anerkjent for å integrere tro på læring, fører og serverer Læring 2 Kor 10: 5 "Vi rive argumenter og hver pretensjon som setter seg opp mot kunnskapen om Gud, og vi tar til fange enhver tanke å gjøre det lydig til Kristus. "Leading Kol 3:17" Og uansett hva du gjør, enten i ord eller gjerning, gjør det alt i navnet til Herren Jesus, med takk til Gud Fader ved ham. "Visning Efeserne 2:10" For vi er Guds verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd for oss å gjøre. "

Steder

Charleston

Charleston Southern University

Address
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 Charleston, Sør-Carolina, USA
Telefon
+1 843-863-7000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss